samolapraga Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 ...btw, the cock should know my birthday is on the next 23... u'r cock definetly knows Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h-asu Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 bravos mai natiune! LA MULTI ANI!BIG si sa iti fie mai bine acum asa mai batran poate ti-a venit si tie mintea la cap(ceea ce nu cred)! Pe la 23"45 sambata ma sunat si pe mine Georgica si eu unu ieseam de la munca si a inceput acompaniat de BOGDAN sa imi cante PERFECT -TIMPURI NOI si au cantat baietii vreo 2 minute si abia dupa ce au terminat am reusit sa aflu si eu ca era ziua lui BIG!din nefericire nu am avut cum sa ajung pe la el ca na sunt cam la 140km de el dar sper ca i-a zis george la multi ani de pe la Azuga de la Alin si de la H-asu si ca sorry ca nu am ajuns pe la el! Big las` ca vii tu la Azuga!!!! bafta si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 bhei! daca nu suntetzi cumintzi pun bodyguarziiiii la poarta... imi pare bine ca atzi fost prezentzi... si la mai Mare! 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 SLP roaga participantii la petrecere sa-i inapoieze lumanarile se intreaba (cine a putut lua lumanarile ...) cei ce se stiu cu musca pe caciula sa -l contacteze pe BIG sau stiu ceva despre ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 Lumanarile pe care nu le-a gasit sunt in stomacuri.... dupa ce am ajuns 3 persoane cu fatza in tort (big, slp si eu), nu a mai incercat nimeni sa le gaseasca... tortul a fost facut de slp si a fost excelent!!!!!!!!!!!! asa ca toti care-si vor serba zilele, cautati-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 Hai sa traiesti nea' Bigule si sa te vedem sanatos. La multi ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 27, 2005 Share Postat Ianuarie 27, 2005 Intrucat a fost un succes ...propun sa facem mai multe petreceri...binenteles numai pe baza de invitatii...si in limita a 40 de realdrunker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Ianuarie 30, 2005 Share Postat Ianuarie 30, 2005 Intrucat a fost un succes ...propun sa facem mai multe petreceri...binenteles numai pe baza de invitatii...si in limita a 40 de realdrunker Intrucat a fost un succes ...propun sa facem mai multe petreceri...binenteles numai pe baza de invitatii...si in limita a 40 de realdrunker I AGREE.. dar pana la urma cred ca trebuie sa facem preselectie ca altfel nu tzine.... beah! ce dreq ca a fost destula beutura.. ce-atzi avut cu lumanarile... ca am primit plangeri.. oricum simt ca ceva nou se coace in curand ce-o fi.... ce-o fi nu pot sa imi dau seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 super frumos baieti si fete, vad ca a fost o "serbare" pe cinste. La Multi Ani, BiG. si la mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 a fost intradevar o petrecere ca la noi acasa!Sa-l fi vazut pe tata de dimineata cu trafaletele in mana refacea peretii(deabia varuisem)! Si lumanarile au fost recuperate asa ca nu va mai agitati atata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate