Marcos Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 (editat) Well, ieri am avut norocul sa dau peste un crater la 100 kmh si s-a strambat janta la africa twin ...Nu foarte rau, adica guma sta inca pe ea si se poate merge, dar are o buza stramba si s-a deformat cercul in zona respectiva. So, se poate repara ? daca da unde ? In caz ca nu se poate repara, as aprecia totusi un contact unde pot sa schimb cercul si de spitat roata din nou practic ... Editat Septembrie 26, 2007 de Marcos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 bre, eu trebuie sa pun 2 spitze dupa care vreau sa o centrez, daca gasesti pe cineva care face asta sa imi dai si mie de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Mai bine cauti o janta pe E-Bay, ca aluminiul ala e al dracu' de tare (cel putin asa e la mine) si elastic, nu stiu cine o poate indrepta perfect. Daca ai citit manualul de reparatie, bataia maxima admisa e undeva la 1-2 mm.....asa ca nu cred ca se poate centra la cota asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 In Ungaria sau Austria!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Eu am o spita rupta. Aveti idee unde gasesc o alta spita (roata de 21")? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezice Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Well, ieri am avut norocul sa dau peste un crater la 100 kmh si s-a strambat janta la africa twin ...Nu foarte rau, adica guma sta inca pe ea si se poate merge, dar are o buza stramba si s-a deformat cercul in zona respectiva. So, se poate repara ? daca da unde ? In caz ca nu se poate repara, as aprecia totusi un contact unde pot sa schimb cercul si de spitat roata din nou practic ... Am avut aceeasi problema.Multi mi-au spus sa schimb cercul. Am ajuns cu ea la un baiat de nota zece si mi-a indreptat-o perfect.Au ramas numai usoare urme pe aluminiu si era aproape intoarsa pe dos o parte. In spatele service-ului (care e in spatele benzinariei) de la Diham.Se mai ajunge si din b-dul Basarabiei,venind dinspre stadion catre Diham,inainte de intersectia cu Chisinau,dupa semaforul de la trecerea de pietoni,faci dreapta.Dupa 200 de metri este intrarea la o spalatorie auto.Este chiar la intrare,pe dreapta. Eu zic ca merita sa iei roata si sa-l intrebi ce poate face. Succes! P.S.E ,pe undeva pe aici pe forum si numarul lui de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Janta o poti indrepra si la Nea Mircea la clubul de ciclism Olimpia, zona Iancului Electroaparataj. Telefonul omului:0723.438.941 Eu am avut janta un pic ovala si a facut-o la loc vara trecuta. Nu cere mult si e om serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Janta o poti indrepra si la Nea Mircea la clubul de ciclism Olimpia, zona Iancului Electroaparataj. Telefonul omului:0723.438.941 Eu am avut janta un pic ovala si a facut-o la loc vara trecuta. Nu cere mult si e om serios. si o si spiteaza? ce inseamna mult cat te-a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate