Gixu. Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Nu e cazuta deloc, dar a stat 3 ierni afara si se matuise vopseaua. Nu-ti place asa? 3,2,1...si: sorcova vesela..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 cand am zis de o intalnire saptamanala macar a celor din bucuresti m'ai trimis la plimbare.. macar eu am busa mea... Da chiar de ce nu incerci sa organizezi intalnirea de anul acesta ca tot a ramas in aer propunerea si asa e multumita toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Nu e cazuta deloc, dar a stat 3 ierni afara si se matuise vopseaua. Nu-ti place asa? sincer????.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino1970 Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 sincer????.. OK am inteles o vopsesc din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Da chiar de ce nu incerci sa organizezi intalnirea de anul acesta ca tot a ramas in aer propunerea si asa e multumita toata lumea m'am razgandit in privinta participarii de cand m'a luat la misto "baghera"..cu asa oameni.. oricum ce'am avut si ce'am pierdut.. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 eu in locul tau as participa de`al dracu` si as desumfla rotile motociletei, as da cu aracet pe sha si eventual as si pictao pe fata cu marker care sa nu se mai ia man, iti inteleg entuziasmul, defapt toata lumea cred ca il intelege si tocmai din cauza asta nu are rost sa te superi cat despre tanti ... poate era/este la menstruatie...nu tre sa pui la suflet ma gandesc ca cei de pe lista facuta anul acesta vin deci cum ramane cu data... spre sfarsitul lui mai ? sau in mai nu conteaza data numai cald sa fie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 (editat) m'am razgandit in privinta participarii de cand m'a luat la misto "baghera"..cu asa oameni.. oricum ce'am avut si ce'am pierdut.. bafta Drum bun si cale batuta! Noua nu ne plac mimozele! O sa-ti dau cu talonul meu peste bot pana iti aduci aminte de bunul simt si cei 7 ani de-acasa in care s-au chinuit parintii tai sa faca om din tine ! Editat Aprilie 11, 2012 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 deja m'am obisnuit cu nesimtirea ta stai linistita si nu o sa ma atac. nu ma pun cu tine ca ai mintea odihnita si iti vin multe idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 deja m'am obisnuit cu nesimtirea ta stai linistita si nu o sa ma atac. nu ma pun cu tine ca ai mintea odihnita si iti vin multe idei. Fa-ne sa ne fie dor de tine ! eu in locul tau as participa de`al dracu` si as desumfla rotile motociletei, as da cu aracet pe sha si eventual as si pictao pe fata cu marker care sa nu se mai ia man, iti inteleg entuziasmul, defapt toata lumea cred ca il intelege si tocmai din cauza asta nu are rost sa te superi cat despre tanti ... poate era/este la menstruatie...nu tre sa pui la suflet ma gandesc ca cei de pe lista facuta anul acesta vin deci cum ramane cu data... spre sfarsitul lui mai ? sau in mai nu conteaza data numai cald sa fie ? Corect Tudoricule . Gaseste fata locatie si ii dam bataie la sfarsitul lui mai, la Sighi. E ok pt toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 capu mic..peretii grosi..creieru' se lafaie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 capu mic..peretii grosi..creieru' se lafaie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 m'am razgandit in privinta participarii de cand m'a luat la misto "baghera"..cu asa oameni.. oricum ce'am avut si ce'am pierdut.. bafta Oamenii sunt super OK, sa-ti spuna cei ce au participat anul trecut, eu cred ca pe tine te-a luat putin euforia dupa ce ti-ai luat Hayabusa si ai devenit putin ironic. Lasa ca bem o bere cu totii si ne imprietenim sfarsitul lunii mai e OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 (editat) Oamenii sunt super OK, sa-ti spuna cei ce au participat anul trecut, eu cred ca pe tine te-a luat putin euforia dupa ce ti-ai luat Hayabusa si ai devenit putin ironic. Lasa ca bem o bere cu totii si ne imprietenim sfarsitul lunii mai e OK. Moammaaaaa si de voi ce doruleanu imi eee! Pupa-ti mandra si spune-i ca abea astept sa beau o bere cu ea! 25-26-27 mai http://www.aquariscamp.net/foto.html Asta este locatia si data ! Multumita lui Punki, fara de care eram moarta ! Mare om, dom'le ! Abia astept sa va revad, dragii mei !!!! Va pupa fata ! Editat Aprilie 12, 2012 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Da.Eu nu am cum sa lipsesc. Daca aveti intrebari despre locatie va stau la dispozitie. Centrul orasului,liniste,casute,pensiune,gratar,ceaun,loc pentru soimi,nu deranjam pe nimeni.Ce lipseste? Hai cu o noua lista!!! 1.Punki + o armata pentru ajutor daca este nevoie.(evident fara cazare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Hai ca postez si aici.. sunt tare indecis, are sens sa iau Busa pentru 80 % oras si restul plecari mai lungi.. ? Am cateva modele in cap acum si nu stiu la care sa ma decid, cateva sfaturi ? Multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 man, daca ar fi sa iau Busa pt oras 80%, personal as cauta altceva .. iarasi din punctul meu de vedere as cauta ceva gen Fz1 Fazer sau chiar Fz8`u Hai cu o noua lista!!! 1.Punki + o armata pentru ajutor daca este nevoie.(evident fara cazare) 2.Oana + Tudor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Salutare tuturor! Completam si noi lista participantilor 3. Cristi + Alexandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 (editat) Hai ca postez si aici.. sunt tare indecis, are sens sa iau Busa pentru 80 % oras si restul plecari mai lungi.. ? Am cateva modele in cap acum si nu stiu la care sa ma decid, cateva sfaturi ? Multam ! Ooooo....cineva a ajuns la vorba mea, exact asa cum am prezis eu acum 3-4 ani Cracky-ule, ia-ti, mama, Busa! Nu o sa regreti. Crede-ma ! Chit ca papa de rupe in oras...mie una nu mi se pare greoaie deloc!.. E cel mai motor motor, ai sa vezi ! Nu te priva singur de experienta fantastica oferita de el! Hai cu o noua lista!!! 1.Punki + o armata pentru ajutor daca este nevoie.(evident fara cazare) 2.Oana + Tudor 3.Cristi + Alexandra 4.Gilda + hayabusistul meu iubit ( 2 Busici ) Editat Aprilie 12, 2012 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Fa-ne sa ne fie dor de tine ! Corect Tudoricule . Gaseste fata locatie si ii dam bataie la sfarsitul lui mai, la Sighi. E ok pt toata lumea? nu e ok deloc ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 nu e ok deloc ( Si ca sa nu-i dezamagim nici pe fratiorii nostrii ce nu pot ajunge in mai, propun sa facem inca una in august ! Capitane, cand ajungi tu ? ca dupa tine si Skamutza o facem pe-aia ! Ca meritati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 (editat) Ooooo....cineva a ajuns la vorba mea, exact asa cum am prezis eu acum 3-4 ani Cracky-ule, ia-ti, mama, Busa! Nu o sa regreti. Crede-ma ! Chit ca papa de rupe in oras...mie una nu mi se pare greoaie deloc!.. E cel mai motor motor, ai sa vezi ! Nu te priva singur de experienta fantastica oferita de el! Deci ? Cat consuma in oras ? A la Bucureshit.. Editat Aprilie 12, 2012 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Ooooo....cineva a ajuns la vorba mea, exact asa cum am prezis eu acum 3-4 ani Cracky-ule, ia-ti, mama, Busa! Nu o sa regreti. Crede-ma ! Chit ca papa de rupe in oras...mie una nu mi se pare greoaie deloc!.. E cel mai motor motor, ai sa vezi ! Nu te priva singur de experienta fantastica oferita de el! Hai cu o noua lista!!! 1.Punki + o armata pentru ajutor daca este nevoie.(evident fara cazare) 2.Oana + Tudor 3.Cristi + Alexandra 4.Gilda + hayabusistul meu iubit ( 2 Busici ) 5.Gino xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino1970 Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Hai cu o noua lista!!! 1.Punki + o armata pentru ajutor daca este nevoie.(evident fara cazare) 2.Oana + Tudor 3.Cristi + Alexandra 4.Gilda + hayabusistul meu iubit ( 2 Busici ) 5.Gino xXx 6.Valentin+Doris E super in Sighi si drumul pana acolo e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 1.Punki + o ,,armata" pentru ajutor daca este nevoie.(evident fara cazare) 2.Oana + Tudor 3.Cristi + Alexandra 4.Gilda + hayabusistul meu iubit ( 2 Busici ) 5.Gino xXx 6.Valentin+Doris ....,,armata" de prieteni...sa nu inteleaga cineva gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Ne vedem la salon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate