HnX Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 A1. 125cmc. 21 Kw in loc de 11 Kw. Situati concrete. Cine a fost oprit si se afla in situatia asta. Ce a facut ? Ce i-au zis ? In mare : Care e riscul ? (Faza cu talonul acasa este o idee buna. Chiar merge ? A incercat cineva ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 (editat) Am vorbit cu un prieten de la POLITIA RUTIERA si mi-a spus ca important e sa fie de 125. Doar in cazul unui accident se verifica cu atentia toate(inclusiv talon)! Editat Octombrie 7, 2007 de iNs0mN1a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 la cum sunt majoritatea politistilor la noi, nu ai talonul la tine ca e motor nu masina si nu ai unde sa il pui, il ai acasa, ii arati permisul vede 125 e totul ok, acuma incearca si tu cand oi trece pe langa politie sa pari mai dragut chiar daca ii injuri in gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HnX Postat Octombrie 7, 2007 Autor Share Postat Octombrie 7, 2007 pai accidentele se mai intampla... deci sa inteleg ca tot e urata treaba la accident ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 pe mine m-a oprit o data si mi-a verificat tot atunci cand a vazut A1. Bine atunci cand m-a oprit i-a si zis din prin DE CE M-AI OPRIT? ca stiam ca nu facusem nimic.Era filtru atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 deci.. tu vrei sa iti iei motocicleta de noua.. sau second ? daca o iei second din germania/italia.. sunt care is delimitate si in acte au 11kw! dar daca parintii tai au ceva cunostinte.. mergi la RAR .. dai o mica atentie.. si iti pune 11kw in carte si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 daca ii zici ca ai talonu acasa o sa verifice teoretic pe numele cui e si te lasa in pace. Asta in cazul in care nu vrea sa iti faca rau.Mai bine incearca sa iti faci talon in care sa scrie 11kw ca se poate din ce am auzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 cred ca as fi si eu interesat de asa ceva, daca e cine pe aici si poate sa ma ajute pe mine fac cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 daca erai din oradea.. te puteam rezolva sa ai 11kw in talon.. da asa.. :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HnX Postat Octombrie 21, 2007 Autor Share Postat Octombrie 21, 2007 pai degaba... ca eu sunt in bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Nu te poate rezolva nimeni. E vrajeala.Cel putin in Oradea.Toti se trag pe c*r. Eu merg cu 21 kw si am A1 si inca nu mi-a zis nimeni nimic. Si eu tot scuza cu 'uitatul acasa' am invatat-o ).Sau e la tata ca vrea sa faca CASCO pe motocicleta ). In orice caz,la accident o mierlesti urat daca ai 21 kw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Nu te poate rezolva nimeni. E vrajeala.Cel putin in Oradea.Toti se trag pe c*r. Eu merg cu 21 kw si am A1 si inca nu mi-a zis nimeni nimic. Si eu tot scuza cu 'uitatul acasa' am invatat-o ).Sau e la tata ca vrea sa faca CASCO pe motocicleta ). In orice caz,la accident o mierlesti urat daca ai 21 kw. Nu iti zice ma nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Ba da iti zice. La un amic i-a suspendat permisul pentru ca a avut 21 kw in talon."Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei din care face parte vehiculul respectiv".Si era sa-i faca si dosar penal.Deci daca dai de un militian de asta mai tinerel care stie cum sta treaba,o belesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtazy_01 Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 (editat) Mai bine iti vezi de treaba si te multumesti cu 11kw...asta daca nu ai niste relatii sa iti modifici talonu'. Banuiesc ca ai 16 ani( ca mine). Io zis ca e destul pt 16 ani...ca s-ar putea sa apari pe la "Accidente"...doamne fereste. ASFALT USCAT Editat Octombrie 23, 2007 de xtazy_01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Mai bine iti vezi de treaba si te multumesti cu 11kw...asta daca nu ai niste relatii sa iti modifici talonu'. Banuiesc ca ai 16 ani( ca mine). Io zis ca e destul pt 16 ani...ca s-ar putea sa apari pe la "Accidente"...doamne fereste. ASFALT USCAT Ce post interesant.... si daca motocicleta este cu 21kw din fabrica ce te faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Ce post interesant.... si daca motocicleta este cu 21kw din fabrica ce te faci? mai faci un post,dar diferit Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Ce replica tare a dat futadores asta. Bravo ma reverse P.S. Alt post diferit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HnX Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 Gata ma, m-am luminat. scriu cu pixu acolo, tai 21 si scriu 11. Si daca zice politistul ceva. Imi scot lantu` da 5 chile da sub bluza, imi ridic bluza de pe burta, imping burta in fata si trag umerii in spate , incep sa mi-o frec, si replic elegan : Da` ce e domne problema ? acholo scrie 11 pai unspe trebe sa fie sa mor de te mint (si-mi trag muci intre timp). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Cam cat este acea mica "atentie" pentru a fi trecut 11kw in talon in loc de 22 sau cat are motoru respectiv?(aproximativ... sa stiu la ce sa ma astept) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HnX Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 1000 eu per kw. cel putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Hai ma... io vorbesc serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 1000 eu per kw. cel putin nu prosti copilu bah.. ) 2500e =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 nu prosti copilu bah.. ) 2500e =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGGA Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 (editat) Depinde cu cat se vinde ala de iti face modificarea ) .. atat costa. Si presupun ca pedeapsa "adevarata" daca te prind (si daca vor sa iti faca rau) e: Art. 78 (2) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei din care face parte vehiculul respectiv ori acesta i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda. Editat Octombrie 29, 2007 de JAGGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 inchisoare nu`ti da ) iti face dosar penal si gata.. ramai cu el 5 ani sau cat dupa care se sterge.. la al doilea dosar tot pt acelasi lucru.. primesti amenda penala sau administrativa nu mai stiu exact.. si la al 3`lea iti da inchisoare cu suspendare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate