emylyo Postat Noiembrie 25, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2016 Nici eu nu merg mai tare...dar ma pregatesc de lupta.Ne auzim la telefon.Peste nu prea este,dar incercam ceva diferit.Merge?Behehe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 De la Rupea la Odorhei e rau drumul, v-as sfatui pt Bv Chichis SfGhe MCiuc Ciumani AMR = 4 zile !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Pe Miercurea Ciuc sa fie. Daca voi aduceti bunatati de la bunica, va aduc si eu ceva licoare de vreo 20 de ani in urma? Se numeste tuica si, ultima oara cand am baut, parea foarte buna. Ce ziceti, o sa se bea sau nu e cazul sa umblu la butoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2016 Nu incape butoiul in remorca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Eu zic sa nu incepi butoiul doar pt treaba asta. Mai aduc si eu o leaca de palinca si visinata, Skama aduce Honey, plus ca banuiesc ca o sa bem zilnic vreo doua lazi de Tuborg Aaaa era sa uit, a ramas de la MAN Sovata si un kil de Jelzin de la Doru, pe care l-am pastrat cu bine pt Winter Meeting... Deci bautura curge garla.... am cazanul meu si sunt fericit! NE REVEDEM CU BINE MIERCURI!! DIIIII! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Hai ca o sa aduc totusi, ca sa simtiti si ceva vechi, natural si bun. Macar de o degustare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 No bine no! Apoi atunci ne-om sacrifica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Aloooo poate beți tot fără mine ..... ca de eo o sa fi Întârziatul.....striga careva catalogul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Strigam zilnic catalogul incepand de miercuri! Si postam aici! Si punem absentii! .....nu-i bai daca bem tot, doara aduci tu Honey, si bem in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Strigam zilnic catalogul incepand de miercuri! Si postam aici! Si punem absentii! .....nu-i bai daca bem tot, doara aduci tu Honey, si bem in continuare! Cumva vreun apropo ? Sau mi se pare mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Ada numai Honey si-ti explic eu la fata locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2016 Ai uitat ca Honey te trage la somn?Aduc si eu ceva tare si una sweet.Liber de marti pana luni se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 27, 2016 Share Postat Noiembrie 27, 2016 AMR = 3 zile !!!! Diiiiii! O sa incerc sa tin pasul cu voi de data asta ase ni ca pensionarii.... Nu sa va devansez cu cateva ture !!!! :) » Post actualizat in 28 Nov 2016 06:03 _ AMR = 2 zile !!!!! ca nu cumva sa uitam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Acest topic vad ca s-a tranformat in topic de baut uischi cu miere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 hai sa gusti si tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 28, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2016 Si cum va spuneam...nu trebuie sa lipsesc pe 1 de la defilare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Si cum va spuneam...nu trebuie sa lipsesc pe 1 de la defilare... Patriotule. Cazu' beleaua pe talica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 ....nu trebuie sa lipsesc pe 1 de la defilare... numai asa poti avansa in grad! las ca o sa-ti dea Iohannis inca o stea! apoi o sa mancam si bea si portia ta, ne-om sacrifica, stai linistit ca nu se va strica sau arunca, poti conta pe noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 nu trebuie sa lipsesc pe 1 de la defilare... Iti pastrez una de 20 de ani special pentru cand ajungi. O sa ai satisfactia de a o incepe primul. O sa te lase lat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 28, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2016 Imi rezerv dreptul de a nu lipsi la deachidere .Restul e can-can.Voi nu chiuleati de la scoala?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 io niciodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Pestritu cu busa pe transalpina acum 2 saptamani, pe ninsoare si -5° sus in pasul urdele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 28, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2016 Si varza ?Reumatismul bate la usa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Pestritu cu busa pe transalpina acum 2 saptamani, pe ninsoare si -5° sus in pasul urdele asta da , exemplul clar la cum se poate face frigul in mod voit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Pestritu cu busa pe transalpina acum 2 saptamani, pe ninsoare si -5° sus in pasul urdele Ma bucur sa vad ca se mai deplaseaza cazanul lui Pestritu pe rotile sale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate