sabin_sbz Postat Ianuarie 16, 2005 Share Postat Ianuarie 16, 2005 (editat) Un filmulet sa va incante ochiul...."preparat" de Sorinake, si "bucatarit" de mai multi motociclisti Este acelasi film dar calitatea si rezolutia este diferita 15MB 58MB 177MB Pentru cei carora le merge prost, dar sunt clienti RDS, am pregatit si un mirror pe RDS: 15MB 58MB 177MB Happy download! Editat Ianuarie 16, 2005 de sabin_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Ianuarie 16, 2005 Share Postat Ianuarie 16, 2005 old miss lucy's dead and gone / left me here to weep and moan Văzut, frumos (inclusiv montajul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 16, 2005 Share Postat Ianuarie 16, 2005 Ce-i frumos, e frumos. Misto si montajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 sorinake, tot respectul maestre. .............esti bun! ......tot respectul si pentru cei din film,........deosebit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knightrider Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 FRATE SORINAKE, E SUPER BETON FILMUL, MI-A PLACUT LA NEBUNIE MAI RAU A FOST CIND AM VAZUT CA A CAZUT FRATELE RIDER(nu stiu cine este) MI S-A CAM STRINS INIMA, LA FEL CIND VEDEAM 200+ SI PE O ROATA. ORICUM FELICITARI, AM VAZUT LIBERTATE PURA. PE CIND URMATORUL? P.S: care au fost locatiile de filmat?:DN1, Autob. B-Pitesti, Autob B-Constanta, Bucuresti? Dar restaurantul?Este un loc de intinlire al breslei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 Frumos filmuletzul. Frumos motajul. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 carciuma a fost destinatia temporara, prima la iesirea de pe autostrada. Multumirile sa mearga la cei care au hingherit caii putere, care au trantit motoarele si care au ars cauciuc. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 Foarte misto !!!! Si montajul cu sound-ul excelent !!! Felicitari !!! Drum bun in continuare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 frumos filmuletzul. il pun la colectzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knightrider Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 Intrebare:Cum pot downloada filmuletul? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 click dreapta pe link si save target as Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 Super tare filmuletu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Ianuarie 19, 2005 Share Postat Ianuarie 19, 2005 Mishto! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 Cata M cere drepturi de autor ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocos Postat Ianuarie 25, 2005 Share Postat Ianuarie 25, 2005 super filmu, nu am ce sa reprosez:) si 200 km/h pe o roata sunteti meseriasi frate va doresc cat mai multe filme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 Frumos filmuletul, aveti grija de vietile voastre ca nu vreau sa va vad pe la Motoromania "filmati" de Sabin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horny_Devil Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 Felicitari baitanilor care au calarit si celor care au montat! That's a keeper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaEm0NuL Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 Supreme riding . Bah anu trecut cine a facut la Bacau trickurile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate