vmm Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 (editat) Salutare, Din motive diverse radiatorul de apa de la BMW F650 s-a cam rasucit, indoit rupt si ..asa mai departe. Caut un meserias care sa poata repara radiatoare din aluminiu. Indreptat, lipit sudat, etc, etc In cazul in care nu se mai poate repara... unde as putea gasi un radiator SH, de la o dezmembrata... accidentata... Hai sa ne vededm intregi Editat Septembrie 17, 2007 de vmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Salutare, Din motive diverse radiatorul de apa de la BMW F650 s-a cam rasucit, indoit rupt si ..asa mai departe. Caut un meserias care sa poata repara radiatoare din aluminiu. Indreptat, lipit sudat, etc, etc In cazul in care nu se mai poate repara... unde as putea gasi un radiator SH, de la o dezmembrata... accidentata... Hai sa ne vededm intregi salve din ce an e motorul? cred ca stiu pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Incearca aici, poate ai noroc... http://www.pro-bike.ro/forums/Piese-BMW-F650-GS-t34879.html Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Daca e drept radiatorul(sant si curbate,mai ales la vitezane) stiu ca se mai poate face la Romradiatoare Brasov dar nu din aluminiu ci din alama,e ieftin dar nu are acelasi coeficient de transfer termic.(raceste mai greu,posibil in suprasarcina nu face fata). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 salut, poti incerca la tony care are atelier de reparatii radiatoare de pe sos. Grivitei daca vrei nr lui de telefon, trimite-mi un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 Poti incerca pe str. Trompetului nr. 60A (sau 61A... nu mai tin minte exact numarul). Are o reclama pe care scrie "sudura aluminiu" si reparatii radiatoare. Tipu' am vazut ca lucreaza la preturi decente. Succese nebanuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vmm Postat Septembrie 18, 2007 Autor Share Postat Septembrie 18, 2007 (editat) Multumesc frumos de sfaturi. Motorul este din 1997, clasic, carburatie. Va voi spune cum am rezolvad..daca o sa mai rezolv vreodata!! later: Am vb cu Tony si urmeaza sa-i duc radiatorul .... Tinem la curent Editat Septembrie 18, 2007 de vmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Un atelier de reparatii radiatoare este pe Colentina, dupa intersectia cu fundeni, spre carrefour, pe partea dreapta la cateva sute de metrii. Cat am stat la vulcanizarea de alaturi m-am uitat cum lucreaza omul la un radiator de freon si mi s-a parut ca a facut treaba buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vmm Postat Octombrie 2, 2007 Autor Share Postat Octombrie 2, 2007 Tonny a facut super treaba Recomand cu placere celor care au prbl cu radiatoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate