TNG Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Salutare! Din pacate eu nu pot onora invitatia,familia mea trece printr-o perioada grea,mama mea a fost diagnosticata recent cu cancer in faza finala...suntem prinsi in spitale,doctori,suferinta... Incercam sa-i facem "trecerea"cat mai usoara si fara suferinta,si sa petrecem timpul scurt care a ramas impreuna. Va doresc distractie placuta si sa fiti SANATOSI! Cu respect TNG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Off... imi pare rau sa aud asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Salutare! Din pacate eu nu pot onora invitatia,familia mea trece printr-o perioada grea,mama mea a fost diagnosticata recent cu cancer in faza finala...suntem prinsi in spitale,doctori,suferinta... Incercam sa-i facem "trecerea"cat mai usoara si fara suferinta,si sa petrecem timpul scurt care a ramas impreuna. Va doresc distractie placuta si sa fiti SANATOSI! Cu respect TNG! sorry colegule, stiu prin ce treci.... sa aveti tarie sa treceti peste, numai bine! Emile undeva pe lângă un aeroport ceva? la Brasov se tot construieste aeroportul..... dar mai sunt muuulte alte optiuni, CJ, TgMs, Buc, etc deci te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2015 Skama ...drumul meu spre Bv trece si pe langa 2 aeroporturi.Îmi pare rău sa aud asta Geo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) Salutare Ținând seama de cele propuse mai sus, interesanta poate sa fie zona Băile Homorod-Vlahita (bai termale romane, preturi bune, zonă relativ centrală), sau zona Satic-Rucar ( rezervație naturala la poalele Pietrii Craiului, pensiuni pe alese, chiar și cu SPA sau cu condiții fb începând de la 80 lei / cameră cu baie, ex Pensiunea Pappacabana) Zic și eu » Post actualizat in 08 Nov 2015 19:51 Sau dacă credeți ca ne vor mai tine picioarele, la coborâre, tot în zona Satic, dar izolat, într-un peisaj realmente superb, cabana Valea lui Ivan. » Post actualizat in 08 Nov 2015 19:54 http://www.carpati.org/ghid_montan/muntii/piatra_craiului/cabana_dragosbejan_valea_lui_ivan_-197/ Editat Noiembrie 8, 2015 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 Eu mi-s plin de spume... azi la Petromul de la Ploiesti (ala cu Hotel), un prost cu un passat a dat cu spatele si sa le phoot foliile maneliste de pe geamuri, n-a vazut-o si mi-a dat fata jos pe stanga .... Cu alte cuvinte, acum tre' sa ma duc sa sudez si oglinda stanga, in puii mei de ametiti prosti... mi s-a rupt si un sfert de levier de ambreaj Pana la urma, am rezolvat si cu RAR-ul si o sa-i iau fetii oglinzi noi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 @marius: si acolo e bine @Kosh: musai sa vii la intrunire sa uzi odata Soimul, sa scapi de ghinioane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Nu stiu cum sa fac la intalnire ca nu am echipament complet si noaptea e frigul dreacului.Nu stiu ce vreme va fi in weekend-ul programat, dar vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Nu stiu cum sa fac la intalnire ca nu am echipament complet si noaptea e frigul dreacului. Nu stiu ce vreme va fi in weekend-ul programat, dar vedem. apoi in sezonul rece e permis si pe 4 roti nu-i musai sa vii cu Soimul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Pai da insa eu n-am B-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Pai da insa eu n-am B-ul daca ne adunam destui sa tinem ''microrevelionul'', sigur o sa gasesti un loc la vreun coleg din Bucuresti, in masina......, ma gandesc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Pai eu credeam ca ne vedem acum cu ocazia mini vacantei de 1 decembrie... Revelionul suna si mai bine - if it is ) Dar vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 (editat) bine ai crezut tu, in ultimul weekend din noiembrie, si pana in 1 decembrie microrevelionul pe aici pe la noi este un fel de chef de pre-revelion impreuna cu colegii de servici sau ceva de genul asta sorry daca te-am derutat EU AM RUGAMINTEA CA FIECARE COLEG SA-SI PRECIZEZE ''POZITIA'' --AICI PE FORUM-- FATA DE ACEASTA INTRUNIRE, CHERMEZA! SA STIM DIN TIMP CAM CATI AM FI DISPONIBILI IN ACEL WEEKEND! multumiri pentru cei ce si-au exprimat deja intentia! Editat Noiembrie 9, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Cu transport ne organizam noi cumva nu este panica, se gasesc locuri in masini, eu sunt pentru doar ca trebuie sa se vina cu o locatie si sa se mai vina cu mai multi participanti, timpul trece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2015 Cojo îmi surâde ideea...ai nr de contact?Lor i a zis sa facem o listă.Eu sunt pt oriunde si cu oricât,dar din respect pt cei ce vor ceva in limite ma las dus de val si cautam ceva mai soft.Lista: 1.Eu cu Veve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 (editat) Cojo îmi surâde ideea...ai nr de contact?Lor i a zis sa facem o listă.Eu sunt pt oriunde si cu oricât,dar din respect pt cei ce vor ceva in limite ma las dus de val si cautam ceva mai soft.Lista: 1.Eu cu Veve 1. Emylyo cu Veve 2. apriliacluj Locatia poate sa fie oriunde. Facem lista, vedem cati ne inscriem si ne auzim la telefon si punem la punct toate detaliile! Continuati cu lista colegilor! » Post actualizat in 10 Nov 2015 10:45 la Baile Tusnad (ar fi cam cel mai aproape pentru majoritatea colegilor...) am gasit asta: http://www.pensiuneasara.ro/ e si hotel e si pensiune, are si piscina, se poate face si gratar, cred ca ar avea de toate intrebarea e daca NE BAGAM? si cam cati? hai cu raspunsuri si propuneri! Editat Noiembrie 9, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 (editat) 1. Emylyo cu Veve 2. apriliacluj 3. MariusCojo & Co Editat Noiembrie 11, 2015 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 1. Emylyo cu Veve2. apriliacluj3. MariusCojo & Co 4. Kosh (Sorin) 100%, plus Cristiana 50% (vom sti mai tarziu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 (editat) hai colegilor ca se poate, un pic de bunavointa....... lista e deschisa in continuare! Editat Noiembrie 11, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 1. Emylyo cu Veve2. apriliacluj3. MariusCojo & Co 4. Kosh (Sorin) 100%, plus Cristiana 50% (vom sti mai tarziu) 5. Peu & Doamna - pot sa vin doar daca nu sarim calul la buget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 11, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2015 Din punctul meu de vedere e ok Tușnad,dar cazarea este dublu fata de ce pot rezolva eu la Rasnov.Trebuie sa dăm bice ca se cam rezervă pt weekendul acela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 1. Emylyo cu Veve 2. apriliacluj 3. MariusCojo & Co 4. Kosh (Sorin) 100%, plus Cristiana 50% (vom sti mai tarziu) 5. Peu & Doamna - pot sa vin doar daca nu sarim calul la buget. 6.Andrei & Andreea daca e gasca mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 (editat) Dai bice Emylyo atunci pt Rasnov ....reloaded II ! Dii murgule diiii !!!! Sa nu avem surprize ca nu mai gasim. Trimit avans daca trebuie, nu e nici o problema! Diiiiiiii !!!! Editat Noiembrie 12, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 trimit si eu avans daca e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2015 Din pacate o pensiune a picat...a fost alt grup mai hotărât.Mai incerc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate