punki Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 bai...astia fac oricum misto de noi ca avem autobuze.... am putea inghesui cate ceva in ele.... asa ca da-ne mai multe amanunte!! Facem un gest.O pereche de tenisi sunt suficienti,daca ai prea mult loc in,,autobuz",inghesuie o lada de bere ....pentru ca cred ca o sa fie cine sa-l beie... Haideti cu lista...pentru ca e c-am mica. 25-26-27 MAI 2012 Sighisoara Aquaris Camp ...se schimba un pic locatia.Pensiunea Aquaris in data de 26 organizeaza o nunta si pensiunea a rezervat pentru nuntasi.Pentru ca nu eram adunati destui numai casutele am discutat initial,dar asa este un pic incomod si pentru noi si pentru ei asa ca sa lasam sa se distreze stimatii,iar noi plecam in alta parte.Deci noua locatie batut in cuie si cu avans dat este: http://www.pensiuneastejarul.com/ Tin sa remarc poza 11 din galeria foto unde in plan indepartat se vad niste casute ,care daca nu avem loc suficient la pensiune se pot inchiria.http://www.sighisoara-tourism.com/index.php?lang=ro&local=camp. Ar fi foarte important,sa stiu prezenta sa vorbesc si pentru casute.La noi a inceput deja sezonul asa ca nu risca nici un proprietar de pensiune(si normal)sa refuze turisti,deci locurile se ocupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Multumim pentru ajutor! Noi (Cristi si Alexandra) ne trecem pe lista de rezervari - 1 camera (pat matrimonial) in pensiune. Sa ne vedem sanatosi si sa petrecem bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Si eu Mihai si Dorothea o camera pensiune. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 (editat) confirm si eu rezervarea pt. o camera cu pat dublu!! Editat Mai 11, 2012 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 noi am opta pentru casute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 noi am opta pentru casute O.k. vorbesc pentru voi la casute. Trebuie stiut,ca in cazul ocuparii pensiunii de 100% beneficiem de 10% reducere,unde aveti inclus si micul dejun,baie in camere.Camere de nota 10. Pensiunea are restaurant cu bar a la cart,deci restul meselor fiecare poate sa-si comande, si avem posibilitatea sa folosim curtea cu gratar,ceaun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 (editat) Salut, haideti sa tinem rezervarile sub forma de lista ca e mai usor asa. Pana acum asta-i noua lista: 1. Cristi si Alexandra - 1 camera (pat matrimonial) in pensiune 2. Mihai si Dorothea o camera pensiune 3. Octavius - o camera cu pat dublu! 4. Tudor - noi am opta pentru casute 5. Daniel si Cristina - o camera cu pat dublu in pensiune Continuati lista. Editat Mai 13, 2012 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 13, 2012 Autor Share Postat Mai 13, 2012 Vand sau schimb cu diverse pt busa un kit d craspaduri Lsl carbonlook sh si cadrane bord personalizate pe alb de tuner german newtacho.de,cadrane originale varianta europeana model limitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Salutare la toata lumea! Revin si eu pe la voi cu o rugaminte: Stie cineva un motor de busa de vanzare,am un prieten care vrea sa-l trasplanteze pe un Smart! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Salutare la toata lumea! Revin si eu pe la voi cu o rugaminte: Stie cineva un motor de busa de vanzare,am un prieten care vrea sa-l trasplanteze pe un Smart! pfff..tare... nu stiu pe nimeni!!..dar daca gaseste fac mare cinste pentru o plimbare cu micutul!! Salutare la toata lumea! Revin si eu pe la voi cu o rugaminte: Stie cineva un motor de busa de vanzare,am un prieten care vrea sa-l trasplanteze pe un Smart! pfff..tare... nu stiu pe nimeni!!..dar daca gaseste fac mare cinste pentru o plimbare cu micutul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 (editat) 1. Cristi si Alexandra - 1 camera (pat matrimonial) in pensiune 2. Mihai si Dorothea o camera pensiune 3. Octavius - o camera cu pat dublu! 4. Tudor - noi am opta pentru casute 5. Daniel si Cristina - o camera cu pat dublu in pensiune 6. Pantera si DucatiMeccanica - o camera cu pat dublu in pensiune Editat Mai 13, 2012 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 1. Cristi si Alexandra - 1 camera (pat matrimonial) in pensiune 2. Mihai si Dorothea o camera pensiune 3. Octavius - o camera cu pat dublu! 4. Tudor - noi am opta pentru casute 5. Daniel si Cristina - o camera cu pat dublu in pensiune 6. Pantera si DucatiMeccanica - o camera cu pat dublu in pensiune 7. Gino xXx - 1 camera * pat matrimonial * in pensiune sau daca nu mai ramane loc o casuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Salutare la toata lumea! Revin si eu pe la voi cu o rugaminte: Stie cineva un motor de busa de vanzare,am un prieten care vrea sa-l trasplanteze pe un Smart! Vezi aici George /index.php?/topic/677769-motoare-hayabusa-2-buc-gsxr-600-k4k5-srad-75099-injectie/page__pid__3126447#entry3126447 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 (editat) si eu vreau o camera dubla: 1. Cristi si Alexandra - 1 camera (pat matrimonial) in pensiune 2. Mihai si Dorothea o camera pensiune 3. Octavius - o camera cu pat dublu! 4. Tudor - noi am opta pentru casute 5. Daniel si Cristina - o camera cu pat dublu in pensiune 6. Pantera si DucatiMeccanica - o camera cu pat dublu in pensiune 7. Gino xXx - o camera dubla ,,pat matrimonial" 8. Robert Cristea - o camera dubla Editat Mai 15, 2012 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 (editat) si eu vreau o camera dubla: 1. Cristi si Alexandra - 1 camera (pat matrimonial) in pensiune 2. Mihai si Dorothea o camera pensiune 3. Octavius - o camera cu pat dublu! 4. Tudor - noi am opta pentru casute 5. Daniel si Cristina - o camera cu pat dublu in pensiune 6. Pantera si DucatiMeccanica - o camera cu pat dublu in pensiune 7. Gino xXx - o camera dubla ,,pat matrimonial" 8. Robert Cristea - o camera dubla 9. Vali Gherghina - o camera cu pat dublu ptr 25 - 26. 05.2012 Editat Mai 15, 2012 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Anul trecut pe perioada asta astfel arata lista: 1. Pantera 2. Tudor 3. Nasu + 2 motoristi 4. Carturaru' 5. Reaper 6. DragStar 7. Emilyo 8. Mariuscojo + inca 1 hayabusist 9. cristi_kake 10. octav 11. gino 12, Saracie 13 Highlander din Arad ( vedem cati mai vin din Arad ) 14.Danutu_m 15.Ro 16. Punki + 1 hayabusist 17. Capitanu 18. T.C.P. ? 19. Tarzan ? 20. gabone ? 21. sorinm + ? 22. Andy Fazekas + gasca de hayabusisti din Sibiu ( peste 10 probabil). 23. Shpeedy 24. Sobolanu 25. Skamutza ....si s-au numarat 23 de Busici la intrunire la un moment. UNDE SUNTETI OAMENI BUNI? ...Pantero implica-te!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) Anul trecut pe perioada asta astfel arata lista: 1. Pantera 2. Tudor 3. Nasu + 2 motoristi 4. Carturaru' 5. Reaper 6. DragStar 7. Emilyo 8. Mariuscojo + inca 1 hayabusist 9. cristi_kake 10. octav 11. gino 12, Saracie 13 Highlander din Arad ( vedem cati mai vin din Arad ) 14.Danutu_m 15.Ro 16. Punki + 1 hayabusist 17. Capitanu 18. T.C.P. ? 19. Tarzan ? 20. gabone ? 21. sorinm + ? 22. Andy Fazekas + gasca de hayabusisti din Sibiu ( peste 10 probabil). 23. Shpeedy 24. Sobolanu 25. Skamutza ....si s-au numarat 23 de Busici la intrunire la un moment. UNDE SUNTETI OAMENI BUNI? ...Pantero implica-te!!! Pai unii sunt peste mari si tari (Capitanu'), unii si-au vandut jucaria (Nasu) altii s-au dus la cer Dumnezeu s-ai ierte ( Cristi cu sotia), unii nu au venit nici atunci. Saracie nu a dat niciun semn el trebuie sa vina ca e superbaiat ! Eu zic ca o sa ne strangem si anul asta. De asemenea nu zice nimic Laurbalaur care era dornic de intruniri acum are ocazia ?! Editat Mai 16, 2012 de DragStar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Salut băieți si fată Nu m-am înscris pe listă pentru că nu sunt sigur că voi fi in țară la data respectivă si nu vreau sa încurc. Dacă vin găsesc eu un loc unde să mă lățesc Multumesc de aprecieri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 De asemenea nu zice nimic Laurbalaur care era dornic de intruniri acum are ocazia ?! vrei motive? du'te cateva pagini mai indarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 vrei motive? du'te cateva pagini mai indarat... alea nu sunt motive sunt ambitii, treaba ta, tu stii mai bine. Esti binevenit oricum, poate te razgandesti, tu vroiai o intrunire pe saptamana in conditiile in care nu suntem atat de multi si imprastiati prin toata tara, in loc sa facem una anuala si buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 hayabusa dric http://blog.motorcycle.com/2012/03/17/motorcycle-news/suzuki-hayabusa-hearse-breaks-triumph-rocket-hearse-2011-guinness-speed-record-video/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 alea nu sunt motive sunt ambitii, treaba ta, tu stii mai bine. Esti binevenit oricum, poate te razgandesti, tu vroiai o intrunire pe saptamana in conditiile in care nu suntem atat de multi si imprastiati prin toata tara, in loc sa facem una anuala si buna. Chiar iti multumesc pt invitatie, dar entuziasmul mi'a scazut instant din cauza acelei persoane...sper sa va distrati! Si chiar mi'ar fi placut o intalnire saptamanala cu astia "3-4" care suntem prin Bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Chiar iti multumesc pt invitatie, dar entuziasmul mi'a scazut instant din cauza acelei persoane...sper sa va distrati! Si chiar mi'ar fi placut o intalnire saptamanala cu astia "3-4" care suntem prin Bucuresti... Pai sa stabilim si pentru o intalnire saptamanala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Pai sa stabilim si pentru o intalnire saptamanala Miercuri la Arc? Joi la Academia militara? Vineri in Piata Constitutiei? Pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Eu votez pentru vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate