claudelu85 Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Cine moare pe hayabusa inseamna ca nu stie sa conduca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Nu mai gasesc unde scria ...43% AU MURIT PE ELE!!!!!! Si mie imi plac dar...prefer sa traiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 eu sunt de parere ca din moment ce-ti iei o HAYABUSA ai beni si de un echipament de protectie...........in al doilea rand vreau sa va spun ca am ajuns la concluzia ca nu toata lumea poate sa conduca o motocicleta mai mare de 600.....la toti(motociclistii de pe forumul www.motociclism.ro) care le zici de un motor de 600 ii si "auzi"....."I-ar ne minti ?" , "N-ai tu fata de 600..."......."Nu are cum un pushti de 16 ani sa mearga pe una de 400".........vedeti cam aici e problema. (ma repet) NU TOATA LUMEA E FACUTA SDA MEARGA PE DOUA ROTI !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 ma bbj tu ai inceput sa ai o parerea a ta si sa nu mai vezi dinafara lucrurile. da e normal sa moara 43% pe o busa ca pe toti astia care nu prea au treaba cu motociclismul cand ii intrebi de un R1 habar n-au dar de Hayabusa stiu toti.Au murit pe ea 43% din vina lor sau a altor soferi daca mureau 90 % atunci era ceva cu motoru pana atunci e ceva cu cei ce il piloteaza. Experienta te lasa sa pilotezi asa ceva si lipsa ei te sanctioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 ma bbj tu ai inceput sa ai o parerea a ta si sa nu mai vezi dinafara lucrurile.da e normal sa moara 43% pe o busa ca pe toti astia care nu prea au treaba cu motociclismul cand ii intrebi de un R1 habar n-au dar de Hayabusa stiu toti.Au murit pe ea 43% din vina lor sau a altor soferi daca mureau 90 % atunci era ceva cu motoru pana atunci e ceva cu cei ce il piloteaza. Experienta te lasa sa pilotezi asa ceva si lipsa ei te sanctioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 eu sunt de parere ca din moment ce-ti iei o HAYABUSA ai beni si de un echipament de protectie Hai ca esti simpatic. Crezi ca echipamentul ala de protectie te scapa de orice ? Peste 150 km/h, e bun ca sa nu arate prea rau cadavrul la inmormantare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Exact! Am un amic din Bucuresti care tocmai imi spunea ca si-a scos limitatorul si poate sa o duca la 330...daca merg cu el de 1 mai la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 de asta ce mai zici? Asta ce vrea sa fie? suzuki GsxR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Nu mai gasesc unde scria ...43% AU MURIT PE ELE!!!!!! Si mie imi plac dar...prefer sa traiesc zi-mi si mie cati romani au murit pe hayabusa?... De ce mor asa de multi in strainatate? Pt ca acolo lumea isi permite din prima o hayabusa...noi ca sa ne luam o hayabusa trebuie sa schimbam pe putin 5 motociclete. Si nu motorul ii omoara, ei, din lipsa de experienta...parerea mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 zi-mi si mie cati romani au murit pe hayabusa?... zi-mi si mie cati romani au Hayabusa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 8, 2005 Admin Share Postat Mai 8, 2005 cateva zeci. numai aici pe forum sunt destui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Nu cred ca sunt zeci.Fie cum zici tu..dar oamenii care au Hayabusa sunt constienti de ce au "intre"picioare si se comporta ca atare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 cred ca vreo 10 sunt pt vanzare ,deci au mai multi mai periculos este r1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 cred ca vreo 10 sunt pt vanzare ,deci au mai multimai periculos este r1 Mai conteaza cand te scurgi pe asfalt de pe ce motor cazi...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Mai conteaza cand te scurgi pe asfalt de pe ce motor cazi...? asa e, dar conteaza cu (,) care cazi mai greu, care e mai stabil, viteza, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudelu85 Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudelu85 Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Nu cred io ca se inventau motoare asa puternice numa de dragul de a arata ca se poate. Tre sa se gaseasca si oameni capabili sa le piloteze. Si zic eu ca 43% din bikerii de Buse s-au cam grabit in achizitionare. Ce-i drept la inceput au fost cele mai suparate modele, ca intre timp le-au mai pus kile bune pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 vrooooooommmmmmmmm.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 de asta ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 la "mititelul asta" nr. de roti spate=nr. de gagici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 (editat) Cred ca oricui i-ar placea... dar pe mine momentan ma sperie chiar si numai gandul... poate mai incolo Editat Iunie 6, 2005 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 (editat) De manevrabilitate cu bascula aia nici nu cred ca se mai pune problema ... Tir cu doua roti....sau cu trei... Editat Iunie 6, 2005 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Asta arata k draku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate