Florin-rs Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Am o mare problema ,ns ce sa imi iau rs125 sau mito,am mai citit topicuri dar unu zice ba e bun rs ,unu ba e bun mito deci lamurti-ma ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Am o mare problema ,ns ce sa imi iau rs125 sau mito,am mai citit topicuri dar unu zice ba e bun rs ,unu ba e bun mito deci lamurti-ma ce si cum Honda Cbr 125 r 2007!! NUsh care-s bune care nu-s dar astea in 2t nu-s asa fiabile ca cele in 4 t asa ca............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 Da,dar la un drum lung una de 125 in 4t fuge 130-140,una in 2t fuge mai tare si la 100 nu tragi de motor ca la 4 t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Da,dar la un drum lung una de 125 in 4t fuge 130-140,una in 2t fuge mai tare si la 100 nu tragi de motor ca la 4 t Ok asa e,dar mai ia in calcul si sound-ul si faptul ca la cele in 2t odata la 2 sezoane tre sa faci resegmentarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 Si asta ar fii un dezavantaj ,dar cbr-ul arata ca o bicicleta cu motor , rotile subtirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nec+ultra Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Omul a intrebat de mito si rs si bineinteles se gaseste unu care sa faca offtopic cu cbr-ul lui ...stai calm in banca ta ia-ti mito , piese mult mai bune si performante ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Omul a intrebat de mito si rs si bineinteles se gaseste unu care sa faca offtopic cu cbr-ul lui ...stai calm in banca ta ia-ti mito , piese mult mai bune si performante ... Uita-te mai sus ce am postat eu:NUsh care-s bune care nu-s dar astea in 2t nu-s asa fiabile ca cele in 4 t asa ca.............!!Nu vreau sa fac offtopic dupa cum zici tu ci din contra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 i-ati Mito Ca e mai buna.(punct)..Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 mito ! @cossmin - "cbr125" nu avea ce cauta in acest topic in care este vorba de alte 2 motoare , deci erai off topic ... cartonas galben ptr tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 (editat) Off-topic: @CoSSmin: tu asa ai patit? a trebuit sa faci resegmentarea la RS/Mito tau dupa 2 sezoane? Nuuu, deoarece nu ai mers pe asa ceva, deci, nu mai face comentarii d-astea daca nu vorbesti in cunostinta de cauza. Lasa`mi un sezon cbr-ul tau si va trebui sa-l resegmentezi. Dupa numai un sezon, nu doua ca la RS. Ideea e ca asa cum mergi cu el, atata tine. On-topic: Ia-ti mito ca RS are toata lumea. Editat Septembrie 6, 2007 de Trotinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 Am sa va tin la curent cu ce imi iau ,ca tot nu sunt hotarat 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Off-topic: @CoSSmin: tu asa ai patit? a trebuit sa faci resegmentarea la RS/Mito tau dupa 2 sezoane? Nuuu, deoarece nu ai mers pe asa ceva, deci, nu mai face comentarii d-astea daca nu vorbesti in cunostinta de cauza. Lasa`mi un sezon cbr-ul tau si va trebui sa-l resegmentezi. Dupa numai un sezon, nu doua ca la RS. Ideea e ca asa cum mergi cu el, atata tine. On-topic: Ia-ti mito ca RS are toata lumea. Uite un exemplu de resegmentare la cbr ) Mito --Nero Lucio (parca se numea)Negru cu auriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 Am uitat sa adaug in lista si honda nsr125?ce parere aveti ca performante.................astept opinii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 (editat) Am uitat sa adaug in lista si honda nsr125?ce parere aveti ca performante.................astept opinii Uite un link,sper sa te ajute! http://www.nsr125.com/derestrict.htm Si inca ceva,nu se mai fabrica. --- Mesaj completat în 06 Sep 2007 18:13 ------------- Off-topic: @CoSSmin: tu asa ai patit? a trebuit sa faci resegmentarea la RS/Mito tau dupa 2 sezoane? Nuuu, deoarece nu ai mers pe asa ceva, deci, nu mai face comentarii d-astea daca nu vorbesti in cunostinta de cauza. Lasa`mi un sezon cbr-ul tau si va trebui sa-l resegmentezi. Dupa numai un sezon, nu doua ca la RS. Ideea e ca asa cum mergi cu el, atata tine. On-topic: Ia-ti mito ca RS are toata lumea. "@cossmin - "cbr125" nu avea ce cauta in acest topic in care este vorba de alte 2 motoare , deci erai off topic ... cartonas galben ptr tine " Daca aveam cbr-ul ti-l dadeam dar inca nu-l am.. Ms ptr cartonas cred ca o sa fac colectie,mai ai? Editat Septembrie 6, 2007 de CoSSmiN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Mito --Nero Lucio (parca se numea)Negru cu auriu. Lucido Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 Cred ca o sa merg pe rs imi place si carenaju as vrea sa aflu de la cei care detin rs125 sau care au mers cum urca in ture ,scuze daca is cam noob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 o sa ajunga un topic in care se cearta astia cu rs cu mito si asa mai departe ...parerea mea nici nu trebuia sa il deschizi parerea mea am zis sa nu imi sariti in cap dupa cate is pe site despre rs si mito nush ce rost are topicu ! iati cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 7, 2007 Autor Share Postat Septembrie 7, 2007 Ba am deschis topicu pt ca pe fiecare topic se face numai off topic ala care merge numai intr-o roata cu cagiva :lo l: nu trebuia sa se bage un fasolar in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Ba am deschis topicu pt ca pe fiecare topic se face numai off topic ala care merge numai intr-o roata cu cagiva :lo l: nu trebuia sa se bage un fasolar in seama Tare asta cu fasolea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 7, 2007 Autor Share Postat Septembrie 7, 2007 Tare asta cu fasolea Stiu ca sunt talentat se baga minciuna in seama ,el care zicae intr-un topic ca merge la 10 mii de ture intr-o roata cu cagiva mito si tot se lauda park avea o hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Stiu ca sunt talentat se baga minciuna in seama ,el care zicae intr-un topic ca merge la 10 mii de ture intr-o roata cu cagiva mito si tot se lauda park avea o hayabusa Eu am Mito de 2 ani si am mers destul de mult cu el...Am vreo 12-13 mii de km si nu am avut nici o problema cu motorul,nici vorba de resegmentare...Am mers pe circuit,am participat la 2 curse,cupa Ferodo + multe drumuri lungi.Daca tu te-ai hotarat sa iti iei Rs este alegerea ta.Oricum vad ca nu prea ai tinut cont de parerile celorlati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 7, 2007 Autor Share Postat Septembrie 7, 2007 Sincer sa fiu imi place mai mult mito dar eu vreau sa iau second-hand si mito e cam rara nu prea am vazut la vanzari Asfalt uscat! --- Mesaj completat în 07 Sep 2007 11:16 -------------Daca ati vrea sa imi dati link-uri cu vanzari ,cu motoare de 125(in special mito si rs) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Sincer sa fiu imi place mai mult mito dar eu vreau sa iau second-hand si mito e cam rara nu prea am vazut la vanzari Asfalt uscat! <small>--- Mesaj completat în 07 Sep 2007 11:16 -------------</small><br/>Daca ati vrea sa imi dati link-uri cu vanzari ,cu motoare de 125(in special mito si rs) Cauta pe BikeShop!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Ia-ti ce-ti place, nu ce zice unul sau altul. Mito e mult mai frumos decat RS, iar la fiabilitate se stie ca Aprilia RS e varza. O sa auzi de la fosti posesori de RS care acum au trecut la motoare mai mari ca nu sunt deloc fiabile si sa te orientezi sper altceva. Iar daca iti iei un motor, ti-l iei ca ti-l place ,nu ca zic femeile ca e bengos! Parerea mea . MITO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 fasolarule poate mata a zis k avea hayabusa .... ma confunzi prostanule k iti vorbeste gura pe dinainte ! nu mai vb ce nu sti ... hai ceau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate