Sari la conținut

Accident pe Mihai Bravu


Hellryder
 Share

Postări Recomandate

Am ales sa postez acest topic & pozele aferente in ideea de a aduce la cunostinta tuturor ce dementi umbla prin Bucuresti.

 

Sa va spun ce s-a intamplat: mergeam aseara pe la 12.30 noaptea pe Mihai Bravu, un pic inainte de Bucur Obor cand am vazut agitatie mare pe sosea: urme de accident, politie, salvari, lume adunata etc.

Un amarat cu o Dacie statea pe linia de tramvai incercand sa faca stanga pe o straduta laterala cand a iesit un dement cu un BMW nou seria 5 din Pasajul Obor, si incarcand sa ocoleasca o masina de pe banda 2 s-a pus pe linia de tramvai. Politia estimeaza ca avea un pic peste 200 kmh. Ideea e ca a luat in plin Dacia din imagini si a rupt-o in doua pur si simplu, ca apoi sa intre pe contrasens si sa se opreasca in masinile parcate langa bordura. Partea din fata a Daciei (motor, punte fata, roti, capota, etc) a fost aruncata cam la 40-50 metri de locul impactului in timp ce corpul masinii a fost invartit de forta loviturii si proiectat in masinile parcate de pe margine. Nu stiu ce s-a intamplat cu soferii, BMW-ul nu am putut sa il fotografiez datorita minoritatii conlocuitoare care se pare ca era inrudita cu soferul si ameninta ca "nu face nimenea poza bah ca a rupem capu'!", iar soferul Daciei a fost transportat la Urgenta.

 

Va las sa vedeti poze si sa trageti singuri concluzii despre cum ar arata o motocicleta dupa un impact similar pentru ca nu suntem deloc mai feriti de nebuni.

 

 

 

Hell Ryder

post-14-1102011102_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 85
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Si 19 ani si prost! :laugh: Si uite cum stai si tu linistit sa faci stanga si vine o boaratura in BMW, si te omoara! uite-asa... ca ce? vrea si el sa se plimbe. Si parca vad ca o sa-l scape boratura sef cu banii la pulitzie, mancatz-ash. :baldy: Dak chiar e tzigan + 19 ani +200 la ora e grav!

Abia mai tarziu am inteles eu de ce nu dau gaborii carnetul astora de 18-19 ani din prima!

 

adorlith, se pare ca nu mor, ca au conerve smechere de la mami+tati! Astia mai degraba omoara! :what:

Am vazut si eu ceva la televizor, dar n-am prea auzit! Stie cineva mai multe? :hug:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si 19 ani si prost!  :laugh:  Si uite cum stai si tu linistit sa faci stanga si vine o boaratura in BMW, si te omoara! uite-asa... ca ce? vrea si el sa se plimbe. Si parca vad ca o sa-l scape boratura sef cu banii la pulitzie, mancatz-ash. :ok: Dak chiar e tzigan + 19 ani +200 la ora e grav!

Abia mai tarziu am inteles eu de ce nu dau gaborii carnetul astora de 18-19 ani din prima!

 

adorlith, se pare ca nu mor, ca au conerve smechere de la mami+tati! Astia mai degraba omoara! :lol:

Am vazut si eu ceva la televizor, dar n-am prea auzit! Stie cineva mai multe?  :lol:

Nu dau carnet la aia de 18-19 ani alora amarati ca la ciorile astea fu... in g.... le dau imediat ca i da taticu partea lu nenea politaiu si-l mai vezi cand iese politaiu sa dea rezultatele afara la teste (Uite tata cat am facu) ai facut pe mata :baldy: .

Pai la 19 ani sa te plimbi cu BMW seria ... nou iar eu am 24 ani 3 ani de munca in inteprindere si am facut foamea un an ca sa-mi iau un ETZ iar ala :what: o fute cu 200 Km/h. :hug:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai la 19 ani sa te plimbi cu BMW seria ... nou iar eu am 24 ani 3 ani de munca in inteprindere si am facut foamea un an ca sa-mi iau un ETZ iar ala  :laugh: o fute cu 200 Km/h. :baldy:

Da, la partea cu carnetul!

Si io ma chinui acum sa strang bani de misnk. Ca la un ETZ250, nu pot decat sa visez acum. :lol: Mai stiu io pe unu. Deh... carnetul l-a luat pe bune, da l-a prins radarul cu 147, in localitate, in curba :ok: cu un jaf de dacie break! :hug: Culmea ca in poza de radar, nici n-aparea numarul, era ceva cu.. negru si in rest neclar. A scapat k s-a dus tasu cu poza (ma rog.. cred k skpa oricum) -care apropos, lucreaza la pan IGP, si s-a rezolvat!

 

Ca sa raman la subiect: Nu vreu sa ma gandesc daca era vreun pieton/bicilist/ MOTOCICLIST acolo. :lol: Nici n-apuci sa-l vezi pe unu' d-asta! :lol: :what:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

azi am oprit sa las o dacie sa intre pe strada d la McDonalds ..

Si nu stiam d c nu trece odata .. cand trece pe langa mine unu dasta cu o dacie berlina cu super viteza .. si foarte aproape de mine .. mothafucka ..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stiu perfect zona, in fiecare zi trec pe acolo cand ma duc si ma intorc de la servici. In ce parte a Pasajului s-a intamplat? In cea dinspre M Bravu sau dinspre St Cel Mare? Ca nu inteleg cum a facut stanga si unde...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In partea dinspre Mihai Bravu se intampla accidentul. Dacia venea dinspre Iancului si s-a incadrat pe linia de tramvai asteptand sa faca stanga pe o straduta laterala. Deci nu mi se pare ca ar fi gresit cu ceva, manevra fiind permisa. Cat despre neacordat prioritate e cam asa: cand iese avionul din pasaj PE LINIA de tramvai cu 200+ kmh, ce dracu sa mai vezi?! Ca daca la 60 kmh faci 16 metri intr-o secunda, la 200 kmh faci cam 50 metri intr-o secunda, iar distanta dintre iesirea din pasaj si locul accidentului nu e mai mare de 100-150 metri. Deci cam 2-3 secunde. Pai in 2 secunde daca ai plecat de pe loc nu te mai uiti inca o data sa nu iasa un F16 din pasaj! Sau poate ca amaratul doar astepta pe linie si asta cu BMW-ul nici nu l-a mai putut evita... la viteza aia ce sa mai faci!? Oricum, sper sa scape ala din Dacie si cu siguranta va mai fi un rasist in plus!

 

Ry.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sanatate shoferului de Dacie ...

si eu ca si multi altii conduc Dacie pe timp de iarna ..nu vreau sa ma gindesc cit de expusi sintem in aceasta conserva care nu ofera nici minimul de sigurantza, ca mi se face parul :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...