Motozone Postat Decembrie 2, 2004 Share Postat Decembrie 2, 2004 Chiar vreau sa stiu parerea voastra vis-a-vis de acest site.Daca aveti sugestii le astept cu mare placere. Ideea a fost sa fac un site in care puteti vedea detaliile tehnice ale motoarelor, sa puteti face o comparatie si sa trageti o concluzie in vederea alegerii unui model care vi se potriveste.Mai am de populat baza de date si de terminat anumite sectiuni gen contact, despre noi etc.. Astept cu "bagare de seama" parerea voastra pro si contra .... inclusiv fata de grafica si de "navigarea prin site" deoarece este in lucru si vreau sa iasa asa cum ne dorim cu toti: BINE ne tratam cu adrenalina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Decembrie 2, 2004 Autor Share Postat Decembrie 2, 2004 Mda... se pare ca lumea nu are nimik de spus despre site .. nici de bine .. si nici de rau ... O FI BINE ???? eu zic ca nu .... sunt albastru de suparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Decembrie 2, 2004 Share Postat Decembrie 2, 2004 super misto........fiecare model de motor cu caracteristici tehnice...... ....................cred ca mai e de lucru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
birotic Postat Decembrie 2, 2004 Share Postat Decembrie 2, 2004 Bravo, baieti! Ati facut o treaba super buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker Girl Postat Decembrie 3, 2004 Share Postat Decembrie 3, 2004 Super site!Keep up the good work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Decembrie 3, 2004 Autor Share Postat Decembrie 3, 2004 Sar' mana celor care au avut ceva de spus .. si astept in continuare parerilor voastre ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Decembrie 3, 2004 Share Postat Decembrie 3, 2004 foarte frumos. design 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Decembrie 3, 2004 Share Postat Decembrie 3, 2004 Sar' mana celor care au avut ceva de spus .. si astept in continuare parerilor voastre ... Sunteti pe calea cea buna!!! PROGRESATI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Decembrie 3, 2004 Share Postat Decembrie 3, 2004 1. grafica ... imi sparg ochii si-mi rup/intind gatul pana citesc ceva 2. la sectiunea moto history Afisez 20 de la 0 pana la 20 din total de 269 >> > click si fatalitate The page cannot be found 3. sectiunea evenimente e faina, pozele reusite insa cam prea putina informatie despre evenimentul in sine. 4. accesoriiLE moto .. mda, ele ... ACELELE ... putintele ... 5. restul: under construction > sa aveti spor domnilor, succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Decembrie 3, 2004 Autor Share Postat Decembrie 3, 2004 Mda... GOOD HINT AndreiC la punctul 2.. chiar linkul respectiv e mort... si nu stiu de ce .. O SA VERIFIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fedhater Postat Decembrie 5, 2004 Share Postat Decembrie 5, 2004 In legatura cu grafica: - layout simplist dar foarte bine finisat - text cam blurry - oriunde apare pagina in constructie apare si acel "n" intors care are jaggies - la accesorii contrastul intre text si bg nu este suficient In rest este reusit! Mult succes in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Decembrie 5, 2004 Autor Share Postat Decembrie 5, 2004 sar' mana fedhater la obiect raspunsul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fedhater Postat Decembrie 6, 2004 Share Postat Decembrie 6, 2004 Ma bucur ca reply-ul meu ti-a fost de folos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Decembrie 6, 2004 Share Postat Decembrie 6, 2004 am si eu o intrebare...site-ul se va adresa numai motocicletelor "sport" sau si cleor clasice...Pt ca sunt cam nelamurit...Si e posibil sa fie afisate si date despre asa numitele comuniste - la categoria "clasice" Pt ca am rascolit tot netul sa caut niste date tenhice si puiu'... Multa bafta in continuare la proiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Site-ul este OK. Presupun ca in timp va avea mai multe informatzii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 yo evenimente, sedinta foto supercar nu merge se deschide pagina si nu afiseaza nica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Decembrie 9, 2004 Autor Share Postat Decembrie 9, 2004 "yo evenimente, sedinta foto supercar nu merge se deschide pagina si nu afiseaza nica" Ba da man... afiseaza .. dar nu e inca FINISHED... ai doua butoane pe acolo cu care faci scroll la imagini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Decembrie 9, 2004 Autor Share Postat Decembrie 9, 2004 UnderTaker Posted on Dec 6 2004, 12:28 AM am si eu o intrebare...site-ul se va adresa numai motocicletelor "sport" sau si cleor clasice...Pt ca sunt cam nelamurit...Si e posibil sa fie afisate si date despre asa numitele comuniste - la categoria "clasice" Pt ca am rascolit tot netul sa caut niste date tenhice si puiu'... Multa bafta in continuare la proiect Man... el se adreseaza la toate modelele de motociclete .. nu numai la sport .. iar ca idee ... el se populeaza acum .. si daca faci o cautare avansata .. vei vedea ca sunt toate categoriile de moto acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Ooops! Dar motorul meu unde e ca se fabrica inca. Suzuki Intruder VS1400 sau mai nou modelul Boulevard C83 ?? Sau cel de VS800-C50? Mai bagati link-uri ca nu sunt toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 @motozone: 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 io p-aia cu finanţarea vreau să o înţeleg cât mai repede şi mai detaliat cine vinde, unde, cui, cum, ş.a. multe întrebări care le voi pune la timpul cuvenit Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Noiembrie 1, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2005 Am reusit si am dat si drumul la FORUM .. Te invitam pe www.motozone.ro/forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate