Sari la conținut

Accident Mortal Bucuresti - 12/10/2007


sp33d_fr3ak
 Share

Postări Recomandate

Explicati-mi si mie care e diferenta intre un mort vinovat si unul nevinovat !? Dar intre 2 morti nevinovati si 2 vinovati !? Sunt situatii in care trebuie sa lasi de la tine .. chiar daca ai proritate ... O motocicleta cu 2 persoane pe ea este mult mai greu controlabila si implica o responsabilitate mult mai mare pt. viata celui din spate. Sunt trecut prin asta .. am avut un picior imobilizat 2 luni din cauza unu conservar , chiar vorbesc in cunostinta de cauza ... peste 50/h in bucuresti pe strazi aglomerate , fara casca , cu pasager ...... este cascadorie.

 

--- Mesaj completat în 04 Dec 2007 15:55 -------------
Si DA .. vreau sa mor de batranete pe F3-ul meu fara reparatii capitale

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 206
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

@alecu: Spui ca statea prin Rahovei. Obisnuia sa circule des pe Margeanului? Daca da, s-ar putea il stiu in sensul ca pe strada aia am biroul si ma uitam mereu pe geam cand auzeam zgomot ca de la aviatia inamica. Kawa ss verde, mereu blana. De cateva ori fara casca. Avea par saten deschis spre blond, tuns destul de scurt?

De fiecare data cand vad/vedeam motorul ala imi spun ca e o catastrofa pe cale sa se intimple. Se da foarte tare pe o strada extrem de aglomerata, masini parcate pa margine, pietonii trec peste tot... Cand iesi de pe stradutele laterale dintre blocuri sau dintre case nu vezi nimic, nu e ca esti rauvoitor dar vizibilitatea este undeva la 20-30 m din sosea stanga/dreapta. Mereu cand ies cu masina sau cu motocicleta sper sa nu vina tocmai atunci meseriasul :crack:

 

RIP

 

Radu

Daca e cel care umbla pe calea rahovei il stiu si eu. A avut la inceput un scuter iar apoi kawa verde cu alb ceva mai veche o tinea intr-un garaj pe Modoran Ene. Intradevar cam umbla fara casca, cel putin pe stradutele alea mici de prin zona. R.I.P. oricum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Astazi am primit un telefon de la un prieten care are un mic service auto si care m-a rugat sa merg pana la el sa ii spun daca se mai poate repara o motocicleta lovita.M-am dus si am gasit sub o husa improvizata un kawa ninja 600 facut tandari partea din fata.Nu vedeam decat o motocicleta accidentata.Cand mi-a spus ca in accident au murit doi tineri ,un baiat si o fata ,mi s-a ridicat parul incercand sa fac o legatura intre cum arata motorul si cei care se aflau pe ea.Privind geanta fata sparta,rupta discurile strambe,galeriile de evacuare aplatizate pe motor ,sasiul umflat si rupt ,bordul din care cu greu mai deosebeai ceva ,sau mai gaseai intreaga o piesa cat de mica,carenele rezervorul distruse ,am gandit ca au avut ceva peste suta si dupa indoituri impactul a fost frontal si probabil pe nepregatite.ce sa mai spun ,parca l-as fi cunoscut pe cel care o conducea cand de fapt habar nu am cine este.i-am spus prietenului de la garaj sa-i dea foc, intuind ca probabil si el se visa calarind acea motocicleta in stare de functionare.doua vieti incheiate prematur ,pentru cateva emotii.atat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

accidentul sa intamplat in mare parte din vina femei,nu sa asigurat cum trebuia,cat trebuia,cand trebuia,Ciutu nu mergea cu mai mult de 80/h pt ca nu isi putea tine ochii deschisi,casca era la Alexa pt ca sa intamplat sa se duca sa o ia de la munk,nu era un inconstient la volan/pe motor...am mers cu el si cu motoru si cu masina...e adevarat ca nu avea permis asta a fost singura vina.avea pt toate categoriile pt A trebuia sa il ia luna asta,era foarte prudent cu Alexa langa el o iubea foarte mult...sa incercam sa numai dam vina unul pe altul...PE CIUTU NU IL ADUCE ASTA INAPOI...asta stim noi cei care am fost langa el pe ultimul drum...erau sute de tineri ,prieteni ,rude care il plangeau....de ce?pt ca era era foarte iubit de toata lumea Si nici pe Alexa nu o sa o faca asta bine...nu sunt ruda cu ei..sunt doar o buna prietena...suntem vecini,stau pe ivan anghelache..ne vedeam in fiecare zi la pizzerie dar acum nu avem ce face decat sa ne rugam pt sufletul lui Ciutu care ne-a parasit si sa dus in lumea celor buni,si sa ne rugam cu totii pt Alexa sa se faca bine..sa vina acasa..sa o ajutam sa treaca peste asta...peste socul care o sa il aiba atunci cand va afla ca viitorul ei sot nu mai este printre noi..INGERII TREBUIE SA STEA PRINTRE NOI..PE PAMANT...ea este un INGER.Cosmin nu te cunosc dar noi toti suntem alaturi de voi,de familie,de Alexa in fiecare zi gandurile noastre sunt la ea,sa se faca bine.fiti tarii pt ea nu va dati batuti,MERITA SA TRAIASCA.am inteles ca numai e nevoie de sange,azi trebuia sa vin si eu si sotul meu,niste colegi de la mine de la munk,te rog anunta-ne si pe noii cand mai e nevoie.nu avem cum sa aflam....stiu ca are nevoie de sprijin acum...facem tot posibilul sa o ajutam...O VREM ACASA,O VREM SA RADA CU NOI

Gaby Dumnezeu sa te aiba in paza

Alexa suntem alaturi de tine nu ne dam batuti

sper ca a inteles lumea ce am vrut sa spun

Cosmin fi tare pt Alexa

 

<small>--- Mesaj completat în 17 Oct 2007 12:55 -------------</small><br/>cosmin te mai rog ink o data..tine-ne la curent cu starea alexei..cum se simte dak are nevoie de ceva,nu stiu orice...

 

du-te fata la borcane si nu mai spune ca motoristul era un om cu capul pe umeri si din ne-atentie i-a zburat capul fara sa afle umerii de el. in primul rand a fost vina lui. viteza! caci femeia din conserva poate s-a asigurat sa observe pe cei care circula cu viteza legala si are timp sa faca o manevra.

pacat pt. fata nevinovata si pacat ca mintea omului(si a mea) nu poseda acel ''limitator de viteza'' care sa faca sa doara capul atunci cand apesi butonul RUN.

Doresc sa-si revina fata si treaca peste aceasta neagra intamplare.

Si tuturor va doresc sa nu aiba lumea ce povesti despre. dv. ceva de genul acesta. adica asfalt uscat si fara obstacole!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...