arrakis Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Weekend-ul 12/13 ? Sa fie de o zi sau de doua ? Sunt si eu pentru 12 - 13. Am mai fost si vreau sa merg iar , e frumos acolo. Propun 2 zile, e cel mai bine asa pt ca avem timp sa si vizitam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 (editat) Sunt si eu pentru 12 - 13. Am mai fost si vreau sa merg iar , e frumos acolo.Propun 2 zile, e cel mai bine asa pt ca avem timp sa si vizitam. Si eu sunt tot pentru 2 zile ! Sunt multe de vazut si ar fi pacat sa facem traseul intr-o zi, in graba.. O poza cu ce ne asteapta acolo : Editat Septembrie 3, 2009 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 (editat) Nu-i a bine. Cer inapoi banii de benzina pana la Academie! Pai ce facem, ma carambolesc pana acolo cu tot cu Pisi proaspat spalata si dau doar de doua fete, o GSista si o R6ista. O adevarata rusine! Speram si eu sa-mi descant ochiul cu ceva prezenta feminina si cand colo tot felul de barbosi care mai de care mai vesel. Plus ca au aparut si uratii cu hondele touring si se stie ca femeile fug de astia ca dracu' de tamaie! Editat Septembrie 3, 2009 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Nu-i a bine. Cer inapoi banii de benzina pana la Academie! doua fete, o GSista si o R6ista. O adevarata rusine! cred ca ne simtim jignite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 se pare ca se pleaca in we 12-13 septembrie deci se sta doua zile, se doarme sambata noapte in veliko. Daca mai sunt amatori sa se anunte din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 cred ca ne simtim jignite Unii ie rautaciosi ... eu am apreciat ca ai venit ... te mai asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 se pare ca se pleaca in we 12-13 septembrie deci se sta doua zile, se doarme sambata noapte in veliko. Daca mai sunt amatori sa se anunte din timp O sa va insotesc o bucata de drum...urmaresc topicul! Deci anuntati ora si locul intalnirii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 nimic nou? As merge si eu o fuga, doar o zi. Singur nu ma duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 nimic nou?As merge si eu o fuga, doar o zi. Singur nu ma duc. De ce ??? Crezi ca nu duce Gs ul si sa ai pe cineva sa te tracteze???? Of rai mai suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 (editat) nimic nou?As merge si eu o fuga, doar o zi. Singur nu ma duc. Si eu tot o zi. Vorbim! Ce-am putea face intr-o zi, ca idee... Mesaj completat INFO: O harta pusa rapid pe GPS cu zona in discutie. Editat Septembrie 8, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 De ce ??? Crezi ca nu duce Gs ul si sa ai pe cineva sa te tracteze???? Of rai mai suntem exact! si cu masina! sa care lazile de bere (fara alcool)! Am in plan sa vina si fabiutza dupa/cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Salut, Pentru toti cei care s-au anuntat ca vor sa mearga in week-end, sambata ne intalnim aici pentru plecarea in bulgaria: http://www.wikimapia.org/#lat=44.4023152&a...amp;m=s&v=9 Ora 8. Mesaj completat Salut, Pentru toti cei care s-au anuntat ca vor sa mearga in week-end, sambata ne intalnim aici pentru plecarea in bulgaria: http://www.wikimapia.org/#lat=44.4023152&a...amp;m=s&v=9 Ora 8. Baieti, inca 2-3 detalii importante: Daca mai e cineva hotarat sa mearga cu noi, anuntati va rog ca sa stim sa-l asteptam. La fel, daca va razganditi nu ar strica sa stim si restul cum sta treaba. Legat de stilul de mers, cel mai probabil o sa se formeze doua grupuri cu stiluri diferite. Eu de exemplu prefer sa merg preventiv si mai batraneste asa . Sper sa nu fiu singurul ). Daca apare vreo intarziere si nu sunteti la 8 fix la benzinaria OMV din locatia de mai sus, sunati la 0767734343. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefancst Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Salut, Pentru toti cei care s-au anuntat ca vor sa mearga in week-end, sambata ne intalnim aici pentru plecarea in bulgaria: http://www.wikimapia.org/#lat=44.4023152&a...amp;m=s&v=9 Ora 8. Mesaj completat Baieti, inca 2-3 detalii importante: Daca mai e cineva hotarat sa mearga cu noi, anuntati va rog ca sa stim sa-l asteptam. La fel, daca va razganditi nu ar strica sa stim si restul cum sta treaba. Legat de stilul de mers, cel mai probabil o sa se formeze doua grupuri cu stiluri diferite. Eu de exemplu prefer sa merg preventiv si mai batraneste asa . Sper sa nu fiu singurul ). Daca apare vreo intarziere si nu sunteti la 8 fix la benzinaria OMV din locatia de mai sus, sunati la 0767734343. Salut, Ma alatur si eu la grupul vostru. Am mai mers impreuna cu mdvd si cu Kassu si mi-a placut stilul de mers. Eu sunt pentru 2 zile, chiar merita sa vizitam cat mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Drum bun, vreme buna, asfalt uscat si va asteptam pe toti inapoi cu bine. Pana una-alta cine vine azi pe la Academie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Pana una-alta cine vine azi pe la Academie ? Eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Pana una-alta cine vine azi pe la Academie ? Si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Eu Bai nene, ce puii mei, a-ti cam incurcat topic-ul in ultima perioada, ..................dar totusi va inteleg,.............. ca la noi nu prea avem fete sau nu mai vin fete, ..........de ce oare?, suntem chiar asa de nesuferiti? Mesaj completat Pana una-alta cine vine azi pe la Academie ? Si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Bai nene, ce puii mei, a-ti cam incurcat topic-ul in ultima perioada, ..................dar totusi va inteleg,.............. ca la noi nu prea avem fete sau nu mai vin fete, ..........de ce oare?, suntem chiar asa de nesuferiti? No, Fz -istele au fost epuizate........... acum migram si spre alte popoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 pai ce draq facem ma ... azi ma intalnesc eu cu ... mine? Chiar s-o fi schimbat ziua cum zicea un FZ-rist mai de mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 uff, s-a convocat o mica intalnire de pus la cale chestii (la munca) pe la ora 18 si nu am mai apucat sa ajung ... aveam in traseu oprirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Cataline ... bine ca ti-ai recuperat permisul ... ca altfel eram cam singurel pe la Academie ... intre atatia lupi batrani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 nu lipseam joia asta nici daca ploua cu galeata, umflam barca si tot veneam maine plimbare yeeee uhuuuuu yeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 (editat) Veliko Turnovo... 5 Gs-uri (3 suzuki si 2 BMW) o honda, un TDM. Pozele de la mine. Am pus cateva micsorate aici, pe forum. Restul pozelor, dati click pe link-ul de mai jos, save as.. etc, etc. http://dl.transfer.ro/Veliko-99ff62064.zip leka nosht ! Editat Septembrie 13, 2009 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 (editat) Si de la mine cateva Editat Septembrie 14, 2009 de arrakis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Frumos! Sa va fie de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate