alecss Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 ce stiti despre rs50/tzr50 se merita?eu vreau sami iau una din ele delimitate cam cat prind si dak pot sa le inscriu ca moped? orice ajutor e binevenit. ps:cum e cu nr galbene de la primarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 (editat) amandoua sunt niste motociclete f bune pt clasa 50cc, depinde care iti place mai mult, oricum parerea mea e ca yamaha e mai tare decat aprilia ca si calitate...ambele se inscriu ca moped, la primarie cu nr dinacelea galbene si trebuie sa ai un curs de legislatie absolvit pentru a conduce una dintre ele, cursul costa in jur de 50 ron am impresia si se face in 3 sapt, sau poti incerca sa dai 100 de ron si ai hartia intr-o zi, dar parerea mea e ca ar trebui sa faci cursul, intrucat iti foloseste destul de mult. P.S. parerea mea e ca mai bine dai de A1 si iti iei de 125 Editat August 30, 2007 de roolrevolv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 ce stiti despre rs50/tzr50 se merita?eu vreau sami iau una din ele delimitate cam cat prind si dak pot sa le inscriu ca moped? orice ajutor e binevenit. ps:cum e cu nr galbene de la primarie? pai prima data cred ca o sa fie limitat la 45-50 ca sa nu iti necesite permis,in acte o sa fie scris moped,te duci cu factura fiscala la primarie(in cazu meu doar atat)in alte judete iti mai trebuie rar si alte porcari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 i-ati Rs50..e mai bun ca Tzr-u...Daca il iei nou o sa fie super bine...Si daca il iei la mana a2-a vezi sa fie bun si daca ai grija de el te tine si pt stranepoti..Salutari! --- Mesaj completat în 05 Sep 2007 16:51 -------------Vezi ca merge si fara curs..Eu nu am si merg de ceva timp.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 i-ati Rs50..e mai bun ca Tzr-u...Daca il iei nou o sa fie super bine...Si daca il iei la mana a2-a vezi sa fie bun si daca ai grija de el te tine si pt stranepoti..Salutari! <small>--- Mesaj completat în 05 Sep 2007 16:51 -------------</small><br/>Vezi ca merge si fara curs..Eu nu am si merg de ceva timp.. taci ma TZR RULZ !!! si pixde agati garantat mai multe cu r6`le JR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 taci ma TZR RULZ !!! si pixde agati garantat mai multe cu r6`le JR R1 jr defapt ) TZR si eu ..ptr ca tzr`u are un desing mai unic ...rs`u e copiat tot derbi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecss Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 in cateva zile ma duc sa dau comanda pt tzr,ms pt sfaturi eu il iau numai pt oras ;mai puteti spune si voi ce mai stiti de tzr ce probleme aveti cu el (daca aveti) --- Mesaj completat în 06 Sep 2007 18:11 -------------era sa uit: ce culaoare sami iau negru sau albcu rosu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 alb cu rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 alb cu rosu. esti dinamovist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Tzr Sux.... ....HAHAHA!Clipcea Rs50 2006-2007 e copiat dupa Derbi Gpr 50..Au fost tarani la faza asta.. ....Dar Rs 98 e cel mai tare dintre astea de 50...Extrema Rullzzz!!! --- Mesaj completat în 06 Sep 2007 20:26 -------------alecss sa pui poze cnd o vei lua.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 esti dinamovist? Nu!! Daca aleg alb-rosu nu inseamna ca sunt dinamovist. --- Mesaj completat în 06 Sep 2007 20:30 ------------- Tzr Sux.... ....HAHAHA!Clipcea Rs50 2006-2007 e copiat dupa Derbi Gpr 50..Au fost tarani la faza asta.. ....Dar Rs 98 e cel mai tare dintre astea de 50...Extrema Rullzzz!!! <small>--- Mesaj completat în 06 Sep 2007 20:26 -------------</small><br/>alecss sa pui poze cnd o vei lua.. Hai stai linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Mergi ma in treaba ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 negru k e mai sexy plus ca seamana mai bine cu surorile mai mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecss Postat Septembrie 8, 2007 Autor Share Postat Septembrie 8, 2007 care e viteza maxima la tzr ?si oare mil delimiteaza aia de la yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 care e viteza maxima la tzr ?si oare mil delimiteaza aia de la yamaha? Eu stiu de la un posesor ca e in jur de 80-90-100 depinde pe unde te dai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 sall 22ror!am si io o intrb poate sunt off-topic(sca daca e aja):am gasit un tzr 50 modificat are kit de 80 cu 2000 de euro!e cumva vreo problema dat fiind k io as vreau sai pun nr galbene,ma refer k atunci cand ma duk sa fac RAR-ul din cauza modificarii????:-?? zicetimi si mie daca pot face cv sau nu e nici o problema!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Nu e nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate