Killy Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 O.K. Conform discutiilor purtate (telefonic) cu catva colegi ,intrunirea posesorilor de Hayabusa se va tine la Sovata in perioada 6-8.iunie PUNCT. Participantii rog sa-si afiseze numele si numarul de persoane in tabelul de mai jos pana la data 30.05. 1.Punki 2. Mihai - 2 pers. 3. Cristi si Alexandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Prezent. sa tra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 1.Punki 2.Mihai + Dorotea 3.Cristi + Alexandra 4.Capitanu' 5.foxbat 6.Tudor + Oana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 ????????????? TNG OCTAV EMIL GINO NASU PEU LAURBALAURcbr ANDIOLIVER DANUTU_M ICECUBE ??????????? Puneti si voi degetelele pe tastatura!!! Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 (editat) ????????????? TNG OCTAV EMIL GINO NASU PEU LAURBALAURcbr ANDIOLIVER DANUTU_M ICECUBE Capitanu Foxu Tudor + Oana Mihai + Dorotea Cristi + Alexandra ??????????? Puneti si voi degetelele pe tastatura!!! Thanks Punki Cu placere Man... Ne-ai uitat...) Editat Mai 26, 2014 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Salut,Punki imi cer scuze ca nu sunt foarte punctual,dar astept sa trec un hop.In curand mama mea face 1 an de la operatia de cancer si suntem programati la control in vederea evaluari.Daca ne ajuta Domnu,si totul o sa fie ok, onorez cu mare placere invitatia,sa ma intanlesc cu vechii prieteni! Din pacate pana atunci sunt cu sufletul strans,si nu ma pot gandi la altceva... Imi cer scuze daca am creat confuzie,din aceasta cauza nu am postat nimic in numele meu. Cu respect TNG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 (editat) Imi cer scuze de la toti pentru insistenta,dar am dat cateva telefoane la pensiuni si situatia nu-i prea stralucita din cauza Rusalelor.Asa ca ar trebui sa ne miscam sa gasesc un loc ideal. Respect. PunkiCu placere Man... Ne-ai uitat... ) ...lista pe care l-ai completat este o ,,invitatie" la miscare!!! ...ce frumos ar fi... ...cu ce ai complectat este lista reala! Editat Mai 26, 2014 de punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 sa traiasca toti haiabusistii fara numar fara numar tot ardealu' ii fruncea. omu' numa zai unde i locul cela de veseleala si venim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 26, 2014 Autor Share Postat Mai 26, 2014 Eu sunt din oficiu,dar posibil solo ca jumatatea lucreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 vin si eu...dar dupa cum am spus...singur...si voi pleca sambata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Si noi suntem 4 pe doua buse, dar asteptam sa va hotarati cand se intampla concret sa vedem daca ne putem incadra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Eu sunt putin confuz cu data, ramane weekendul 7-9 iunie? Daca asta este perioada, vin si eu sambata, deci o camera dubla si pentru mine. Anul acesta vin insotit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Si noi suntem 4 pe doua buse, dar asteptam sa va hotarati cand se intampla concret sa vedem daca ne putem incadra 6-8 iunie Eu sunt putin confuz cu data, ramane weekendul 7-9 iunie? Daca asta este perioada, vin si eu sambata, deci o camera dubla si pentru mine. Anul acesta vin insotit 6-8 iunie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Bun, deci vreau si eu camera pentru sambata seara. Duminica vreau sa raman in Sighisoara, asa ca te rog sa-mi recomanzi un hotel sa-mi fac rezervare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Eu pana vineri o sa stabilesc componenta. Sper sa fim minim vreo 5 motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 (editat) Gata, a mea a primit azi, disc de frana nou pe spate, kit de lant nou... Se pregateste de Dyno. Am luat un Brembo, cel cu inscriptia s-a cam ascutit. Foaia de pe spate 42 dinti... Toti de "haur" Eu pana vineri o sa stabilesc componenta. Sper sa fim minim vreo 5 motociclete. Pune-i pe lista Man. Editat Mai 27, 2014 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Gata, a mea a primit azi, disc de frana nou pe spate, kit de lant nou... Se pregateste de Dyno. Am luat un Brembo, cel cu inscriptia s-a cam ascutit. Foaia de pe spate 42 dinti... Toti de "haur" Sa le poarte sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Sa le poarte sanatoasa! Sar'mana... Investitie buna zic eu. Luate de pe MotoVip. Tipul e ok. Gata fata e dotata... multumiri TNG... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Lista asta sa-l complectati cu manutele Dvs. PLEASE !!! 1.Punki2.Mihai + Dorotea3.Cristi + Alexandra4.Capitanu'5.foxbat6.Tudor + Oana Bun, deci vreau si eu camera pentru sambata seara. Duminica vreau sa raman in Sighisoara, asa ca te rog sa-mi recomanzi un hotel sa-mi fac rezervare. Intreaba-ma si i-ti zic pareri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 7. Octav....vineri/sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 1.Punki2.Mihai + Dorotea3.Cristi + Alexandra4.Capitanu'5.foxbat6.Tudor + Oana 7. Octav....vineri/sambata 8. Alin (Peu) + Elena - Sambata/Duminica 9. Catalin (Peu friend) + Victoria - Sambata/Duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Eu am coada... un motor... sau invers... invitati 2 persoane pe un PanEuropean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Eu am coada... un motor... sau invers... invitati 2 persoane pe un PanEuropean. capitane ne vedem la MAN si eu am rezervat camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Are careva un loc gol pe Busa ? As vrea si eu sa vin... dar nu pot conduce atatia km... si nici Busa nu-i gata ... si parca e trist cu trenul. ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate