ssj4stef Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Sal...sunt curios ...care dintre cele 2 motociclete este mai buna.. mai fiabila...dak puteti va rog sa imi ziceti ce diferente sunt intre ele si date tehnice ca la kymco nu am gasit...viteza maxima care o prinde fiecare...care dintre ele merita mai mult sa o cumpar...Multumesc anticipat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 eu zic honda...pt e traditia si numele marci..iar kymco a fost o filiala honda..deci motoarele kymco sunt copiate..probabil au patent honda...deci cbr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Honda CBR Clar ! Iar detalii despre Quannon: Motor 4 timpi Racire aer/ulei 5 trepte 136 kg iar viteza maxima .....140 km/h+(din cate am auzit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 @brick23: cand o sa imi vad eu ceafa o sa mearga un cbr 125 140km/h =))) poate cu set mai mare.. altfel niciodata! mai bine honda cbr.. decat kymco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 (editat) Eu am spus despre Kymco ca are viteza maxima 140,nu despre CBR,scrie clar DETALII DESPRE QUANNON.(si spun din ce am auzit nu garantez nimic,doar imi exprim parerea).corectati-ma daca vorbesc prostii. --- Mesaj completat în 01 Oct 2007 01:25 -------------M-am interesat imediat si am vazut pe un site spaniol,descrierea completa a lui quannon,in care scrie si viteza maxima. =>> 120 km/h Citez " esta motocicleta alcanzar una velocidad mĂĄxima cercana a los 120 km/h." Imi cer scuze ca v-am informat gresit si nu m-am asigurat intai ca ce spun este adevarat Editat Septembrie 30, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Sal...sunt curios ...care dintre cele 2 motociclete este mai buna.. mai fiabila...dak puteti va rog sa imi ziceti ce diferente sunt intre ele si date tehnice ca la kymco nu am gasit...viteza maxima care o prinde fiecare...care dintre ele merita mai mult sa o cumpar...Multumesc anticipat!!! Clar honda! Offtopic:baga ochiul si la yzf r125!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Honda is cunoscute pentru fiabilitate.Deci clar Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 (editat) honda in primul rand ca honda e japoneza iar kymco e koreana, plus de asta nu poti compara cele 2 firme, e ca si cum ai compara daewoo cu mercedes. Off topic: parerea mea sincera e sa mai astepti pana la anu si sa iti iei yamaha yzf-r125 care, zic eu, ca le depaseste pe amandoua in toate privintele, r125 are cel mai avansat motor de 125 in 4 timpi existent, sa nu mai zic de designul mult prea adevarat, ca si asa vine iarna acuma si nu te vei mai putea plimba. uite niste poze cu r125 si detalii tehnice: YZF-R125 Features - Inspired by genius R-series engine and chassis technology 6-speed gearbox Aluminium swinging arm Midship muffler Engine - Engine type Liquid-cooled, 4-stroke, 4-valve, single cylinder, SOHC Displacement 124.66 cc Bore x stroke 52.0 x 58.6 mm Compression ratio 11.2:1 Maximum power 11.0 kW (15 PS) @ 9,000 rpm Maximum torque 12.24 Nm (1,25 kg-m) @ 8,000 rpm Lubrication system Wet sump Fuel System Fuel injection Clutch type Wet, multiple-disc coil spring Ignition system TCI Starter system Electric Transmission system Constant mesh, 6-speed Final transmission Chain Fuel tank capacity 13.8 L Oil tank capacity 1.15 L Chassis - Chassis: Steel Deltabox Front suspension system Telescopic forks Front travel 130 mm Rear suspension system Swingarm (monocross) Rear travel 125 mm Front brake Single disc, Ø 292 mm Rear brake Single disc, Ø 230 mm Front tyre 100/80-17 M/C Rear tyre 130/70-17 M/C Dimensions - Length 2,015 mm Width 660 mm Height 970 mm Seat height 818 mm Wheel base 1,355 mm Minimum ground clearance 155 mm Dry weight 126.5 kg Editat Octombrie 1, 2007 de roolrevolv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssj4stef Postat Octombrie 1, 2007 Autor Share Postat Octombrie 1, 2007 Am vazut noua Yamaha si e super ...aveti dretate sa astept...oricum pana la primavara nu am degand sa iau....sper sa apara pana atunci...multumesc pentru informatie ...am sa ma mai gandesc...dar treb sa recunosc ca Yamaha cea noua arata mortal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Am vazut noua Yamaha si e super ...aveti dretate sa astept...oricum pana la primavara nu am degand sa iau....sper sa apara pana atunci...multumesc pentru informatie ...am sa ma mai gandesc...dar treb sa recunosc ca Yamaha cea noua arata mortal Baga ochiul si aici!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Baga ochiul si aici!!! nu o sa se compare Kymco - Quannon cu Honda nici pe lumea cealalta HONDA RULZZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 ma bucur ca alegi ceva 4 T si nu vreo pocnitoare si partzaitoare daia de aprilia sau cagiva !! am vazut CBrul de 125 al lui Cobra Art si la 50 000 km arata ca un Quannon pe la 10 000 de km!! vezi ca KYMCO e firma super buna si face motoare fiabile dar HONDA cum ziceau si altii RULZZ !! ce difera la ele sunt materialele folosite !! iar cele de pe Kymco "imbatranesc" mai repede !! BAFTA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Si Yamaha aia ii faina dar pe locul I va fi intodeauna Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 kymco e f bun....insa nu poti sa il cumpari cu honda... e ca si cum ai compara o kia cu un audi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 eu vreau sa spun ca il poti compara cu honda;) ...imi place mai mult zgomotul pe care il scoate quannon-ul:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGGA Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 (editat) Cand o sa apara Yzf R125 o sa se cam echilibreze duelurile ... adica or sa fie 2 la 2T 2 la 4T .. \:bigstar:/ Abia astept sa vina vara )) Editat Octombrie 13, 2007 de alecu_ultras06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedBaron Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Honda clar , poate chiar si in defavoarea r125... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 kymco quannon e facuta sub licenta honda daca nhu mah insel deci motoarele sunt cam la fel si 140 nhu o sa prinda quannonul in veci e in 5 trepte si 10.000 de turatii maxim deic mai mult de 110 120 nhu fuge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate