boieru' Postat Decembrie 3, 2004 Share Postat Decembrie 3, 2004 La multi ani! Cati ani implinesti, atatea motoare sa chopperesti. In rest sanatate maxima, gropi putine, drum uscat si fara militieni.... Mi-ar placea sa stam o data la o bere in garaj si sa povestim de motoare...si sa bem bere, si iar sa povestim de motoare, si iar sa bem bere.... Noroc cu atasu (ca doar nu suntem carutasi sa iti urez cu carul), la multi ani si ne mai "auzim" pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 L M A !!! Cu respect si din partea mea! Frumoase si interesante posturi si la mai multe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 La Multi Ani multa sanatate, fericire, baniii tot ce iti doresti man ai grija de tine bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 Old school, best school! La multi ani, Biker! Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 va multumesc la toti....pt felicitari...si poate intro buna zii o sa ne vedem prin tara.....va salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 La multi ani! Keep on riding! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 la multi ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 mersi baieti,mersi cu adevarat imi pica foarte bine felicitarile din partea voastra ...eu fiind aici unde sunt sunt foarte bucuros sa vad ca mai este cineva care isi mai aduce aminte de mine...voi cei din tara....in seara asta am sa beau cite o bere pt fiecare ii ziua asta imi aduc aminte de un prieten foarte bun si in acelasi timp biker, care nu mai este printre noi...el fiind BEBE DE LA TIMISOARA IN CINSTEA LUI BEBE SA BEM FIECARE CITE O BERE va salut si va multumesc inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 La multi ani si ! Sper sa ne vedem totusi la o in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Decembrie 4, 2004 Autor Share Postat Decembrie 4, 2004 Momentan nu pot sa beau o bere din motive medicale, dar te asigur ca ma gandesc la el, si la multi alti prieteni care au plecat dintre noi anul acesta. Bafta prietene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 5, 2004 Share Postat Decembrie 5, 2004 Tocmai beau o bere pt tine Roby.....LMA si tot ce-ti doresti! nu am avut net cateva zile,regret ca nu am scris mai devreme... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 6, 2004 Share Postat Decembrie 6, 2004 Tocmai beau o bere pt tine Roby.....LMA si tot ce-ti doresti! nu am avut net cateva zile,regret ca nu am scris mai devreme... B. nui nimic oricum mersi mult.......te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siscrew Postat Decembrie 6, 2004 Share Postat Decembrie 6, 2004 La multi ani, si bafta multa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 (editat) la multi ani si de la TM si sa ne traieshti ! Editat Decembrie 7, 2004 de rfuchs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 la multi ani si de la TM si sa ne traieshti ! mersi mult la toti timisoreni care siau adus aminte de mine....al vostru ramin chiar daca sunt departe.... salutari la tot TRUST.MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate