Bombardel Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 bah a fost ok anu asta ... cam putine fete dar misto blonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 parada. scuzati k este afra sunet dar aparatul tatalui meu nu inreg si sunetul parada.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 parada. scuzati k este afra sunet dar aparatul tatalui meu nu inreg si sunetul * daa, foarte frumos filmuletul,...chiar daca nu se aude prea bine bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 (editat) defapt.. draga cria... nu s aude deloc.. k n-are ce.. eu unu n-am filmat k lafel.. fara sunet.. si.. na.... dar am facut poze.. sa fie.. si APP: daor atatea poze??? park am vazut o gramada d aparate foto in baza....si acu poze.. daor asa putine... nu e bine... --- Mesaj completat în 14 Sep 2007 14:45 ------------- e turnul din cetate (din el se uitau dupa turci...asa am auzit) mai multe iti poate spune cineva de prin partea locului ! si turcii marlani cum erau veneau ascunsi prin boschetzi.. fratzica.. ai grija d tine... si.. ms d ride inca odata.. ai nevoie d ceva..si crezi k te-as putea ajuta.. messu meu e p profil.. pozele le-am bagat p site. .p toate cred.. Editat Septembrie 14, 2007 de Hell_Rider_Edy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 defapt.. draga cria... nu s aude deloc.. k n-are ce.. eu unu n-am filmat k lafel.. fara sunet.. si.. na.... dar am facut poze.. sa fie.. si APP: daor atatea poze??? park am vazut o gramada d aparate foto in baza....si acu poze.. daor asa putine... nu e bine... <small>--- Mesaj completat în 14 Sep 2007 14:45 -------------</small><br/> si turcii marlani cum erau veneau ascunsi prin boschetzi.. fratzica.. ai grija d tine... si.. ms d ride inca odata.. ai nevoie d ceva..si crezi k te-as putea ajuta.. messu meu e p profil.. pozele le-am bagat p site. .p toate cred.. marlani turcii aia... ma poti ajuta eliberand gaina aia keep in touch ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf35 Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 (editat) * Foarte faine pozele, felicitari pasagerilor care au reusit sa faca fotografii din mers la parada. Asta ramane... Cateva poze si de sambata seara, la apus: buna sunt victor ,nu stiu cu cine vorbesc ca sunt mai singuratic ,am si eu niste poze si nu stiou sa le pun aici,am chiar si cu apusul cel rosu..poate ma lamurestimerci,gata se pare ca m-am prins oricum merci Editat Septembrie 14, 2007 de wolf35 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 mi-am gasit poza de desktop.......beton gagica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 mi-am gasit poza de desktop....tongue.gif...beton gagica ! Superbe ... manusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardel Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 bre vedetzi ca trage la R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf35 Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 marlani turcii aia... ma poti ajuta eliberand gaina aia keep in touch ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Victoreeee salutari de la taica Jean,ma rupt palinca aia,am devenit amnezic,zau!numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf35 Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Victoreeee salutari de la taica Jean,ma rupt palinca aia,am devenit amnezic,zau!numa bine o sa mai bem ca mai are baetu palinca in rezervele de stat si ceva visinata,de fapt ce s-o mai lungesc am in frigider numai bautura,mancare nika....dar ce-mi trebuie mie mancare ca tot sunt dolofanel....sincer dupa palinca nu-mi mai aduc prea multe aminte ca le-am amestecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 A-ti umplut topicul cu fata blonda, poze, comentarii etc. Azi am vazut-o si la moto magia. Am ramas impresionat, spatele gol, geaca asortata, manusi de manusi... Fata e frumoasa, fara dubii, de bine arata pe motocicleta, e sigur, ii lipseste insa prietenul, sotul, iubitul motociclist de la care sa invete si altceva decat moda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardel Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 (editat) mda mda trebuia sa se gaseasca ca intotdeauna si carcotasi pe aici ... sa nu imi spui ca u nu ai umblat niciodatata fara echipament... si sa nu imi spui ca tu iesi la o plimbarica prin oras sau la o terasa cu combinezonul ,manusi si cisme ca nu cred nici sa dai cu tunu ... fata e beton merge beton si e totusi mare lucru o fata pe motoreta ... cat despre echipament ... la drum lung poate se imbraca ... <small>--- Mesaj completat în 16 Sep 2007 17:06 -------------</small><br/>noua moda in Grecia Editat Septembrie 16, 2007 de Bombardel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 nu cred ca sunt carcotas, mi-am zis parerea si atat. Eu in locuri in care pot aparea in sort , sandale, maieu.... nu merg cu motorul. la terasa ma opresc poate cand vin de pe drum. Hai noroc si sa aveti grija de fata. ps. chiar imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 oki sa pun si eu cateva poze-remarcati cam in ce hal arata un chopperist convins calare pe o sportiva(ca de la chopper i-a futut ambreiaju-m-a mancat in poponeata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 buna sunt victor ,nu stiu cu cine vorbesc ca sunt mai singuratic ,am si eu niste poze si nu stiou sa le pun aici,am chiar si cu apusul cel rosu..poate ma lamurestimerci,gata se pare ca m-am prins oricum merci Sal ai idee, in ultima poza dreapta jos pe fundal e un tip in tricou rosu cu un aparat foto, CINE E? Il stii? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate