DarkBlade Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 (editat) Buna.Nu stiu cat de originala e ideea,insa ea a venit in urma catorva intamplari.O consider necesara si merita incercata.Astfel,vreau ca fiecare dintre voi,cei care cititi mesajul,sa anuntati cunoscutii,etc,si sa trimiteti pe adresa: master_ommc@yahoo.com Numele si prenumele vostru Localitatea Data obtinerii persmisului cat A Nr. inmatriculare motocicleta/motociclete O adresa de mail valida Un numar de telefon ***Nu toate campurile sunt obligatorii.Ele pot fi completate pe parcurs De ce toate astea?Crearea unei baze de date.Sa ne identificam mai bine,sa fim auziti,etc. Datele personale sunt protejate de legea 677/2001 Editat Octombrie 2, 2007 de DarkBlade Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Tu esti extrem de tare! O baza de date se face cu super eforturi si se vinde pe mega bani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 "De ce toate astea?Crearea unei baze de date.Sa ne identificam mai bine,sa fim auziti,etc." ha ha. chiar f tare. mai ales pentru "etc." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Am ras un sfert de ora... Mai era unul pe un forum care cerea datele din buletin ca sa-ti trimita (vezi Doamne) un catalog moca de la nu stiu ce editura din Germania... Tu ce ne trimiti? deci... Muuuuuuah! IO.... Dani Sibiu nu am permis, da's jmecher! =)) =)) @RaduSan.... n-am mai baut de mult o bericica prin Etrusco.. pe cand una mica??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Buna.Nu stiu cat de originala e ideea,insa ea a venit in urma catorva intamplari.O consider necesara si merita incercata.Astfel,vreau ca fiecare dintre voi,cei care cititi mesajul,sa anuntati cunoscutii,etc,si sa trimiteti pe adresa: master_ommc@yahoo.com Numele si prenumele vostru Localitatea Data obtinerii persmisului cat A Nr. inmatriculare motocicleta/motociclete O adresa de mail valida Un numar de telefon ***Nu toate campurile sunt obligatorii.Ele pot fi completate pe parcurs De ce toate astea?Crearea unei baze de date.Sa ne identificam mai bine,sa fim auziti,etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liwiu Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Buna.Nu stiu cat de originala e ideea,insa ea a venit in urma catorva intamplari.O consider necesara si merita incercata.Astfel,vreau ca fiecare dintre voi,cei care cititi mesajul,sa anuntati cunoscutii,etc,si sa trimiteti pe adresa: master_ommc@yahoo.com Numele si prenumele vostru Localitatea Data obtinerii persmisului cat A Nr. inmatriculare motocicleta/motociclete O adresa de mail valida Un numar de telefon ***Nu toate campurile sunt obligatorii.Ele pot fi completate pe parcurs De ce toate astea?Crearea unei baze de date.Sa ne identificam mai bine,sa fim auziti,etc. Datele personale sunt protejate de legea 677/2001 Localitatea : Baicoi Data obtinerii persmisului cat A : Peste 1 an Nr. inmatriculare motocicleta/motociclete : XX 69 SEX ; XX 81 TCH (BITCH ) O adresa de mail valida : nepotu_lu_Ghost_Rider@EvrajealaMA.ROmania Un numar de telefon : 0789 89 89 999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Tu esti extrem de tare! O baza de date se face cu super eforturi si se vinde pe mega bani. ai parte de toata atentia mea:) de ce anume s-ar vinde pe mega bani? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 ai parte de toata atentia mea:) de ce anume s-ar vinde pe mega bani? pentru ca informatia costa. si mai ales informatia protejata de legi. in momentul in care cineva are datele tale de contact (nu mai vorbesc de cele de identificare - pe baza carora deja se pot face fraude) ai si devenit virtual client al cine stie cui vrea sa-ti vanda o pensie, o maslina, o atentie... oricum misto ideea. macar omu' a incercat! desi, sincer sa fiu nu cred ca voia sa vanda cuiva datele acumulate ci e doar efectul unei efervescente... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 (editat) Ptr ca e vorba de informatii! Informatiile "cuasta"bani... daca tu vinzi "baza asta de date" (!) la ING de exemplu... aia o sa trimita la toti cei din lista X oferte de pensii, de asigurari, de basca mea... toate tiganiile.... iar ASTA nu e bine.... Lamurit? ;-) LE: bogo cred ca am fost amandoi pe aceeasi idee... si am butonizat apruape simultan... deci.... care este! Editat Octombrie 2, 2007 de hondaxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 e pe naiba, eu cred ca gandim muuult prea departe:) .......mai bine da omu' un search pe dc++ si ia baza de date orange sau cnnx ))))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Baza de date connex e extrem de veche. Putine numere mai corespund si sunt doar nume si numere de mobil, nicidecum toata baza de date, cu adrese si info despre facturi. Bazele de date se folosesc in campanii electorale (cine stie pe lista carui partid ai semnat deja? eu stiu de fraude din astea) si in campanii de marketing orientat: esti motociclist, se vinde baza de date cu motociclisti unei firme care vrea sa intre pe piata si sa vanda ceva in domeniul moto. Se plateste cu sume mari asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 pot sa trimit si cv ... ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Putem sa-i dam cu R.I.P.? Sau e doar de coma? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 mai mult de 100$ nu-si ia pe ea.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Buna.Nu stiu cat de originala e ideea,insa ea a venit in urma catorva intamplari.O consider necesara si merita incercata.Astfel,vreau ca fiecare dintre voi,cei care cititi mesajul,sa anuntati cunoscutii,etc,si sa trimiteti pe adresa: master_ommc@yahoo.com Numele si prenumele vostru Localitatea Data obtinerii persmisului cat A Nr. inmatriculare motocicleta/motociclete O adresa de mail valida Un numar de telefon ***Nu toate campurile sunt obligatorii.Ele pot fi completate pe parcurs De ce toate astea?Crearea unei baze de date.Sa ne identificam mai bine,sa fim auziti,etc. Datele personale sunt protejate de legea 677/2001 Ok, here we go: Elvis Hadrian Comuna Valea Larga, Judetul Prahova 29 Februarie 2004 B 12 PLM Ahmed_Abdul_Al'Jarrab@yahoo.com 0723898989 Carcotasilor, eu vreau sa fiu identificat, vazut si mai ales auzit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate