Dobrescu Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 Ce parere aveti? Facem o colectie de poze, cu motociclete modificate de la noi din tara, dupa care le comentam pe fiecare si la final dam un premiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 Sunt de acord! peste 2 sapt...poze de la mine! am mea o sa castige! Normal, nu? asa spune fiecare ca a lui e mai faina, ca doar e facuta de el shi nu cred ca ar fi relevanta o chestie de asta, ar arata doar care e mai faina dupa gusturile majoritare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 Pot sa pun poze cu motocicleta altuia? Bineintzeles, se va specifica asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 12, 2003 Autor Share Postat Septembrie 12, 2003 Pot sa pun poze cu motocicleta altuia? Bineintzeles, se va specifica asta. Eu zic ca nu, sa lasam pe fiecare sa-si puna propria opera. Eu zic sa facem concursul intre cei care sut inscrisi pe lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conu Postat Septembrie 14, 2003 Share Postat Septembrie 14, 2003 iaca poze,conasilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 Asteptam pozele voastre.Premiul nu este deloc neglijabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mz2 Postat Septembrie 27, 2003 Share Postat Septembrie 27, 2003 iaca o poza sper sa castig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mz2 Postat Septembrie 27, 2003 Share Postat Septembrie 27, 2003 va vine sa credeti ca este un mz es de 250??? cel de sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camachicho Postat Septembrie 29, 2003 Share Postat Septembrie 29, 2003 iata-l! din pacate nu merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camachicho Postat Septembrie 29, 2003 Share Postat Septembrie 29, 2003 sau asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucur Postat Octombrie 6, 2003 Share Postat Octombrie 6, 2003 No hai sa intru si eu in hora. Va prezint ultima mea realizare (martie - iunie 2003): Dnepr Custom Cruiser: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucur Postat Octombrie 6, 2003 Share Postat Octombrie 6, 2003 Inca una, mai convingatoare poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROMI3 Postat Octombrie 6, 2003 Share Postat Octombrie 6, 2003 Uite si de la mine o comunista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROMI3 Postat Octombrie 6, 2003 Share Postat Octombrie 6, 2003 Uite si de la mine o comunista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucur Postat Octombrie 6, 2003 Share Postat Octombrie 6, 2003 Acum sa va prezint istoria primului motor modificat de mine. Episodul 1 e neinteresant, nu e demn de pus aici deci trecem direct la episodul 2: August 2000 - MZ ES 1962 modificat. Primele iesiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucur Postat Octombrie 6, 2003 Share Postat Octombrie 6, 2003 Episodul 3 Deja are motor MZ ETZ, cadrul taiat (lasat totul mai jos), cauciucuri Dunlop etc Sus: Crazy bike party 2001 Jos: Noiembrie 2001 - La mine in atelier - obosit dupa un sezon cu peripetii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucur Postat Octombrie 6, 2003 Share Postat Octombrie 6, 2003 Episodul 4: Motorul a ajuns la varu-meu care l-a mai aranjat la randul lui: Iulie 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucur Postat Octombrie 6, 2003 Share Postat Octombrie 6, 2003 Episodul 5: Septembrie 2003, dupa un accident (doar partea din stanga a fost bushita, a intrat un bou in varu-mio) Gata, ati scapat de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROMI3 Postat Octombrie 6, 2003 Share Postat Octombrie 6, 2003 Acum sper ca este bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Octombrie 8, 2003 Share Postat Octombrie 8, 2003 Motoare facute in Botosani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Octombrie 8, 2003 Share Postat Octombrie 8, 2003 Inca una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Octombrie 8, 2003 Share Postat Octombrie 8, 2003 Care este premiul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Octombrie 9, 2003 Share Postat Octombrie 9, 2003 Aveti un estimat la o modificare pt nepra? Dupa calculele mele asa ceva ajunge pe la 1000$. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucur Postat Octombrie 9, 2003 Share Postat Octombrie 9, 2003 Nu ai cum sa estimezi asa ceva. Sunt prea multe variabile. Uite numai cateva: - cat de tare vrei sa il modifici - ce accesorii pui pe el (facute sau Harley sau altceva) - ce abilitati/posibilitati tehnice ai (cat lucri tu si cat lucra altii, ce scule ai etc) - ce relatii/prieteni/datornici ai (adica daca primesti produse si servicii - legate de moto - la pret preferential, la pret normal sau la pret "pt fraieri" ) - ce ocazii ti se ivesc si cum stii sa profiti de ele Mai vrei? No, iti dai seama ca sansele sunt practic 0 ca aceste variabile sa fie la fel pt tine cum au fost pt mine sau motormaniac sau altii care au modificat nepre. Daca ai pus intrebarea asta inclin sa cred ca nu esti prea vechi in meserie... deci sansele sunt sa te coste destul de mult. Sfatu unui viitor fost neprist: (ca doar nu ma doare tastatura sa dau sfaturi ) - nu lua piese de Ucraina - ce stii lucra tu, ce nu du la unu in care ai incredere si stai langa el sa vezi/inveti ce face - daca nu intentionezi sa il tii mai mult de 3 sezoane nu investi prea mult in el ca o sa iesi in pierdere rau de tot la vanzare. De cand s-a umplut piata de junghiuri japoneze de 25 de ani (sa fim seriosi, nu iti iei motor de peste 400cmc inscris, bun la 1000 eur, iti iei un junghi la care numa te sperii cand afli ce bani tre sa bagi in el sa mearga), motociclistilor aspiranti si "stie-tot"-ilor (asta ca sa nu zic fraierilor) li se pare ceva iesit din comun ca un Dnepr sa se vanda la 1000 sau doamne fereste 1500 EUR. (Si de motormaniac s-a legat un bou, si de mine... are rost sa ii explici idiotului ca Niprul respectiv e o bijuterie cu care te poti mandri iar japoneza cu care o compara e o ciuma? ). Dovada: Niprurile ieftine se dau ca pita calda, cele facute in bataie de joc si relativ ieftine merg binisor iar cele lucrate cum trebuie stai de innebunesti pana le dai (sau le dai la un pret de nimic) Daca ai stiinta, indemnarea si posibilitatile sa faci rapid si ieftin un Nipru e ok sa iti iei unu original, mai varza si sa il refaci. Daca esti "boboc" distractia va fi scumpa si deosebit de enerventa (iei cateva mai mult sex oral bune pe parcursul bricolarii) deci unu gata facut e o solutie mai viabila. Astept sa fiu contrazis...ce am scris eu mai sus e rezultatul a peste 6 ani de experienta si 4 motoare modificate la activ (din care 2 "de la 0"). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Octombrie 9, 2003 Share Postat Octombrie 9, 2003 Pentru Bucur.Sper sa nu te superi,dar as vrea sa-mid au si eu un pic cu parerea despre Niprul tau.Motorul este super misto,dar din cate vad eu cadrul nu este lungit,sau daca e este foarte putin.Cum spuneam cred ca daca ai fi lungit cadrul,nu prea mult vreo 15-20 cm si daca ai mai fi coborat-o putin efectul ar fi fost altul.Inca o data asta este doar parerea mea,sper sa nu te superi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate