dt_yamaha Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Doresc sa-mi vopsesc motocicleta negru mat. Doresc sa stiu daca gasesc o vopsea de calitate care sa fie mata sau dupa vopsire se aplica alta solutie pentru protejare si matuire completa(!?eu asa am auzit) Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Gasesti mata din prima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dt_yamaha Postat Decembrie 21, 2004 Autor Share Postat Decembrie 21, 2004 Inca ceva...cei care sunteti din Bucuresti puteti sa-mi dati un sfat in legatura cu un laborator bun de preparare a vopselei sau un magazin bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 La Praktiker are vopsea negru mat . La standul de vopsele te duci. Pretul destul de marisor este, dar nu romaneasca vopsea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 glasurit, langa apaca. Ce, nu iti mai place rosie? ca ai dat o caruta de bani sa o faci asa. Iar o bagi in reparatii? Pune mah kilometri pe ea in loc sa o bagi in reparatii. Oricum la enduroaica vopseaua cea mai buna e aia ieftina. Tu stii mai bine de cate ori o dai pe jos in 100 km parca deja a necesitat ''mici retusuri'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate