ariciu Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Misto senzatia cand o vezi in cutie,eh? Sa o stapenesti santos,arciule!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Frumoasa foc. Sa-ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_d31 Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Super frumoasa si super frumos ambalata. Cu ocazia asta am apucat si io sa vad cum arata un motor nou. Cand te uiti la cutia aia poti sa zici..."ce-o fi....o plasma mare....nu un R6 " S-o stapanesti sanatos si asfalt uscat. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Schimba-i toba si pune-i buloane S-o calaresti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 pentru asta iti trebuiau pozele ariciule? PS mi s-a uscat gatul de cand astept s-o uzi. noroc cu ploile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 frumos bafta cu ea si ai grija.eu am vazut un model asemanator ca a tau numai ca era albastru.Merge de rupe pe o roata l-am vazut pe ala cu r6 lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 frumos bafta cu ea si ai grija.eu am vazut un model asemanator ca a tau numai ca era albastru.Merge de rupe pe o roata l-am vazut pe ala cu r6 lui. Iti dai seama,ariciule?Merge de rupe pe o roata,ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Frumoasa foc. Ai kilometrajul in mile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 da intradevar frumoasa, chiar nu ai ce zice. totusi cred ca arata destul de aiurea prelungirea de suport pentru numar, da o rezolvi tu Sa ai noroc de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 bv bv foarte frumos sa te distrezi cu ea dar fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 (editat) f frumoasa ! maltratati-va gingas unul pe altul , have fun and a lot of km's! ) Editat Octombrie 9, 2007 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 sa vii cu ea vineri la intrarea in Parc sa o vedem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 cat mai multi km impreuna pune-i buloane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Octombrie 9, 2007 Autor Share Postat Octombrie 9, 2007 kilometrajul se poate seta si in km si in mile , atunci era pus in mile , acum e in km oricum iam facut casco dar o sai pun si crashpaduri si un tankpad ...alta toba chiar nu vreau momentan , mi se pare foarte tare asta suportul de numar o sal dau jos cand imi iau numerele , acum sunt numere rosii si leam indoit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Bravo mah, frumoasa mobra, nu ai tradat marca vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Octombrie 13, 2007 Autor Share Postat Octombrie 13, 2007 ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 (editat) Foarte tare motoru,si sa ai grija sa nu te vedem la stirile de la ora 5 cu ea ca asta parca cere gaz ...si multi,multi,foarte multi kilometrii sa aveti impreuna Editat Octombrie 16, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 da baiatu, asta baga cat arata pe ceas? da unde e ceasu? tie nu iti trebuie ma crashpaduri iti trebuie un crash cage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v00d00 Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 very nice motor... sper sa nu fii prea mare pentru ea, e o bestie micuta, zic ca marime... mie mi-a placut la nebunie cum merge modelul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Octombrie 21, 2007 Autor Share Postat Octombrie 21, 2007 da baiatu, asta baga cat arata pe ceas? da unde e ceasu? tie nu iti trebuie ma crashpaduri iti trebuie un crash cage mam gandit si la un crash cage ) astept sa mai fac niste km si o sa va zic si dezavantajele acestui scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 ..foarte frumoasa... sa ai parte de ea si sa o stapanesti sanatos ... intrebare...daca nu-i secret cat te-a costat .. (cu tot cu ambalaj) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedygonzales Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 felicitari! bafta si cati mai multi km impreuna! Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Felicitari pentru noua achizitie . Multi km fara incidente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2007 (editat) pretul e secret multumesc mult ... Editat Noiembrie 2, 2007 de ariciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate