robychopper Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 mihnea deci sa stii ca ceva nu e corect.....auzi la el ale nikul JESSE JAMES cu ce drept? daca ar intra jesse james pe aici nu cred ca ai mai avea tu nikul asta...... citeodata stau si ma uit si numi vine sa cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M_RIDER Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Din f.f.f multa admiratie pentru Jesse James. Oricum ai dreptate. Cind are omul dreptate, are n-ai ce sa-i mai zici. O sa corectez treaba. Merci, Mihnea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Din f.f.f multa admiratie pentru Jesse James. Oricum ai dreptate. Cind are omul dreptate, are n-ai ce sa-i mai zici. O sa corectez treaba. Merci, Mihnea zimi ce nume user iti place si iti dau o mina de ajutor ca altfel tu nu poti modifica numele actual ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M_RIDER Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Hell_Rider M_Rider si daca nu merg astia doua pur si simplu Mihnea. Daca stai pe messenger ID-ul meu este mihnea_ionascu2002 mail: mihnea_ionascu2002@yahoo.com Poate mai vb. acolo. Merci mult, Mihnea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 un moment si vei avea userul M_RIDER ok e bine asa? sper spre binele tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 M_Rider ,te stii cu Cretescu si cu Phoenix_Harley din Craiova??? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 hai ma sa fim seriosi cum e jesse din america e unul si in romania ,probabil ca e unul si in bulgaria ...acum daca e vreunul nemultzumit si pretinde nick-ul doar pt el sa-i provoace pe ceilaltzi la duel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 da, si sa faca cum faceau cavalerii, turnir dar pe motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M_RIDER Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Asa baieti, nu iertati nimic. Imi place de voi. Asta e... mai greseste omul. Oricum e remediata greseala, si ii multumesc lui Roby. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Aoleuuuuuu? Dac vine si Lorenzo Lamas pe aici, ce ma fac? Sau Bobby Sixkiller??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 si daca apare acum un ROBYBIKER? acum sunt ROBYCHOPPER toti o sa creada ca sunt eu dintre care ma cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 vad ca sunteti tot OFFTOPIC.... cum ramane cu clubul de choppere?ha? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 21, 2005 Autor Share Postat Iunie 21, 2005 vad ca sunteti tot OFFTOPIC....cum ramane cu clubul de choppere?ha? B. Chiar, cum rămâne? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Mai... eu nu m-am lamurit.. corespund sau nu corespund la choppere... Poate organizam ceva la o terasa intr-o seara... in afara arcului ca parca e prea aglomerat acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 if it's classic with no plastic, then you're game. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Poate organizam ceva la o terasa intr-o seara... in afara arcului ca parca e prea aglomerat acolo. daca dau tot plasticul jos de pe ludix pot sa vin shi eu???? asta pana oi face rost de bani de cruiser!!! aduc referintze: ludixu s-a plimbat vro 10 km langa o virago de 400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 offtopic: daca dai jos TOT plasticul de pe Ludix, s-ar putea să rămână în incapacitate de autopropulsie a propos, vând virago de 400, ieftin rău. ontopic: lupule, 15xxx, duracell, chiar ar fi o idee bună ieşirea chopperelor la o terasă, aşa ... ca să le mai răcim, cel puţin noi ăştia cu răcire pe aer. Cred că ar plezni inima în mine de mândrie dacă aş vedea la o terasă 10-12 choppere/cruisere frumos parcate, şi o mână de chopperişti la o îngheţată şi un suc_plat © ® a propos, contează din ce club face fiecare parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 a propos, vând virago de 400, ieftin rău. ai putea sa incerci aici: /index.php?showforum=17 s-ar putea sa ai succes!!!! shi intra pe messenger sa vedem daca gasim o solutzie ca shtii ca nu am acum bani on topic: eu vin cu ratb-ul sau parchez pe vreo stradutza laturalnica ca sa nu stric imaginea ( 15 chooppere parcate unul langa altul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Da... eu tot astept terasa.... e una la eroilor.. la drum.... parcare pe trotuar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 22, 2005 Autor Share Postat Iunie 22, 2005 Mai... eu nu m-am lamurit.. corespund sau nu corespund la choppere... Poate organizam ceva la o terasa intr-o seara... in afara arcului ca parca e prea aglomerat acolo. corespunzi..vă promit că în 2 săptămâni o să ne întâlnim regulat, noi, ăştia, ciopăriştii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 22, 2005 Autor Share Postat Iunie 22, 2005 if it's classic with no plastic, then you're game. aim in dă game, da să ştii că şi tu şi eu avem un pic de plastic pe ele..da doar un pic.. DMW, nu da jos plasticu, că-l faci streetfigher.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 DMW, nu da jos plasticu, că-l faci streetfigher.. shi io care credeam ca-l fac chopper da las' ca-l bat la cap pe ares sa m-aduca cu viraga lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 lasa..... si la mine au furat japonezii astia metalul... aripa de fata e din plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 lupule tu ai MULT mai mult plastic decât mine... garantat poate o să renunţ la serviciile cutiuţelor laterale de lângă rezervor... să nu mai am mai mult de 100 de grame de plastic pe fieru' meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate