haste Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 si ARN`ul meu e super tunat cu scarinte din Franta si semntura rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2007 Ba intelege de vb buna.. si nu te mai lua de mine.. ca totusi n-am facut nimica rau... ok? Mai incetati drq.. uitati cine e dependent de offtopic.. toti cei care.. ma freaca pe mnee.. la cap.. ca.. nush ce fac eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 bah ia gata lasati-l in pace.. ba haste esti cam smecher cu chinezaria ta...vad ca numai u faci off-topic.. dati-va dreaq faceti toti misto de el.. gilerica.. daca se mai ia cineva de tine trimite-mi pm.. te-au vazut mai mic si... ..sorry pt ce ti-am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Ba intelege de vb buna.. si nu te mai lua de mine.. ca totusi n-am facut nimica rau... ok? Mai incetati drq.. uitati cine e dependent de offtopic.. toti cei care.. ma freaca pe mnee.. la cap.. ca.. nush ce fac eu. zi`mi ca`ti place inimioara .... ce off topic ??? am pus o poza cu ARN`ul meu .... e custom made .... vreau sa`l tunez sa`i pun motor v6 cu 4 pistoane si un tetrafiltru sport ....acuma fac comanda la WEST COAST CUSTOMS , vrei si tu ceva ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramses86 Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 daca tot radeti...mai radeti pe asta: azi am fost sa vad un scuter...cica din 2000 cu 400 Eur....gilera...totul ok...cand ajung sa vad dupa 15 telefoane e de fapt un Piaggio Vespa din....tineti-va bine...1979...de pe vremea lui bunicu...ma da ce oameni...si inca mi-am stricat timpul si centii pedegeaba... ''scuze de offtopic...da cred ca merita:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Piaggio Vespa din....tineti-va bine...1979... good year Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 ba tampitilor i-a plecati de aci daka nu aveti Gilera Ca faceti firma de ras...Gilera Runner the Best Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 ba tampitilor i-a plecati de aci daka nu aveti Gilera Ca faceti firma de ras...Gilera Runner the Best nu ...nu noi ...ci Gilerik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 nu ...nu noi ...ci Gilerik gilerika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 gilerika asa ma tampitilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2007 Andrei , fa si tu o poza la 115 km/h la runner ul tau.. la bord. Chiar sunt curios. Bafta la toti. --- Mesaj completat în 29 Nov 2007 08:48 -------------Loza... cum ai scos reflectorizantu ala.. de pe carena? As vrea si eu sa le dau jos.. cum sunt prinse? Lipici d-ala ieftin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 si ARN`ul meu e super tunat cu scarinte din Franta si semntura rossi mai elaborat..."super tunat"...baga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2007 adevaru ca nici nu te duce capu... ar putea macar sa faca cu cineva pe spate sa il cred.. ca merge cu viteza estimata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasted Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 adevaru ca nici nu te duce capu... ar putea macar sa faca cu cineva pe spate sa il cred.. ca merge cu viteza estimata ! pai ba (cuvant jignitor) daca prinde 115 km/h singur ...cum sa mai ia pe cineva in spate sa faca poza ....logic ca reduce viteza.... pe drum drept vorbind ...... iar incepi sa ma enervezi si ma jur c`o sa`ti dau un pm sa ma iau de parintii tai ,care tare tampit te`au facut....tzi`ar neamu tau de lebede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogtech Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 mai gilerik , 1.ai grija cum vorbesti 2.nu te mai lua de andrei, daca nu crezi dute si trage un pui de somn 3.lasa-ne frate in pace cu postarile tale aiurea, tu nu vezi ca toti is impotriva ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2007 pai ba (cuvant jignitor) daca prinde 115 km/h singur ...cum sa mai ia pe cineva in spate sa faca poza ....logic ca reduce viteza.... pe drum drept vorbind ...... iar incepi sa ma enervezi si ma jur c`o sa`ti dau un pm sa ma iau de parintii tai ,care tare tampit te`au facut....tzi`ar neamu tau de lebede bai.. daca eu am precizat.. ca ... sa faca poza.. cu viteza care a precizato.. cu 2 pers ! da tu... nu.. BatMan BatMan ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasted Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 bai.. daca eu am precizat.. ca ... sa faca poza.. cu viteza care a precizato.. cu 2 pers ! da tu... nu.. BatMan BatMan ! unde a scris asta ca prinde 115 cu 2 persoane ???? sincer nu intelegi de ce un taci !!! toti sunt impotriva ta ca esti un retard...si tot continui sa ne stresezi ...sincer chiar nu ai preteni pe afara???? vrei sa`ti trimit prin posta un joc pe calculoator?? LASANE IN PACE !!! cel putin ramai pe topicu asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 1, 2007 Autor Share Postat Decembrie 1, 2007 Eu zic.. sa taci mai bine. Daca nu stii sa citesti ! --- Mesaj completat în 01 Dec 2007 08:33 -------------ca pe un topic.. a spus ca prinde 100 parca.. cu 2 persoane.. si am zis macar cu viteza estimata cu 2 pers.. sa faca.. ca eu nu il cred ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Eu zic.. sa taci mai bine. Daca nu stii sa citesti ! <small>--- Mesaj completat în 01 Dec 2007 08:33 -------------</small><br/>ca pe un topic.. a spus ca prinde 100 parca.. cu 2 persoane.. si am zis macar cu viteza estimata cu 2 pers.. sa faca.. ca eu nu il cred ! Are motor de 125cmc si eu zic ca poate sa prinda 100 cu 2 pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Din pacate nu ai nimerit o cu "scaritele"....nu i nimic mai ..cauta....eu mai astept....astept sa mi spuneti toti "gileristii"..si nu numai.... configuratii de tunning...set,role,variatoare,tobe,arcuri ...etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 3, 2007 Autor Share Postat Decembrie 3, 2007 da-mi id de mes sa-ti dau un joc marfa... e de pe miniclip e calumea rau.. vezi ca nu are PAUSE adica tre sa joci non-stop... poate asa scapam de teroare <small>--- Mesaj completat în 01 Dec 2007 18:26 -------------</small><br/>na ma scarite .. 7 euro http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...-Rider-Alu.html N-ai nimerito cu scaritele.. lasa.. astea nu vreau .. sa iasa .. iar panarama.. si etc ! Gata nu va mai contrazic ! --- Mesaj completat în 05 Dec 2007 12:09 -------------Ziceti-mi si mie.. sa mi pun Malossi Multivar Complet sau doar role de viteza + demaraj ? Astept pareri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 nu mai zice nimeni nimic??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 5, 2007 Autor Share Postat Decembrie 5, 2007 pai nu prea.. am incercat.. sa il readuc la viata dar nu prea.. haideti baietii ... Raspundeti-mi la intrebare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Malossi Multivar +role de 4-5gr.... codul este...519019.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 6, 2007 Autor Share Postat Decembrie 6, 2007 Codul de unde? Deci Multivar + Role nu? Dar nu vine si cu role.. ca parca asa stiu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate