mihai_pik Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Toti doritorii de mobre care doresc sa mearga in week-end la Cheia va astept in numar cat mai mare luativa si cortul cu voi vrem sa facem o mica chefuiala inainte de a se strica vreme de tot, pt. info. sunati la 0720.357.446 sau 0765.33.44.57 Mihai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 pai sa stii ca la tine ma gandeam... poti sa iti iei liber sambata? Sambata asta n-o sa mai pot pleca , c-o sa plece colega mea, asa c-o sa cam lipsesc de la plimbarea din we asta ... Va doresc sa va usture pielea, de atata soare; asfalt uscat...si aveti grija sa nu mai intrati iar prin portiuni unde se termina asfaltu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 io nu pot nimik in weekend , lucrez are careca oglinda pe dreapta pt gs500e model carenat? nu de alta da vreau sa ii fac si io itp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_pik Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 in legatura cu plecarea la cheia zic sa ramanem peste noapte si asa facem si un gratar asa ca luati corturile la voi; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 in legatura cu plecarea la cheia zic sa ramanem peste noapte si asa facem si un gratar asa ca luati corturile la voi; Nevasta a zis ca noi mergem doar daca e o plimbare de sambata. Ca o sa ajungem acasa anchilozatzi de frig si are timp sa se recupereze duminica . Asa ca... Sau un drum mai scurt, e la fel de binevenit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Octombrie 12, 2007 Autor Share Postat Octombrie 12, 2007 Nevasta a zis ca noi mergem doar daca e o plimbare de sambata. Ca o sa ajungem acasa anchilozatzi de frig si are timp sa se recupereze duminica . Asa ca... Sau un drum mai scurt, e la fel de binevenit... eu ma bag la un dus-intors sambata.....dar se pare ca nu prea mai vine nimeni in afara de anescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_pik Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 ramane si din partea mea tot pt o zi adica de astazi sambata la 10 la academie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 eu ma bag la un dus-intors sambata.....dar se pare ca nu prea mai vine nimeni in afara de anescu Eu din nefericire se pare ca ma retrag . Treburi casnice . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 a fost careva, undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_pik Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 a fost careva, undeva ? Am fost la cheia si am urcat la muntele Rosu: /index.php?...144952&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 (editat) week asta s-a anuntat vreme buna(27- oct) facem o plimbare pe undeva? Editat Octombrie 24, 2007 de adya suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 week asta s-a anuntat vreme buna(27- oct) facem o plimbare pe undeva? Eu sambata pe la 13-14 sunt la o cununie civila. In rest, daca-i frumos (18 grade totusi e frigutz pe moto) as putea intra la o plimbare scurta. Sau sambata seara sau duminica. Dar mai vedem, planurile se mai schimba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Alooooo, GS-istii, va speriat vremea? Nu mai iese nimeni, nicaieri? Eu din pacate nu am echipament si mie frig de mor, dar tot as iesi. Deocamdata sunt racit si astept sa ma dreg, ca sa racesc iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 (editat) Se pare ca nici acuma cand a iesit soarele nu vrea nimeni sa iasa la o plimbare! Sau poate sunteti deja pe strazi si nu mai aveti timp de www?! Hai care te incumeti... Eu o sa ies sambata pe la 16:00. Astept un semn de la voi, care vreti sa iesiti http://www.weather.com/outlook/travel/busi...ss&dayNum=1 Editat Ianuarie 25, 2008 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2008 (editat) facem o plimbare ceva sambata (02.02.08)??? Editat Ianuarie 31, 2008 de adya suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 vin si io,daca e vreme cat decat... propune ceva sambata asta se anunta cer insorit, temp 0-7 *C mergem pana la busteni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 pt sambata 23.02.2008 se anunta inte 3-11"C.....facem o plimbare ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 prezent. chiar azi am curatat lantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Pai dak e frumos crezi ca mai sta cineva fara sa i dea forja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 Pai dak e frumos crezi ca mai sta cineva fara sa i dea forja bagam o tura mica pana la ruse??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 bagam o tura mica pana la ruse??? de acord. am auzit ca e o carciuma buna .. unde se mananca bine si ieftin. si as amai am pe acasa ceva leva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 (editat) de acord. am auzit ca e o carciuma buna .. unde se mananca bine si ieftin. si as amai am pe acasa ceva leva pai atunci ramane pt sambata 23.02.2008 ora 10 In fata Academiei Militare( plecarea la 10.30) --- Mesaj completat în 18 Feb 2008 19:27 ------------- pai atunci ramane pt sambata 23.02.2008 ora 10 In fata Academiei Militare( plecarea la 10.30) da se pare ca altcineva mi-a luat-o inainte ..... /index.php?...p;#entry1056687 Editat Februarie 17, 2008 de adya suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 (editat) alooo, GS-isti, cioc, cioc, cioc, a-ti adormit. Nu mai iese nimeni la plimbare ? hai sa iesim we asta 8-9 martie in gasca mare, cat mai mare. Macar prin Bucuresti, daca nu si prin imprejurimi Editat Martie 6, 2008 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 alooo, GS-isti, cioc, cioc, cioc, a-ti adormit. Nu mai iese nimeni la plimbare ? hai sa iesim we asta 8-9 martie in gasca mare, cat mai mare. Macar prin Bucuresti, daca nu si prin imprejurimi ok....propune unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 alooo, GS-isti, cioc, cioc, cioc, a-ti adormit. Nu mai iese nimeni la plimbare ? hai sa iesim we asta 8-9 martie in gasca mare, cat mai mare. Macar prin Bucuresti, daca nu si prin imprejurimi Nu stiu cum si de ce dar nu mai primesc notificari de la topicul asta. Dap, plimbari, vrem . Dar putem doar in weekend. Asa ca daca stabiliti ceva si e vreme frumoasa sper sa venim si noi (eu si sotia pasagera). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate