Sari la conținut

am PIKAT si eu


Pierrooradea
 Share

Postări Recomandate

salutam

stiu ca nu e rubrica unde sa te bucuri dar ma bucur! de ce? o sa vedeti in relatarea de mai jos :)

sambata, Oradea, vreme bestiala de motor, aud si vad pe strazi mare parte din motoristii din oras, ma gandesc sa ies si eu sun vreo 2-3 ii intreb cum e cu asfaltu` daca sta bine motoru`, daca e frig si daca ii opreste politia. ii oprea ptr asigurare iar eu neavand ITP (mi-a expirat) am zis ca nu ma "RISC" ca oricum am probleme cu Garcioii (am un proces cu ei pe 28 ian ... o contestatie...... poveste lunga) si am scos la soare capra lu` taica-miu un moped Jawa, 2 roti si ala senzatie diminuata dar e vand din fatza si e oka. partener de plimbare fratele prietemei mele, fericitul posesoral unui Zundapp 50 cmc oleaca tunat ( piston schimbat - e pus unu de alta cota adika mai mare) care trage foarte fain ptr un 50 cmc.

la un momentos datos :huh: :blink: "Manu" propune un schimb de "haiabuschii" :D si schimbam noi si dai mai departe plimbarea, totul bine si frumos pana remarc ca dracia aia mika parca vrea sa salte roata fata sus, si ma pune dreaq sa ma tot joc pana am inceput de mergeam cu ea (ridicata din suspensie) cate 2 - 3 m si tot asa voiam mai mult (senzatia era foarte placuta acolo"sus" ) si ma apuc sa trag gazu` si dai frate mergeam cate 10-15 m la un moment dat ( :smoke: pe drum public bulevard principal - mamaaaaaaaa prost sunt) pana cand a urmat o curba unde am zic ca mai bine pun fata jos numai ca la dracia aia frana e ca la bicicletele clasice apesi pedala din spate si frana :nono: , deci ma ajut un pic cu picoru drept, incepe sa coboare fatza si in momentu ala lasandu`ma in spate ptr a cobora cat mai usor ... si frana .... mi-au trebuit can 25 de metri de voblaje si incercari disperate de a ramane pe doua roti dupa care am tras o tranta pe partea dreapta chiar atunci cand mai avem cel mult un metru pana la oprire :moto:

avarii : io - julitura la picioru` drept pe interior ... de la motor

motoru julitura la maneta de acceleratie

DE CE MA BUCUR ?! DACA ERAM CU "URATENIA"?! :P :huh: B)

 

RIDE SAFE ALL

PS: aveti grija ca vremea buna de zilele astea indeamna si din pakate praful si asfaltul rece nu iarta - un VFR-ist si-a facut praf motorul acum cateva zile, din fericire el nu a patit nika deoarece a cazut intr-un sant cu mult mult noroi :huh: scuze ca rad stiu ca nu e de ras dar saracu a ramas infipt acolo cu capu` inainte :huh: ca in filmele cu prosti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prietene, imi pare rau sa aud ca ai comis-o. Bine ca esti intreg si ca nu erai cu Honditza ca era pacat de ea :smoke: . Vezi daca te-a mincat in poponeata :huh: ? Ai uitat de show-ul care l-am tras io in toamna :P B) , tot din cauze de frig si asfalt rece?

Eh, asta e, welcome to the club, sper sa fie prima si ultima. Sanatate si abtine-te pina vine caldura :nono: .

 

P.S.

Imi pare rau ca nu te-am vazut cu mopedu' pe o roata :blink: !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...