CoSSmiN Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 si eu visez la un 600 dar intr-un an si ceva visul va deveni realitate Cu siguranta visele devin realitate!!Si visul meu e pe cale sa devina realiatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Ii frumos sa visezi....si eu ca si costy intrun an si ceva:))....pacat numa de luna februarie ca pe atunci nu poti da cu scoala.... Ca sa nu fiu offtopic...foarte dragutz cbr de 125....is curios cum suna unu....pt ca prin cluj nu am vazut....numa rajnite....printre care si eu Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 Ii frumos sa visezi....si eu ca si costy intrun an si ceva:))....pacat numa de luna februarie ca pe atunci nu poti da cu scoala.... Ca sa nu fiu offtopic...foarte dragutz cbr de 125....is curios cum suna unu....pt ca prin cluj nu am vazut....numa rajnite....printre care si eu Asfalt uscat Iti zic eu ca maraie chiar foarte bine Incerca , si !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Pt un motor de 125 suna bine , ma gandeam sa imi schimb tobele la trotineta mea dar m-am razgandit .Prietenii imi ziceau ca daca vreao tuobe mai puternice pierd din cai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 Pt un motor de 125 suna bine , ma gandeam sa imi schimb tobele la trotineta mea dar m-am razgandit .Prietenii imi ziceau ca daca vreao tuobe mai puternice pierd din cai . Nu prea cred ca pierzi din pudere daca schmbi toba ci din contra gazele sunt eliminate mai repede.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Mie asa mi s-a spus apoi oricum cer informatii de la mai multi oameni sa vad care ce zice, si in ultima instanta apelez la un mekanic care sa o si monteze, inca nu m-am hotarat ce toba sa ii pun, ca nu prea as vrea sa ma abat de la designu "trotinetei" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 Mie asa mi s-a spus apoi oricum cer informatii de la mai multi oameni sa vad care ce zice, si in ultima instanta apelez la un mekanic care sa o si monteze, inca nu m-am hotarat ce toba sa ii pun, ca nu prea as vrea sa ma abat de la designu "trotinetei" De ce zici trotineta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 (editat) CBR asta nou are roata mai groasa pe spate decat modelul vechi? Editat Septembrie 6, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 CBR asta nou are roata mai groasa pe spate decat modelul vechi? NU! Dimensiune anvelope Fata 80/90-17M/C 44P Dimensiune anvelope Spate 100/80-17M/C 52P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 I-ai dat comanda ? Stiu cum e cu nerabdarea asta ... Si eu astept de vreo 1 luna jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 I-ai dat comanda ? Stiu cum e cu nerabdarea asta ... Si eu astept de vreo 1 luna jumate Brr comanda inca nu am dat-o,daca asi da cei de la alfamotors mi-au zis ca in max 7 zile lucratoare va ajunge. Tre` s-o conving pe mama ca pe tata l-am convins sa-mi ia dar mama zice ca nu-s bune motocicletele ca-s periculoase si ca la varsta mea sunt tentat sa merg tare si e riscant................etc Sper sa o conving Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 eu mi-am facut comanda la intermotorcycle... pe 12 septembrie cred ca vine.... am ales roshu cu negru... sa vedem cum se comporta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Eh ... Esti mai 'rapid' ca mine cu 3 zile Sa o folosesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 Eh ... Esti mai 'rapid' ca mine cu 3 zile Sa o folosesti sanatos Daca as da eu maine comanda ar veni pana pe 15 brrrrr vise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 multam baieti... tinem legatura si ne vedem pe strazi...asfatl uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 multam baieti... tinem legatura si ne vedem pe strazi...asfatl uscat Salut,ti-ai luat cbr?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 da mane.. ti-am tis... banii sunt dati... si ramane sa ma duc sa il ridic pe 12 septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 da mane.. ti-am tis... banii sunt dati... si ramane sa ma duc sa il ridic pe 12 septembrie Uauuu esti din bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 De ce trotineta .Pt ca toata copilaria mi-am dorit o trotineta si nu au vrut ai mei sa imi cumpere una.Asa ca mi-am achizitionat una , mult mai tarziu , ce-i drept, motorizata .( joking) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 7, 2007 Autor Share Postat Septembrie 7, 2007 De ce trotineta .Pt ca toata copilaria mi-am dorit o trotineta si nu au vrut ai mei sa imi cumpere una.Asa ca mi-am achizitionat una , mult mai tarziu , ce-i drept, motorizata .( joking) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Toata viata o sa sufar din cauza ca nu am primit trotineta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 imi place cum sta pe curbe..si arata bine i cred ca consuma si putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 16, 2007 Autor Share Postat Septembrie 16, 2007 imi place cum sta pe curbe..si arata bine i cred ca consuma si putin Sta bine pe curbe,arata destul de bine dar separe ca firma rivala yamaha a scos ceva mai bun:Yzf R125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Foarte frumoasa si pare ceva mai "maturizata" decat anteriorul model cbr125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Sta bine pe curbe,arata destul de bine dar separe ca firma rivala yamaha a scos ceva mai bun:Yzf R125 tu de unde stii ca sta bine pe curbe daca nu ai luat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate