EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 (editat) srry .. facusem 2x post Editat Ianuarie 29, 2008 de gileRik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 (editat) stie careva unde as putea gasi semnalizari albe la gilera runner? Editat Ianuarie 30, 2008 de Razvy17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 stie careva unde as putea gasi semnalizari albe la gilera runner? da, http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...Runner-Wit.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 da, http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...Runner-Wit.html ms redeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Mah ... cine ia comenzi de pe easyparts? Stie cineva? Sau se ocupa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 andrew si eu am acelasi scuter ca si tine. cumparat nou in iulie. si sa stii ca si mie imi sta cateodata relatiu la 3000. il accelerez de cateva ori si dupa aceea revine la 1000-1200 cam asa. m-am dus cu el la magazinul de unde l-am cumparat si mi-au spus ca e ceva normal la motoarele astea in doi timpi si inca ceva, al tau cam cat prinde maxim? asta daca este stock. si te-ai gandit cumva sa-l delimitezi. al meu merge cu mine singur pe el (am 58-59 de kile) maxim cu 56-57 cand nu bate vantu nici din fata nici din spate. Stii cumva cam cat ar prinde delimitat? man, eu am rezolvat problema cand am fost la revizie la 1000 km, le-am zis baietilor de acolo si mi l-au reglat; acum sta pe la 1300-1500. legat de viteza, nici eu nu l-am delimitat, astept primavara pt. asta. max. am luat 55km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 si eu vreau sa dau comanda pe easyparts ... ~ Ziceti-mi si mie va rog ce sa aleg : ~ Gianelli Reverse ~ Leo Vinci ZX Stiu ca la gianelli este sunetul mai gros... ceea.. ce ma face sa inclin spre gianelli ... Astept raspuns~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 si eu vreau sa dau comanda pe easyparts ... ~ Ziceti-mi si mie va rog ce sa aleg : ~ Gianelli Reverse ~ Leo Vinci ZX Stiu ca la gianelli este sunetul mai gros... ceea.. ce ma face sa inclin spre gianelli ... Astept raspuns~ recomand... yoshimura trioval titanium... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 si eu vreau sa dau comanda pe easyparts ... ~ Ziceti-mi si mie va rog ce sa aleg : ~ Gianelli Reverse ~ Leo Vinci ZX Stiu ca la gianelli este sunetul mai gros... ceea.. ce ma face sa inclin spre gianelli ... Astept raspuns~ mai subtire poate...la ZX e mai gros...le-ai incurcat la Gianelli e mai subtire si mai dragutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) @gilerik:Cumpara toba care se aude mai gros.Sa se auda calumea Editat Februarie 1, 2008 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 io zic sa dai cu banu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadjodilo17 Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 haha... n-ai nimerit nici topicul potrivit,si faza e ca imi cumpar o foaie de aluminiu striat cu 50-60 ron si mi-o fac acasa cu polizorul unghiular (flexu') cum vreau eu....eventual mi-as face si niste emoticoane (smileys) pe ele ....pa pa ,si bafta la vanzare unde sa intreb si eu de foi de astea de aluminiu ca nu`i asa greu de facut niste talpi...doar ca nu stiu unde sa caut foile astea de aluminiu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 unde sa intreb si eu de foi de astea de aluminiu ca nu`i asa greu de facut niste talpi...doar ca nu stiu unde sa caut foile astea de aluminiu.. la magazine de constructii case ... cel mai bine in practiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadjodilo17 Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 la magazine de constructii case ... cel mai bine in practiker msss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 haha... n-ai nimerit nici topicul potrivit,si faza e ca imi cumpar o foaie de aluminiu striat cu 50-60 ron si mi-o fac acasa cu polizorul unghiular (flexu') cum vreau eu....eventual mi-as face si niste emoticoane (smileys) pe ele ....pa pa ,si bafta la vanzare punem bani impreuna si ne facem ?! luam o folie si facem si pt mine si pt tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 punem bani impreuna si ne facem ?! luam o folie si facem si pt mine si pt tine... si cine le face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 si cine le face? noi. mie pt o vespa et 2 mi a cerut 60 de euro... enorm, avand in vdr ca sunt home made. mergem intr-o zi unul dintre noi care are treaba pe la brico si am eu flex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 noi. mie pt o vespa et 2 mi a cerut 60 de euro... enorm, avand in vdr ca sunt home made. mergem intr-o zi unul dintre noi care are treaba pe la brico si am eu flex mie mi se par niste prostii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 e posibil ca nici mie sa nu mi placa cum se vad pe vespa mea, dar daca le fac eu o sa ma coste mult mai putin si nu o sa ma deranjeze ca nu le folosesc. daca as da 60E si nu le as pune mi as baga unghia in gat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 punem bani impreuna si ne facem ?! luam o folie si facem si pt mine si pt tine... sunt de acord,vorbim pe mess dar raspunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 sunt de acord,vorbim pe mess dar raspunde da mi un buzz, sunt on line Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 (editat) Ajutati-ma si pe mine cu o problema... La dna este Faza scurta/pozitie si faza lunga... Faza scurta/pozitia ... imi bate foarte slab.. si stiu pe cineva.. care nu avea nevoie de faza lunga.. ca sa mearga noaptea.. ( tot la un dna ) Ma poate ajuta cineva sa imi spuna... ? Am pus si bec nou... dar nimic. --- Mesaj completat în 05 Feb 2008 16:28 -------------M-am hotarat.. sa imi pun bec halogen de vreo 35w.. poate o sa se schimbe ceva Editat Februarie 4, 2008 de gileRik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Daca iti pui halogen se schimba socoteala..sigur...nu uita de reglajul farului....si eventual ...relantiul -sa vezi cum e xenonul... ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 6, 2008 Autor Share Postat Februarie 6, 2008 Am gasit bec xenon ( Mi-a aratat red eye ) Dar nu este pe stock pe easyparts:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian.Rucsanda Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 (editat) Am gasit bec xenon ( Mi-a aratat red eye ) Dar nu este pe stock pe easyparts:) Salut. Sunt si eu nou pe aici. Sa stii ca am eu doua becuri H8 Osram noi. Halogen de 35W. Daca esti interesat, da-mi un mesaj. Apropo, daca e cineva interesat, am si un ambreiaj rulat 500 km (tot de pe Runner SP), care se potriveste la foarte multe modele de la Aprilia, Honda, Gilera, Piaggio, Kymco etc. Editat Februarie 6, 2008 de Cristian.Rucsanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate