pitesti2010 Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Marius, care esti mai, cel din mijloc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Gino, astia te-au "dat in fapta" frate !!!! eu sunt discret in principiu... dar cu Napoleon, Machiaveli....mi-a fost frica ca urmeaza Osho, Coelho....Vanghelie ! hai ca abia astept sa ne vedem...!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Mai 28, 2016 Share Postat Mai 28, 2016 Marius, care esti mai, cel din mijloc? da da, eu sunt cel din mijloc dreapta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 28, 2016 Share Postat Mai 28, 2016 Salutare! Cunoaste cineva motocicleta asta? http://olx.ro/oferta/hayabusa-eventual-schimb-ID1HXgN.html#8fa53469a3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Mai 28, 2016 Share Postat Mai 28, 2016 Adaugari si eliminari insotitori: Weekend 10-12 iunie: Punky GINO_xxx (Gino si Ana) Killy (Cristi si Alexandra) Mihai si Dorothea 0ctav tud0r (Tudor si Oana) Macs (singur sau insotit?) Smok3 (Andrei + posibil insotit) apriliacluj (Lorant) Pestritu (o sa vin singur, din pacate sotia are un examen) Kosh + iubita Edy emylyo (posibil insotit) TNG (Geo si Lili) MariusCojo (Marius + sotie ) cyp_hayabusa (Cyp si Carmen) pitesti2010 (Marius + sotie+ copila (adica ne-ar fi util un pat matrimonial)) Broasca doru.tanasoiu (Doru Tanasoiu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 28, 2016 Share Postat Mai 28, 2016 Muuuuulti posesori de Hayabuse la intrunire, o duzina sanatoasa! Vorbit cu fiecare, informat despre motociclism.ro. Sa speram ca ni se vor alatura! .....vom vedea.... Numa' bine colegii! Gino: era aci si vara-ta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 28, 2016 Share Postat Mai 28, 2016 Cica azi (sambata) o Busa trosnita prin Pantelimon (Morarilor, daca tin bine minte) in Bucuresti. Busa sifonata, lichide pe jos, o masina fara numar in spate... Se presupune ca motoreta ar fi lovit din spate. Nu eram la fata locului, doar ce am auzit vorbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Mai 28, 2016 Share Postat Mai 28, 2016 Domnilor am si eu o problemuta. Am nevoie de senzorul de viteza de pe capacul pinionului mic ! Dupa ceva cercetari se pare ca se potriveste la mai multe GSXR-uri ! Astept pe aceasta cale un semn ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Domnilor am si eu o problemuta. Am nevoie de senzorul de viteza de pe capacul pinionului mic ! Dupa ceva cercetari se pare ca se potriveste la mai multe GSXR-uri ! Astept pe aceasta cale un semn !Pai ce semn sa astepti Gino? Suna la dezmembrari si o rezolvi.Suna la nr asta,spui ca vii din partea mea sa te ajute cu un senzor. 0727207310 Catalin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 29, 2016 Autor Share Postat Mai 29, 2016 Am avut un eveniment important:Cyp si Carmen au legalizat relatia lor si am avut placerea sa le fim alaturi.Stiu de grupul din IL,dar ei sunt de cursa lunga.Am avut onoarea sa duc busa lui Cip la eveniment pe valea Doftanei si am fost cel mai pitzi biker fara echipament de moto(doar casca). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 FELICITARI CIPRIAN SI CARMEN !!! VA DORESC CASA DE PIATRA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Casa de piatra Cyp & Carmem! Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Casa de piatra si drumuri line va dorim cu totii! Cum cui? Lui Cyp si Carmen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 29, 2016 Autor Share Postat Mai 29, 2016 La Mures incerc sa ajung abia sambata insotit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 (editat) Pai ce semn sa astepti Gino? Suna la dezmembrari si o rezolvi. Suna la nr asta,spui ca vii din partea mea sa te ajute cu un senzor. 0727207310 Catalin. Multumesc pentru informatie ! Editat Mai 30, 2016 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Gino_xxx: Uite-o pe Gina_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Update (colegul pestritu): Weekend 10-12 iunie: Punky GINO_xxx (Gino si Ana) Killy (Cristi si Alexandra) Mihai si Dorothea 0ctav tud0r (Tudor si Oana) Macs (singur sau insotit?) apriliacluj (Lorant) Pestritu (Silviu si Mara) Kosh + iubita Edy emylyo (posibil insotit) TNG (Geo si Lili) MariusCojo (Marius + sotie ) cyp_hayabusa (Cyp si Carmen) pitesti2010 (Marius + sotie+ copila (adica ne-ar fi util un pat matrimonial)) Broasca doru.tanasoiu (Doru Tanasoiu) Participanti in curs de confirmare: laurwh (Laurentiu) - citez: "daca lucrurile sunt favorabile, vin. Legat de cazare..ma descurc eu atunci". Smok3 (Andrei + posibil insotit) - citez: "daca ajung am sa caut sa imi gasesc singur cazare" Alin (peu) - daca reuseste sa ajunga isi gaseste cazare in cazul in care nu mai sunt locuri. Danutu_m Saracie pantera Bucurmarius - nu reuseste sa ajunga Locatia este aceasta: http://country-court...rect/photos.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Gino_xxx: Uite-o pe Gina_xxx Interesant ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Pitesti: @bucurmarius e foarte posibil sa vina sambata cu noi la o tura si la masa de pranz, dar fara cazare, pe deseara se intoarce, cam asa am vorbit cu el la intrunire, dar ne mai anunta @broasca se pare ca a suferit acel accident la Apahida....., nici pe forum nu a intrat de muuuult.... nu stiu ce sa zic.... in afara de multa sanatate si recuperare grabnica! Gino: apoi de aia am facut si poza credeam ca e vara-ta (btw, .....e noua prietena a colegului DREX......) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 (editat) Mi-au sosit astazi radiatorul si levierele... le-am dus la service.Maine pleaca carenele si rezervorul la vopsit ... O sa fie close dar sunt sanse sa vin calare. "Soața" va veni cu masina ca e foarte happy de ea (abia si-a luat un Fiat Stilo) )Abia astept sa sui in șa... Editat Mai 30, 2016 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 (editat) no ca incet incet intram pe ultima turnanta! AMR: 10 zile ! Editat Mai 31, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Update: Informatii noi. Ca si precizare, daca au mai aparut situatii care nu pernit colegilor sa vina sau sa mai vina insotiti, ar trebui ca pana la sfarsitul acestei saptamani (3.iunie) sa transmiteti, deoarece trebuiesc organizate camerele. Daca cei neinsotiti aveti preferinte de "cuplare" pe camere (nu va mai ganditi la prostii) faceti combinatiile ca altfel intervine divinitatea. Oricum intervine dar, este interesant sa aveti impresia ca puteti decide voi. Weekend 10-12 iunie: Punky GINO_xxx (Gino si Ana) Killy (Cristi si Alexandra) Mihai si Dorothea 0ctav (singur) tud0r (Tudor si Oana) Macs (singur sau insotit) apriliacluj (Lorant) Pestritu (Silviu si Mara) Kosh + iubita Edy emylyo (posibil insotit) TNG (Geo si Lili) MariusCojo (Marius + sotie ) cyp_hayabusa (Cyp si Carmen) pitesti2010 (Marius + sotie+ copila (adica ne-ar fi util un pat matrimonial)) Broasca doru.tanasoiu (Doru Tanasoiu) Participanti in curs de confirmare: laurwh (Laurentiu) - citez: "daca lucrurile sunt favorabile, vin. Legat de cazare..ma descurc eu atunci". Smok3 (Andrei + posibil insotit) - citez: "daca ajung am sa caut sa imi gasesc singur cazare" (nu reuseste sa ajunga) Alin (peu) - daca reuseste sa ajunga isi gaseste cazare in cazul in care nu mai sunt locuri. Danutu_m Saracie pantera Bucurmarius - nu reuseste sa ajunga Locatia este aceasta: http://country-court...rect/photos.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Din pacate eu nu pot ajunge. Voi mai urmari sectiunea voastra sa vad cand mai organizati urmatoarele intalniri, poate pot ajunge la urmatoarea. Distractie placuta! Weekend 10-12 iunie: Punky GINO_xxx (Gino si Ana) Killy (Cristi si Alexandra) Mihai si Dorothea 0ctav (singur) tud0r (Tudor si Oana) Macs (singur sau insotit) apriliacluj (Lorant) Pestritu (Silviu si Mara) Kosh + iubita Edy emylyo (posibil insotit) TNG (Geo si Lili) MariusCojo (Marius + sotie ) cyp_hayabusa (Cyp si Carmen) pitesti2010 (Marius + sotie+ copila (adica ne-ar fi util un pat matrimonial)) Broasca doru.tanasoiu (Doru Tanasoiu) Participanti in curs de confirmare: laurwh (Laurentiu) - citez: "daca lucrurile sunt favorabile, vin. Legat de cazare..ma descurc eu atunci". Smok3 (Andrei + posibil insotit) - citez: "daca ajung am sa caut sa imi gasesc singur cazare" (nu reuseste sa ajunga) Alin (peu) - daca reuseste sa ajunga isi gaseste cazare in cazul in care nu mai sunt locuri. Danutu_m - nu reuseste sa ajunga Saracie pantera Bucurmarius - nu reuseste sa ajunga Locatia este aceasta: http://country-court...rect/photos.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Mda, motocicleta mea va fi gata pana Joi deci ne vedem calare la intrunire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 uraaaa! dii diiiiiiiii! PS: da' mare grija colegule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate