Sari la conținut

ignoranta incepatorului


babolat
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 60
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Mai lacusta, dai dovada de lipsa de coordonara neuronala, cred ca atunci cind erai infantil(nu ca acum ai fi altfel) , mamica ta te-a scapat in cap,drept urmare, incepind de la nivel frontal si cuprinzind sistemul limbic s-a produs un edem perineuronal, cu nucleoliza vacuolara, fapt tradus prin aberatiile emanate aici.Macar ai habar ce inseamna IQ?

Amice ai un singur remediu, du-te la spitalul de cuminti, cere repede o lobotomie , si electrosocuri, ca sigur ai nevoie.

Eu nu imi mai pierd timpul cu un retardat ca tine, esti mult prea depasit de aceasta situatie.

:cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Babolatul are un secret pe care nu l-a spus partial ! Ii stie pe toti tinerii periculosi de 19 ani cu masini rele de care am putea sa ne ferim !

Sa ne dea macar o lista cu numarul si marca masinilor ! "

 

Nu ii stiu chiar pe toti, dar stiu multi care ori merg la curse ilegale, ori se cred Shumi, si rezultatele sint tragice de foarte multe ori.

Acum nu tii pot spune pe toti, ca am avut cativa prieteni care au murit, si altii care au trebuit sa-si schimbe masinile, ca au fost lovite prea rau (ultimul caz a fost acum vreo luna, doua, pe Buc-Ploiesti. Un M3 a intrat intr-un pom, l-a rupt, dupa care a ricosat intr-un stalp.....asta la vreo 230 km/h. Nu mai stiu nimic de el, daca a murit, sau nu)

 

Cu precizare la Chayennul de 750 cp...este pe bune. A fost preparat la maxim (ma refer la motor)

 

Nu va faceti griji, ca eu va spun voua sa va feriti, dar si eu trebuie sa fiu cu ochii in 4 dupa ei!

 

Pana data viitoare va urez DRUM BUN, si sa nu aveti incidente pe sosea!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

 

Ieri am ferit un jmekeras pe ceva motor ce merea cu peste 150 prin Arad... Mai frate, si mie imi place viteza, da multi sunt inconstienti. Venea dinspre podu de la Micalaca/300 in viteza, avea farul aprins, da pe banda lui de mers era unul amarat cu o dacie care nicicum nu s-a dat pe drepata... si asta venea lansat din spate, io veneam din sens opus cu masina... mi-am dat seama ca urma sa depaseasca pe contrasens asa ca m-am tras pe dreapta si i-am facut loc. Ma intreb acum, daca era vre-un prost si nu ii facea loc :cheers: ??? -acum era la stirile de la Pro-tv de la ora 5.

 

Io inteleg ca iarna a fost lunga si pofta e mare...da unii exagereaza mai oameni buni!

 

P. S. Nu-i mai criticati pe aia care au avut belele si au scris aici despre ele! Nici voi nu sunteti sfinti!!! Si apoi riticile voastre moralizatoare sunt = 0! Pt ca sunt sigur ca daca apuca sa scrie dupa un astfel de eveniment, puteti sa fiti siguri ca a invatat mult mai mult decat din morala voastra!

 

Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Hairy Poker

mda

si eu am ferit vineri un jmecherash cand plecam de la joe black, s-a "facut ca se suie pe mine cu masina (venea din sens invers)..... beeep beeep beeep beeep beeep beeep mamii lui de beeep beeep beeep beeep......

acum ce ar trebui sa fac...

vorbim si noi ca sa treaca timpul pana vine sezonul.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Mai nene colegule motociclist, daca ti-a trecut este foarte bine, iti urez un milon de km fara evenimente, dar de obicei astia ca tine nu prea se vindeca, sunt un pic speriati un an maxim dupa care uita iar ca li se poate intimpla ceva rau pe strada. Asa ca vreau sa cred ca te-ai vindecat totalmente si ca vei feri pe cei care fac cu ai facut tu vre-o data. Atunci esti un conducator bun de vehicul.

Daca vrei o sugestie, ca sa iti dati seama ce inseamna circulatia mai bine, cauta un prieten cu un camion mare(TIR) si faceti o cursa impreuna.

Eu deseori din cabina camionului ma gindesc cum ca la scoala de soferi ar fi benefica o lectie de felul acesta. Daca pleci cu un camion dintr-o parte in alta a Bucurestiului cred ca cel putin 10 macelaresti o data cu dreptatea de partea ta. Asa ca ATENTIE nu este valabil in trafic "L-AM FACUT SI PE ASTA". Eu sunt ingaduitor in trafic desi am facut multe idiotzenii in tinerete si nu ma grabesc niciodata, am un Mercedes Sprinter cu motor de 3 000 cmc TD, merge 175 km/h dar daca merg 90 ajung sigur unde vrei, poate ca salvez si pe unii ca tine pe drum si ajung odihnit si vesel la destinatie. Am 30 de ani, cel mai lung drum fara oprire 1700 km in Germania, 4 accidente usoare din care unul din vina mea(eram prea aproape de un taxi din fata si mi-a frinat si a venit remorca peste mine si i-am rupt bara din spate), KM nu mai stiu dar sunt foarte foarte multi cu tot ce are roti si merge pe pamint. de la bicicleta pina la trailer, macarale si buldozer cu shenila.

Aveti grija cum conduceti, si sa nu uite nimeni ca toti putem gresi la un moment dat chiar si dupa o gramada de km.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu intzeleg ca e important ca a invatzat din greseli....dar sa intri cu 110 in intersectie...????? :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...