DonHacker Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Salutari tuturor. La inceputul saptamanii acesteia nemai avand rabdare sa astept RS'ul m-am hotarat cu inca un prieten sa dam o tura mai serioasa cu motoarele.Zona aleasa : Parcul National Apuseni ( ecologistilor,nu sariti pe mine ) , mai exact : Pietroasa-Boga-Cetatile Ponorului-Padis-Belis Fantanele-Rachitele etc . O zona extraordinar de frumoasa,merita vizitata.Las' pozele sa vorbeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 acum 2 saptamani m-a mancat in palma si am facut aproximativ aceasi tura, dar cu Fazeru'. Huedin - IC Ponor - Padis - Cetatile Ponorului - Pietroasa. vreo 100 km pe drumurile alea. eu nu m-am distrat deloc, am zis ca innebunesc. dar peisajul e super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 Mie mi-a placut . Bine ca ai adus aminte de IC Ponor ... ce sinistru e pe acolo Nu ti-a placut drumul ? Sau de ce nu te-ai distrat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Eu am făcut acelaÂşi drum acum 3 săptămâni. Peisajul e minunat dar la Ic Ponor e sinistru cum s-a tăiat pădurea. La întoarcere am luat-o spre Poiana Horea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Mie mi-a placut . Bine ca ai adus aminte de IC Ponor ... ce sinistru e pe acolo Nu ti-a placut drumul ? Sau de ce nu te-ai distrat ? Nu m-am distrat din cauza motorei mele, care nu prea are treaba cu off-roadu'. Am putut sa merg cu maxim 18 km/h, motoreta full de bagaje+ pasager. Mi-am spus ca pe acolo nu mai calc decat cu hummerul sau enduro. sau elicopter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 Intr-adevar , nu e drum pentru un motor ca si FZ6S . E drum foarte bun pentru enduro , cross si ATV . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 mi-e dor d suzuki!! buey nebunule! tu nu l-ai inmatriculat?? vad ca tot db 90 axp ai pe coada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 (editat) Nop .Imi place numarul .Si mi-a fost si lene ).Oricum numai pe camp/padure/teren am fost cu el. Il inmatriculez acuma cand imi vine RS'ul si cealalta surioara geamana:D. Le duc pe toate trei deodata. Tu ce mai faci omule ? Nu mai dai on pe mess . :| Editat August 30, 2007 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa84silviu Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Si eu am fost in Rachitele acum o luna pe traseul Cascada vf, Vladeasa si Dealun Negru , nu prea am stiut traseu da am avut o harta am fost doi un XT 600 si un KLR 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate