kanvulf Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Vand piese in stare buna pentru nipru: cutie viteze, grup atash si mai multe chiulase. Tel: 0745971723 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanvulf Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 carburatoare, multe marunctisuri, in principiu cam orice piesa in afara de cutie viteza si alternator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Recomand pentru seriozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 carburatoare, multe marunctisuri, in principiu cam orice piesa in afara de cutie viteza si alternator. ce carburatoare ai? in ce stare sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanvulf Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2007 Multumesc frumos Aleko --- Mesaj completat în 08 Nov 2007 02:36 -------------Carburatoarele sunt k63. Despre stare nu pot sa-ti spun mare lucru. Nimic deosebit fata de ce stii. Sunt complete, dar sincer nu am stat sa le testez performantele la fiecare in parte. Si eu am pe nepra k63 si cand am probleme, cand nu. Astea sunt ele. Plus ca iti poti lua un set care sa aiba plutitorul si cuiul si garniturile alea. Sa auzim numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 fa un pret la chiulase complete, adeca 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SamuraiJerk Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 prinderile de pe nuci pentru atas ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanvulf Postat Noiembrie 10, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2007 Ciulase bune cu supape, 2 mil jumate, o sa incerc sa fac si poze inainte. Am prinderile de atash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 baga poza sa vad in ce stare sunt. 2,5 mil echipate full, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanvulf Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 baga poza sa vad in ce stare sunt. 2,5 mil echipate full, da? Da, echipate full si zic eu in stare destul de buna. Mai multa lume m-a intrebat de chiulase. Din pacate nu am reusit sa fac poze...sper sa pun miercuri sau joi cand ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 Pinioanele 3 si 4 cu sincroanele ... ai cumva asa ceva ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SamuraiJerk Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 da-mi te rog un pret pentru prinderile pentru atas pentru mai multe detalii ti-am trimis un PM zilele trecute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanvulf Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2007 Salutari...nu am pinioanele. Sorry. Prinderile de atash ti le trimit fara bani, numai sa ajung acasa si sa prin putin timp liber. Mai am doar chiulase in stare buna (mai multe perechi) si carburatoare. M-am apucat de reconditionat si un motor fara acte. Il vand cand termin, cel mai probabil. Cer scuze celor care nu le-am raspuns PM, dar nu prea am timp liber. In caz ca nu vad postul asta o sa incerc sa le raspun. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SamuraiJerk Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 multam fain pentru prinderile de atas, dau o bere o sa iti dau ceva detalii pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Vand si eu DNEPR nush de care.. are motoru de 750 cmc... are putini km injur de 20.000 km REALI !!!! Rog seriozitate... ( Telefon : 0745 161616 ) Oras : Bacau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SamuraiJerk Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 @kanvulf: multumesc mult pentru prinderile de atas - mare domn. Pachetul a ajuns la mine azi dimineatsa. Acuma pot sa merg si eu cu nipru la ITP in sfarsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate