apriliacluj Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 sa ai noroc de Soim Emile, sa parcurgeti multi km impreuna fara evenimente neplacute, numa' benzina si diiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Pacat ca n-au investit mai nimic in modelul asta. Mie imi par super si franele la 2008+... Ce nu are o sportiva de 1000cc moderna e capacitatea de a face km sa dispara pe autostrada & sa mascheze viteza de peste 200 kmh. Desi sunt posesor de Soim, tot ZZR 1400 imi face cu ochiul. Pozitia este mai bine gandita pentru pilot, e mai rea si vine cu Abs plus alte jucarii la un pret mai mic decat Suzi. Dar, deh, n-are renumele... Mie imi pare fantastic cat de repede simti presiunea slaba pe fata la Busa. N-am mai intalnit asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Felicitari,Emylyo! Arata foarte bine, sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Emile, s-o stapanesti cu placere si sa te poarte prin toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Acum 45 minute, Gixu. a spus: .... Mie imi pare fantastic cat de repede simti presiunea slaba pe fata la Busa. N-am mai intalnit asta. De cand am luat motoreta tot setez la presiuni in roti 2,3 fatza deja se simte mocirlos, 2,7 deja e mult prea rapida directia, simt ca vrea sa cada in viraj. La mine 2,5 e presiunea corecta pe fatza. Am ajuns sa merg cam cu 2,5-2,5, umflu mai tare spatele daca bag drum drept cu viteze mari mult timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Eu daca n-am 2.9 in ambele roti trebuie sa ma lupt cu ghidonul :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 23, 2019 Autor Share Postat Octombrie 23, 2019 (editat) Multumesc colegii.M-am uitat si la ZZR,GTR.Am gasit numai toroape si propietari neseriosi.Cartea de service daca intrebi de ea parca le dai cu acid.Motoarele cu zeci de mii de km,zgomotoase.Am vazut si un VFR 1200 la Olanesti-aduce cineva din Canada.Motocicleta era 2 in 1:fata nu-i apartinea.Putine schimbari fata de 08,dar Abs-ul este un plus si mai ales etrierii "haurii".Ma incanta ca este mai noua si are doar rodajul facut. Editat Octombrie 23, 2019 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 23, 2019 Admin Share Postat Octombrie 23, 2019 Un motor îngrijit îl vezi într-un minut, nu-ți trebuie carte să-ți certifice asta. VFR este motor de pitici, arăți ca dracu pe el. La talia ta opțiunile sunt foarte puține. Când te saturi de mobre de autobahn cauta un GTR în mințile lui și ai să vezi ce înseamnă. Și eu am stat în dubiu mult timp pana să ajung la așa ceva, nu știu de ce am pierdut atâta vreme, mobra este o rachetă extrem de versatilă și confortabilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 23, 2019 Autor Share Postat Octombrie 23, 2019 Am vazut atat de multe "minuni" la viata mea ca nimic nu ma mai surprinde.De un an ma uit dupa modelul nou alb si...azi a aparut unul la vanzare Acum ceva timp am intrebat daca ai mers cu hayabusa vreodata.Raspunsul a fost nu.Gtr este mare si puturos.Apreciez la el doar Ktrc-ul si cardanul.In rest modelul vechi are multe bubite.Si nu compara mere cu pere.Am vrut o moto buna si pe care sa stau cat de cat bine.Nu am mers pe busa si numai ea.A fost chiar ultima optiune.Printre ele si Goldwing-ul,dar nu vreau sa iau rablele altora sa bag eu bani in ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Asta se intampla daca te apuci sa cauti mobra acasa Inainte sa iau Busa, am pierdut un ZZR 2013 cu 1000km& 1 an garantie la 9000 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Acum 14 minute, Gixu. a spus: ... am pierdut un ZZR 2013 cu 1000km& 1 an garantie la 9000 euro Lasa ca te-ai razbunat furand Busa lu' Mentalistu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 O aveam de cateva sapt in lista si inca nu ajunsesem sa o vad... Faptul ca au aparut mai multi doritori m-a facut sa calc acceleratia. "Furat" nu-i cuvantul potrivit in discutia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 27, 2019 Autor Share Postat Octombrie 27, 2019 Schimb un stander spate Rothewald cu padele cu unul cu prindere in Y sau cumpar un set de adaptoare in Y pt el.Profilul este patrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 27, 2019 Share Postat Octombrie 27, 2019 La 23.10.2019 la 16:28, ilarionciobanu a spus: Lasa ca te-ai razbunat furand Busa lu' Mentalistu' Asa-i, asa-i! :)) Lasa ca asa am ajuns sa am si eu model cu ABS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 22, 2019 Share Postat Noiembrie 22, 2019 Winter Meeting 2019 29 nov - 01dec, Pensiunea Adolescenta, Valea Uzului AMR = 7 zile !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 22, 2019 Share Postat Noiembrie 22, 2019 Din pacate nu pot ajune la acest meeting. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 23, 2019 Share Postat Noiembrie 23, 2019 Haideti colegii, o sa fie minunat! Diiiiii ____ AMR = 4 zile !!!! ____ mai sunt 2 camere libere, daca mai sunt doritori !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 . Deci maine ne vedem la locatie! Diiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 La 23.11.2019 la 21:40, apriliacluj a spus: Haideti colegii, o sa fie minunat! Diiiiii ____ AMR = 4 zile !!!! ____ mai sunt doritori dar nu si doriti.. Ari.. mai sunt 2 camere libere, daca mai sunt doritori !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 @foxbat, Hayabusa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 Este un tanar aspirant. Hai colegii, maine sa ne asternem la drum. AMR = 1 zi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 (editat) Acum 5 ore, foxbat a spus: mai sunt doritori dar nu si doriti.. Ari.. Cip si eu chiar am depus toate diligentele sa fie primit si vizsla, am lasat recomandari,istoric, etc, dar gazda batman batman, nu si nu....., sorry Foxule..... Acum 4 ore, john17 a spus: @foxbat, Hayabusa??? doar simpatizant si aspirant... inca nu e pregatit pt Hayabusa Acum 1 oră, Kosh a spus: Distractie placuta! multumim, pacat ca nu ajungi..... Acum 3 ore, pitesti2010 a spus: Hai colegii, maine sa ne asternem la drum. tare as vrea sa te vad cum te asterni la drum..... really.... Editat Noiembrie 28, 2019 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 (editat) Acum 23 minute, apriliacluj a spus: aspirant Păi de aspirat aspiram și eu la un moment dat (și nu prin casă ), era moto cu 3 variante pt mine: A. Mă dau cu 300 km/h și mor B. Mă dau cu 300 km/h și îmi place C. Mă dau cu 300 km/h, nu-mi place, o dezmembrez și îmi construiesc mașină de coastă cu motorul ei! La ultima idee din C. încă n-am renunțat complet, poate o să vă bărâi la un moment dat în legătură cu dezvoltarea motorului în direcția asta. Have fun guys (& girls)! Editat Noiembrie 28, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 John, mai sunt doo'camere libere, te asteptam cu drag! Nu suntem exclusivisti, batuti in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate