Enduro Braesti Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 So...mi-a iesit din cap motocicleta de strada dupa aceasta prima mea cursa de enduro. La clasa open traseul a fost superb ...pacat ca in prima zi eu invatam pe coclauri sa "umblu" pe gps... Atmosfera si organizarea a fost de exceptie, multumim Floyota ....ma duc sa dorm sa-mi revin dupa mega oboseala acumulata Poate posteaza cineva clasamentele si multe poze!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 sa-ntelegem ca ai una bucata mobra de vânzare?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Septembrie 10, 2007 Autor Share Postat Septembrie 10, 2007 Dupa ce o voi repara(carene) cred ca-i dau viteza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Tot respectul pentru organizatori !!!!!!! super cursa , super traseu , super atmosfera .... felicitari Floyota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 FELICITARI ORGANIZATORILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viohus Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 FELICITARI ORGANIZATORILOR In primul rind ma felicit pe mine ca am terminat cursa si apoi ii felicit pe cei care mi-au dat ocazia sa " ma felicit "!!! ( adica organizatorii ! ) Si le mai multumesc concurentilor care s-au lasat depasiti pentru a ma incuraja astfel sa mai particip si la alte curse ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Felicitari si buzoienilor de pe podium ( Braccio si Egobrain ) Multa bafta in continuare ! Concursul a fost super tare...organizare de nota 10 ! Keep on riding boys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Felicitari organizatorilor, super atmosfera, super traseu, super concurenti, super Foyota, super miel. Multumesc pe aceasta cale echipei tehnice care m-a ajutat cu deplasarea pana la Buzau, in jurul Buzau-lui si pana la camping si inapoi... Ne vedem la anu ! PS Stie careva exact clasamentul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 Felicitari si buzoienilor de pe podium ( Braccio si Egobrain ) Multa bafta in continuare ! Concursul a fost super tare...organizare de nota 10 ! Keep on riding boys Multumim, nici in visele cele mai frumoase nu ne asteptam la surpriza asta.... inaintea concursului targetul meu era sa nu ies ultimul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Pentru mine a fost cel mai frumos concurs la care am participat. Mi se pare supranatural sa organizezi asa ceva acum in RO. Asa ca am 2 cuvinte pentru oranizatori - RESPECT MAXIM! Multumiri lui dom' Profesor ca ne-a carat dupa el toata ziua a 2-a Felicitari celor care s-au urcat pe podium! Am sugerat organizatorilor doar 2 lucruri care pot fi imbunatatite: - marcarea traseului cu panglici din loc in loc (in prima zi nu au fost deloc si a fost destul de greu de navigat) - respectarea orei de start sau anuntarea unei ore mai realiste (in conditiile de efort si oboseala de la un astfel de concurs orice ora de somn e aur curat!) Il asteptam pe urmatorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Foarte frumos. Organizare excelenta:) privita dpdv a unui organizator de competitii. am vorbit cu floyota aseara si i-am transmis personal. Ploaia a fost "sarea si piperul". Atmosfera placuta de prietenie si voie buna. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Traseu f bine ales. felicitari organizatorilor, lui Floyota, Ovidiu garmin, Mache in special. Foarte faina atmosfera, fara constrangerile obisnuite de la un concurs FRM (unde sunt dupa mine, prea multe formalitati). Acum organizatorii cred ca ar trebui sa se gandeasca la un concurs de enduro la Buzau. ca FRM-ul a alunecat pe panta enduro-cross-ului. Am luat lectii si poate la anul organizam si noi ceva similar in Dobrogea - de la Babadag in sus spre Tulcea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 unde sunt dupa mine, prea multe formalitati haide recunoaste ca singura problema e trezirea de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 topicul devine sticky avand in vedere impresile extraordinare exprimate pana acum.probabil va deveni model pentru alti organizatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaszloB Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Salut, Evenimentul de la Buzau a fost unul fantastic. Organizarea a fost superba, pe mine personal nu m-au deranjat intarzierile inerente in program (de fapt singurul punct mai slab in organizare). Am fost compensati pe deplin de cele 3 zile de motociclism si aventuri off-road. Nu pot decat sa multumesc organizatorilor pentru aceasta ocazie oferita. Respect maxim. Bilibok Laszlo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Felicitari organizatorilor, super atmosfera, super traseu, super concurenti, super Foyota, super miel. Multumesc pe aceasta cale echipei tehnice care m-a ajutat cu deplasarea pana la Buzau, in jurul Buzau-lui si pana la camping si inapoi... Ne vedem la anu ! PS Stie careva exact clasamentul? Clasamentele... (sunt si cele de la auto, in caz ca va intereseaza) Clasament_Final_Clasa_ATV_OPEN.pdf Clasament_Final_Clasa_AUTO_EXTREM.pdf Clasament_Final_Clasa_AUTO_OPEN.pdf Clasament_Final_Clasa_MOTO_EXTREM.pdf Clasament_Final_Clasa_MOTO_OPEN.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Septembrie 13, 2007 Autor Share Postat Septembrie 13, 2007 Janel, niste poze te rooooog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Janel, niste poze te rooooog? Cateva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktm7 Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 poate sa-mi dea si mie cineva trackurile de la concurs? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 3, 2007 Autor Share Postat Octombrie 3, 2007 Doar organizatorul are trackurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate