Sari la conținut

Prima Cazatura Pe Anul Asta


andrei cristea
 Share

Postări Recomandate

Azi am plecat de la scoala am ajuns acasa si m-am schimbat sa ma duc sa o spal ca era mizerabila motocicleta. Am plecat de acasa cu motorul mi-am pus casca manusile. Am ajuns la o intersectie unde aveam prioritate iar un copil de 18 ani apare dintro starad laterala adica din dreapta si nu opreste la stop si trece ca nebunu eu fiind prea aproape de el am pus frana si am culcat motorul pe asfalt . Viteza nu era prea mare cam 40 km/h. Eu am avut noroc cu carul m-am julit doar la genunchi iar la motor sa zgariat farul oglinda semnalizator spart si kilometrj julit.

In situatia asta cum sunt eu ce as putea face m-am dus la politie am dat declaratie, baiatului din masina ia luat carnetul, iar eu ce sa fac sa imi dea bani s-au sa imi dea asigurarea lui. Eu as vrea sa pun tot original sa schimb tot ce sa stricat la motor.

Datimi un sfat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca nu iti da asigurarea de buna voie va trebui sa-l dai in judecata sa recuperezi suma de bani necesara repararii motorului !

 

daca iti da asigurarea te duci cu motorul tau la reprezentanta sau la alt service autorizat faci o evaluare a daunelor si obtii o constatare scrisa cu suma la care se ridica dauna provocata si apoi mergi la asigurari

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am patit si eu ceva in genul acesta. Motorul era parcat si unul cu masina implicat intr-un accident mi-a atins si motorul meu si l-a culcat pe dreapta. Am fost la politie, mi-a dat asigurarea, am fost la firma de asigurari unde inspectorul de acolo mi-a facut foaia cu daunele si cu ea m-am dus la un service moto si mi-am facut motorul bineinteles cu piese originale. Astia sunt pasii care i-am urmat. Bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nene, a fost impact? Daca da, e obligat sa-ti dea asigurarea, ca altfel il dai in judecata si 1000% castigi, si ii mai ceri si daune morale. Daca nu, mergi frumusel la mitinguri gen cel de pe 20, ca "autorul moral" sa fie introdus in lege.

Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nene, a fost impact? Daca da, e obligat sa-ti dea asigurarea, ca altfel il dai in judecata si 1000% castigi, si ii mai ceri si daune morale. Daca nu, mergi frumusel la mitinguri gen cel de pe 20, ca "autorul moral" sa fie introdus in lege.

Numai bine.

 

Hehe, korect. Nu a fost impact, sorry man, nu vei primi nimic. Asa e legea de cacao in Ro. Ce tare faza cu "mergi frumusel la mitinguri gen cel de pe 20, ca "autorul moral" sa fie introdus in lege" foarte adevarat. Politistul o sa-ti spuna usor plictisit de agitatia ta in ati sustine parerea si nevinovatia, si cu o voce grava a legii, ca "trebuia sa-ti adaptezi pilotatul la conditiile de trafic, carosabil, or stuff like this" si daca ai blocat fatza din frana, inseamna ca ai reactii prea bruste pentru moto, deci nu ai experienta, ori esti prea nervos pentru sportul asta, ori mai bine pe viitor sa fii mai atent cu ochii in paispe la ce se intampla si pe trotuar, cine pare sa vrea sa traverseze dampules, si sa exersezi pe langa franare moderata si pastrarea sangelui rece, si tehnica de evitare a obstacolelor prin tragerea de ghidon. Asta e! Pai de aia cred ca se fac jaloane la greu la scoala si chiar examen. Wow!!

 

PS: Unii mai vulpoi batrani, daca vad ca au paguba la motor sau masina, si adversarul nu are nici o paguba. .mai fuck un picior in portiera dusmanului, , si se scuza la pagubit ca au probleme cu controlul membrelor in conditii de stres maxim, dar trec pe declaratie in Grivitei ca au indoit portiera cu motoru, masina.

Editat de AK_Raptor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare. era s-o patesc si eu ceva de genul asta.

 

pe culoarea verde aveam 40-50 kmh si unul cu un pasat a depasit coloana oprita la stop din dreapta si a vrut sa treaca pe rosu, a oprit in mijocul intersectiei cand m-a vazut.

 

am pus frana spate maxim si fata putin si din derapaj usor am reusit sa deviez putin traiectoria pentru ca eram fix in usa lui, si am reusit s-a opresc in dreptul farului

 

l-a f...t in gura si pe el si pe neamul lui si i-am multumit lui Dumnezeu ca sunt ok si la plecare i-am tras un calcai in aripa fata sa ma tina minte, sper sa se fii indoit tabla

 

reactia lui: asta e! ce vrei!

 

p.s. mi-a parut rau ca am fost singur, daca mai eram cu cineva ii pocem fata un pic

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...