Kosh Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 (editat) Facut azi grup pe whatsup: Hayabusa.ro Adaugat "cu forta" pe Emilyo si Smoke (ca aveam nr lor de tel) La mine tot apar piese si accesorii: arata intr-un mare fel, stopul adica... aici e o reflexie aiurea in suprafata capacului. In realitate e argintiu, gravat. desi cred ca n-o sa montez toate tepuşele astea, dar vedem... astea's cele de pe carenele laterale... arata intr-un mare fel... cel de pe codita.Cel de pe rezervor este insa EXTREM de mic si va trebui sa-l fac pe aici pe undeva... protectie rezervor zona genunchiurilor. Sunt doua. mi s-au parut interesante Don't ask Astea cred ca n-o sa le pot folosi pentru ca nu stau decat stranse si sunt cam rigide. Chestia e ca oglinda in sine nu se poate roti in jurul surubului care o tine de brat, fara a se desuruba/slabi. Deci cred ca tre sa mergi cu ele cum sunt acum in poza, pliate. Nici nu m-am jucat cu ele acum... O sa vad cand le voi monta. Tre' sa mai vina inca 8 piese si accesorii printre care enumerez: cadru bord, mansoane si leviere ajustabile, radiator.Consumabilele le-am luat exceptand anvelopele. Consumabile insemnand TOT, de la placute de frana, la bujii si curatare instalatie de racire si inlocuire lichid, "ajustare injectie" curatat filtru aer... tot. Furcile "noi" au fost desfacute si schimbat tot si ma bate gandul sa dau jos si roata spate, sa vedem ce mai trebuie schimbat si pe acolo. Garnituri si alte "consumabile"... zboara toate. Punem totul NOU. Ca tot zicea "lumea" ca-i carpita ...Mai trebuie si vopsita ... Sper sa fie gata soimul cu ocazia intrunirii... Abia astept sa aud claxonul ala pe soim... Editat Mai 10, 2016 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 amu-s cativa ani, pe mine m-a lovit in piept o pasare (cred ca tot un porumbel era) pe la vreo 140.... parca mi-a fwutut cineva una cu barosu Apai.....cine stie ce "pasare" te-a lovit pe tine !!!! Daca era din asta.... , e de inteles ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 apai.....cine stie ce "pasare" te-a lovit pe tine !!!! Daca era din asta.... , e de inteles ! cred ca era asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Salutari, schimb sau vand parbriz fumuriu cu unul transparent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Mai am o intrebare, pe Andrei (@smoke) il lasam la participare sigura sau il mutam la cele in curs de confirmare? @laurwh, multumesc pentru rectificare! Salutare! si scuzele de rigoare pentru slaba prezenta pe aici De venit vin, nu as vrea sa ratez o asemenea intrunire mai ales in preajama colegilor cunoscuti anul trecut! Inca nu stiu daca insotit sau nu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Perfect. Maine te trec cu acte in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Salutari, schimb sau vand parbriz fumuriu cu unul transparentil am eu pe cel transparent original. Daca te intereseaza, anunta-ma.0742668055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 De venit vin, nu as vrea sa ratez o asemenea intrunire mai ales in preajama colegilor cunoscuti anul trecut! Inca nu stiu daca insotit sau nu.... hai (haideti ) colegu hai! ...palinca ta e pusa deoparte diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Reimprospatare: Weekend 10-12 iunie: Punky Gino si Ana (GINO_xxx) Cristi si Alexandra (Killy) Mihai si Dorothea Octav si Alina Tudor si Oana (tud0r) Macs (singur sau insotit?) Smok3 (Andrei + posibil insotit) Lorant (apriliacluj) Pestritu (Silviu + Mara) Kosh + iubita Edy (+ ceva prieteni) emylyo (posibil insotit) Geo si Lili (TNG) MariusCojo (posibil insotit) cyp_hayabusa (Cyp + Carmen) pitesti2010 (Marius + posibil insotit) Broasca doru.tanasoiu (Doru Tanasoiu) Participanti in curs de confirmare: laurwh (Laurentiu) - citez: "daca lucrurile sunt favorabile, vin. Legat de cazare..ma descurc eu atunci". Danutu_m Saracie Alin (peu) - daca reuseste sa ajunga isi gaseste cazare in cazul in care nu mai sunt locuri. pantera Bucurmarius - nu reuseste sa ajunga Locatia este aceasta: http://country-court...rect/photos.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 multumim !!!! ......fiecere refresh e o bere oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Da, dar nu doar de la tine. Mai selectam de acolo, din lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 ahaaaa, deci vrei mai multe ''nesatulule'' !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Salutare prieteni. Din calculele mele din lista actualizata au mai ramas 4 locuri din cele 32 existente. La cei care nu au confirmat insotitori am socotit o singura persoana. Deci rog pe cei care nu si-au trecut insotitori, sa-si treaca,pentru ca nu vad sa pot termina restul camerelor pana la data intrunirii si se va trece la saltele. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Adaugari insotitori: Weekend 10-12 iunie: Punky GINO_xxx (Gino si Ana) Killy (Cristi si Alexandra) Mihai si Dorothea Octav si Alina tud0r (Tudor si Oana) Macs (singur sau insotit?) Smok3 (Andrei + posibil insotit) apriliacluj (Lorant) Pestritu (Silviu si Mara) Kosh + iubita Edy (+ ceva prieteni) emylyo (posibil insotit) TNG (Geo si Lili) MariusCojo (Marius + sotie ) cyp_hayabusa (Cyp si Carmen) pitesti2010 (Marius + sotie+ copila (adica ne-ar fi util un pat matrimonial)) Broasca doru.tanasoiu (Doru Tanasoiu) Participanti in curs de confirmare: laurwh (Laurentiu) - citez: "daca lucrurile sunt favorabile, vin. Legat de cazare..ma descurc eu atunci". Danutu_m Saracie Alin (peu) - daca reuseste sa ajunga isi gaseste cazare in cazul in care nu mai sunt locuri. pantera Bucurmarius - nu reuseste sa ajunga Locatia este aceasta: http://country-court...rect/photos.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 (editat) Adaugari insotitori: Weekend 10-12 iunie: Punky GINO_xxx (Gino si Ana) Killy (Cristi si Alexandra) Mihai si Dorothea Octav si Alina tud0r (Tudor si Oana) Macs (singur sau insotit?) Smok3 (Andrei + posibil insotit) apriliacluj (Lorant) Pestritu (Silviu si Mara) Kosh + iubita Edy (+ ceva prieteni) emylyo (posibil insotit) TNG (Geo si Lili) MariusCojo (Marius + sotie ) cyp_hayabusa (Cyp si Carmen) pitesti2010 (Marius + sotie+ copila (adica ne-ar fi util un pat matrimonial)) Broasca doru.tanasoiu (Doru Tanasoiu) Participanti in curs de confirmare: laurwh (Laurentiu) - citez: "daca lucrurile sunt favorabile, vin. Legat de cazare..ma descurc eu atunci". Danutu_m Saracie Alin (peu) - daca reuseste sa ajunga isi gaseste cazare in cazul in care nu mai sunt locuri. pantera Bucurmarius - nu reuseste sa ajunga Locatia este aceasta: http://country-court...rect/photos.htm O.K. MAI SUNT DOUA LOCURI Editat Mai 13, 2016 de punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 O.K. MAI SUNT DOUA LOCURI am un feeling ca o sa mai fie colegi cazati si in pod si in vecini AMR 28 zile / 4 saptamani fix! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Suna tare frumos AMR-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Salutari tuturor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Salut! Tot o... chinezarie ?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Salutari Capitane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Salut nop... Corabia e făcută în Korea.Tocmai a împlinit 2 ani... Distracție plăcută la întrunire WoW... Eu zic pass... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Salutari tuturor... 14631594099511928392471.jpg Salut nop... Corabia e făcută în Korea.Tocmai a împlinit 2 ani... Distracție plăcută la întrunire WoW... Eu zic pass... si ce? nu poti sa vii cu barcuta aia sus pe Mures? nu incape? cele bune, ape linistite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 au fost ape linistite ieri la mine )) Al dracu stie cum am norocu` asta sa prn furtuna deasupra capului de fiecare data in ultima perioada ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 hello! eu o sa fiu concubin tot cu max! alina are programat altceva in we ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Adaugari si eliminari insotitori: Weekend 10-12 iunie: Punky GINO_xxx (Gino si Ana) Killy (Cristi si Alexandra) Mihai si Dorothea 0ctav tud0r (Tudor si Oana) Macs (singur sau insotit?) Smok3 (Andrei + posibil insotit) apriliacluj (Lorant) Pestritu (Silviu si Mara) Kosh + iubita Edy emylyo (posibil insotit) TNG (Geo si Lili) MariusCojo (Marius + sotie ) cyp_hayabusa (Cyp si Carmen) pitesti2010 (Marius + sotie+ copila (adica ne-ar fi util un pat matrimonial)) Broasca doru.tanasoiu (Doru Tanasoiu) Participanti in curs de confirmare: laurwh (Laurentiu) - citez: "daca lucrurile sunt favorabile, vin. Legat de cazare..ma descurc eu atunci". Danutu_m Saracie Alin (peu) - daca reuseste sa ajunga isi gaseste cazare in cazul in care nu mai sunt locuri. pantera Bucurmarius - nu reuseste sa ajunga Locatia este aceasta: http://country-court...rect/photos.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate