orsi_bano Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 ceva poze surprinse pe traseu astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracula#25 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 O vaca pe HUNGARORING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Doamne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce frumos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo Csabi Kawa! te rog trece pozele si la topic-ul cu vacutele din mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) foarte tari pozele Bufa ! nota 10 ! APARATU, APARATU DOMLE "DA MATALE SINGUR ZOOM AM UITAT SA PUN 3 POZE CU URMARITORII LOR Editat Mai 12, 2009 de bufa_1974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 tare vaca domnule,bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 O vaca pe HUNGARORING Csabi, jos cu palaria. Mandria vacarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 O vaca pe HUNGARORING foarte beton pozele csabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_tr_999 Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 ceva poze de prin oras:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypress134 Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 beton echipamentul!! grija mare..la asfalt.. "bubu" chiar doare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_tr_999 Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 beton echipamentul!! grija mare..la asfalt.. "bubu" chiar doare nu l-am mai luat pt 10 min ))) dar oricum in oras e riscant rau,tot timpu am 2 degete pe frana:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Daca mai stie careva o jucarie de genul asta prin oras sau prin zona dati de veste, e nevoie de piese inca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Daca mai stie careva o jucarie de genul asta prin oras sau prin zona dati de veste, e nevoie de piese inca! Ce creatura...Exista asa ceva in Targu-Mures?Cum ii zice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Ce creatura...Exista asa ceva in Targu-Mures?Cum ii zice? A fost Ii zice Fiat 500 A Topolino, primul model 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 A fost Ii zice Fiat 500 A Topolino, primul model 500 Frumos de tot... Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Daca mai stie careva o jucarie de genul asta prin oras sau prin zona dati de veste, e nevoie de piese inca! In portbagaj mai erau o multime de antichitati.Mi-am gasit un pumnal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Am vazut o masinuta asemanatoare in 7 noiembrie langa sensul giratori de la Unic , este un anticariat si am vazut acolo in curte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Am vazut o masinuta asemanatoare in 7 noiembrie langa sensul giratori de la Unic , este un anticariat si am vazut acolo in curte . pai asta e In portbagaj mai erau o multime de antichitati.Mi-am gasit un pumnal. Bravo Noi am mai gasit cateva greutati care se foloseau la ceasurile cu cuc si un fier de calcat de vreo 3 kg in care se pun carbuni, da la fix a picat ca mi s-a stricat asta cu aburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 mi-am vandut motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 frumos !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 frumos !!!!! Submarin.E Honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Submarin.E Honda? HONDA Valkyrie Rune 1800 tare scumpa una noua mai ales daca e modelul cromat! este una expusa in sighisoara in interiorul hotelului Corona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 (editat) Submarin.E Honda? Nu e submarin, e locomotiva, daca Intruder-ul de 1800 ti s-a parut mare stai sa-l vezi pe asta, si la cat de scumpa e mai bine mai pui ceva si iei direct un Editat Iunie 3, 2009 de redslayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 ia de aici daca vrei treburi serioase http://www.youtube.com/watch?v=38TFetQAe2o&NR=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 ia de aici daca vrei treburi serioase http://www.youtube.com/watch?v=38TFetQAe2o&NR=1 la 187 de cai nu vad nimic serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate