Klaus Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 Bag anuntul si aici pentru cai priveste mai ales pe chopperisti, l-am mai bagat si acu 5 minute dar a disparut Fac la comanda orice desen in creion pe toate dimensiunile de foi in special A2 A3 A4, hartie normala. Desenele pot cuprinde orice: - Motociclete existente sau prototipuri - Imagini din filme Ex: Easy Rider - motocicleta personala sau preferata cu tot cu proprietar sau fara - femei pe motoare ( imbracate sau nu) - formatii si cantareti preferati Accept orice idee de desen Preturi: A4 100.000 A3 200.000 A2 400.000 Voi pune si niste desene pe care le stiti mai de mult ca sa vedeti stilul meu. Contact: claudiumetall@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 1, 2005 Autor Share Postat Februarie 1, 2005 hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 1, 2005 Autor Share Postat Februarie 1, 2005 hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 mama ce talent felicitarii bafta la clienti si spor la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 1, 2005 Autor Share Postat Februarie 1, 2005 o sa revin si cu alte desene deoarece acum nu mai am scanari facute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 1, 2005 Autor Share Postat Februarie 1, 2005 altu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 1, 2005 Autor Share Postat Februarie 1, 2005 un bobber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 1, 2005 Autor Share Postat Februarie 1, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 good job Klaus...o sa ma gandesc la propunerea ta! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 Faci cumva si portrete dupa poze? Putin off-topic dar incerc si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 super misto, faci dupa foto? o sa-mi trebuiasca sigur cate ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 un proiect de customizare dupa foto faci? .. ceva de genu.. asa e in prezent in poza.. si ce ar putea devini in proiect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Februarie 2, 2005 Share Postat Februarie 2, 2005 man tre sa vii pina incoace ... sa facem shi un model de tatuaj ....ca am o idee faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 3, 2005 Autor Share Postat Februarie 3, 2005 Acu tocmai lucrez la un portret de nunta dupa poza , saracii tineri casatoriti au ajuns pe mainile mele, stiti voi cum se facea o data in creion portet de nunta cu mirele si mireasa pe foaie A3, cand il termin il scanez,...D-asta n-am mai facut , e o leaca mai complicat decat un simplu portret pentru ca tre sa faci doua pe aceeasi foaie si tre sa pastrezi super bine niste dimensiuni sa nu-ti iasa aiurea. Da ... fac si portrete dupa poze de vreo 3 ani, da incercati sa dati o poza in care fatza are mai mult de 3-4 cm ca sa vad si io ceva detalii nu sa le deduc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 3, 2005 Autor Share Postat Februarie 3, 2005 un proiect de customizare dupa foto faci? .. ceva de genu.. asa e in prezent in poza.. si ce ar putea devini in proiect... Asta-i preferata mea, de-abia astept ca cu de-astea am crescut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 3, 2005 Autor Share Postat Februarie 3, 2005 man tre sa vii pina incoace ... sa facem shi un model de tatuaj ....ca am o idee faina Da-mi un mail si zi -mi despre ce-i vorba ca stau naspa cu banii sa vin pana acolo i-mi trebe vreo 300.000 si n-are rost. Daca ti-ai luat mobil trimite-mi si mie numaru de tel.. vreau si eu sa desenez niste tatuaje de genul motor vechi HD Knuckle, Pan, Shovel in diferite ipostaze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 N-am comenzi... hai ca le fac si le vand pe la intruniri sa-miiasa si mie macar banii de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Felicitari! Ai mana pentru asa ceva! Baietii de la design din Bucuresti ar fi invidiosi....Sper sa-ti gasesti comenzi! Mai ales ca preturile sunt fff mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Ptuin offtopic! Am vazut desenele astea pe un sait(ceva motorcycledrawings.com, sau ceva de genul) Tu le-ai pusz acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 13, 2005 Autor Share Postat Aprilie 13, 2005 Da ma acu doi ani le-am trimis lu americanu ala ca ma plictiseam , d-atunci n-am mai scanat nimic, iau placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 oricum sunt frumoase! Adu la intilniri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Da ma acu doi ani le-am trimis lu americanu ala ca ma plictiseam , d-atunci n-am mai scanat nimic, iau placut klaus dami si mie linkul daca se poate ok, sa vad pagina lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Klaus,pe ce hartie le faci?cum stai cu hartia???face un troc? Black=furnizor de hartie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 19, 2005 Autor Share Postat Aprilie 19, 2005 sunt la ultimul sul ............... igienik d-asta ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 19, 2005 Autor Share Postat Aprilie 19, 2005 klaus dami si mie linkul daca se poate ok, sa vad pagina lui ba nici eu n-ul mai stiu da o sa-l caut cea de genul chopperweb.com ia sa vad daca merge e o intreaga incurcatura acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate