razvan_gavan Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 Nu cred ca vom vedea asa ceva pe la noi in tara, dar merita sa postez pozele.....nu prea am gasit date tehnice dar din ce am citit este dotata cu un motor de Doge Viper....de vreo 5-6000cmc....si vreo 4-500 cp....cine ne poate oferi mai multe date....??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Ianuarie 31, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2005 poza 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Ianuarie 31, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2005 Motorasul/... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Ianuarie 31, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2005 Nu inteleg de ce ii trebuie atatea roti....care mai e placerea? motor sau masina mai ingusta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Ianuarie 31, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2005 alta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Ianuarie 31, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2005 alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Ianuarie 31, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2005 alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 Quad-ul dopat loveste din nou.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 MAI OMULE DE CE MI-AI ADUS AMINTE DE RASNITZA ASTA PE CARE NU O SA O AM NICI CAND MI-OI VEDEA CEAFA? ????????? dar sunt cinstit : e frumoasa ! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 a fost prezentata ca o mare ciudatenie la salonul auto de la detroit, parca. Sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 (editat) Hahahahaha ce discuri are pe fata si ce etrieri. Cu alea cred ca franeaza si un tramvai. Super tare! Dar totusi ce cauta la motociclete de viteza ? Editat Ianuarie 31, 2005 de Calibra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 Buei, da' sunteti futere. Pai asta cre ca-i al cincilea thread ce se deschide despre chestia asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 Stimabililor , s'a mai discutat la greu in legatura cu aceasta masinarie. (de vreo 4 ori pana acum) Uitati aici si cititi pana va saturati de Bestie. Bafta! /index.php?showtopic=10771 /index.php?showtopic=3943 /index.php?showtopic=1856 /index.php?...opic=14232&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate