roolrevolv Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 se pare ca s-au gandit in sfarsit baietii de la cagiva sa mai schimbe designul la mito, desi numele este "SP525" motorul tot de 125 a ramas, defapt este acelasi motor banuiesc desi am citit ca acesta este capabil de peste 30 cp..vom vedea cand mai dau detalii. au schimbat botul cu unul asemanator cu cel de la mv agusta f4 era si timpul sa ii schimbe coada bordul este genial concluzie: aceiasi mito, alte plastice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Parerea mea este ca e doar un SP525, si daca ar fi de 125 este oribila. PS.pe siteul oficial nu apare nimic de noul mito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 super marfa cine stie cand apare si asta !! unde`ai gasit pozele ca ma si eu unele da e rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedBaron Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 daca era in 4t era genial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 ar fi fost ceva sa fie si in 4 timpi !!! mah gandesc oare cat o sa coste asta !!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 va agitati aiurea ... asteptati salonul de la milano si o sa vedeti noul model de Mito ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Cagiva Mito sp 525 de 125 cmc!http://www.cagiva.it/_vti_g6_ver.aspx?IdVe...amp;rpstry=178_ Cam naspa la design...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Cagiva Mito sp 525 de 125 cmc!http://www.cagiva.it/_vti_g6_ver.aspx?IdVe...amp;rpstry=178_ Cam naspa la design...... Este strict de curse,de aia este designul naspa... Oricum noul model apare la salonul de la Milano si nu cred ca o sa fie urata,nu are cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 NISTE ASPIRATOARE MITO astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 super marfa cine stie cand apare si asta !! unde`ai gasit pozele ca ma si eu unele da e rosie http://www.motorcyclists-online.com/motorc...mp;xpu=cG9ya2Vy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V L D Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Arata bine ... oricum ... cele mai frumoase motoare de 125 mi se par Yamaha Yzf-r125 sau Sachs Xtc 125 4T ... parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 sachs frumos ? :| mai frumos ii mito modelu asta sp525 si rs`u.. acuma nah.. gusturile nu se discuta.. asa ca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 bah uitati ce am gasit pe un sit din italia http://www.motoinfo.it/Moto_Schede/SchedaT...hp?recordid=434 new mito 2008 ! 4 timpi --- Mesaj completat în 27 Oct 2007 21:53 -------------mi se pare mie sau seamana cu Ducati 1048 --- Mesaj completat în 28 Oct 2007 19:17 -------------auzi la iel aspiratoare mito astea =)))=)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 bah uitati ce am gasit pe un sit din italia http://www.motoinfo.it/Moto_Schede/SchedaT...hp?recordid=434 new mito 2008 ! 4 timpi <small>--- Mesaj completat în 27 Oct 2007 21:53 -------------</small><br/>mi se pare mie sau seamana cu Ducati 1048 <small>--- Mesaj completat în 28 Oct 2007 19:17 -------------</small><br/>auzi la iel aspiratoare mito astea =)))=)))) da ...s-ar putea... uitati-va la toba...pe partea cealalta :| cred ca e 4 timpi ...parerea mea!poate se fac 2 versiuni simultan :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 da ...s-ar putea... uitati-va la toba...pe partea cealalta :| cred ca e 4 timpi ...parerea mea!poate se fac 2 versiuni simultan :| speculatii ... toba la 2T tot pe partea dreapta e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 speculatii ... toba la 2T tot pe partea dreapta e ... ma refeream la grosime si cum e pozitionata...mai jos la 2t e mai sus si e mai subtire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 ma refeream la grosime si cum e pozitionata...mai jos la 2t e mai sus si e mai subtire! la 2t e mai sus?? doamne ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 la 2t e mai sus?? doamne ... ma refeream la cagiva veke ...e montata mai sus....iar din ce am vzt yo in poza aia...toba e d 4t ...am mai spus inca o data: e parerea mea! bft! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 ma refeream la cagiva veke ...e montata mai sus....iar din ce am vzt yo in poza aia...toba e d 4t ...am mai spus inca o data: e parerea mea! bft! ideea in sine este ca scrie si pe ea ca este 4t ... oricum ,am mai zis-o...va agitati degeaba pana la salonul de la milano.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 usor baietii ca mai e o saptamana pana la salonul de la milano !! HAI CA PUTETI !!! --- Mesaj completat în 08 Nov 2007 09:18 -------------http://sameerkumar.blogspot.com/2007/10/fi...a-mito-125.html ia uitati ce scrie aicea ca poate sa ajung la 180 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 usor baietii ca mai e o saptamana pana la salonul de la milano !! HAI CA PUTETI !!! <small>--- Mesaj completat în 08 Nov 2007 09:18 -------------</small><br/>http://sameerkumar.blogspot.com/2007/10/fi...a-mito-125.html ia uitati ce scrie aicea ca poate sa ajung la 180 km/h vezi man ca specifica ca motorul e monocilindric in 2 timpi capabil sa scoata 30 - 35 cp ... asa ca nu ma indoiesc sa ajunga la 180 km/h aproximativ!] bft! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 da mah am vazut da mai jos scrie ca atinge 180 km/h !!! da 100% nhu prinde aia 180 !!! --- Mesaj completat în 09 Nov 2007 20:01 -------------am mai gasit niste poze aia alba e super !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Nush ce va place la ea... nici de curse nu arata nici de street nu e... cruzer are nota 0.... :P Gusturile nu se discuta:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Botul mi se pare sooper nereusit. In rest e ok motorul. Asteptam sa vedem pretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebnd Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 ESTE GROAZNICA,in loc sa avanseza ca si design.....etc eu retrogradat!! pe bune,e subtzirica si kitchoasa,mito cand a aparut era o apartitzie de senzatzie asta cand va aparea va fi de CACAOOO...PACAT....ma asteptam la un 999 in miniatura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate