kidal Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 nu te controlează nici dracu... sau dacă e ceva te opreşti şi tu sau faci stânga sau dreapta undeva. ce e aşa de greu? dacă pleci de dimineaţă pe la 3-4 cu atât mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 2, 2017 Share Postat Iunie 2, 2017 Unde sa fac itp timisoara azi sau maine. Guban nu raspunde. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iunie 2, 2017 Share Postat Iunie 2, 2017 Eu am facut in Giroc si a fost foarte OK. https://www.facebook.com/itpryco/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 2, 2017 Share Postat Iunie 2, 2017 Am trecut recent pe lângă Guban. Se demolează, respectiv construiește masiv în curtea respectiva. Nu știu despre stația ITP. Am sa vb cu băiatul de acolo cât de curând (trebuie sa fac cât de curând la masina) și dau de știre dacă și cum mai funcționează. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 2, 2017 Share Postat Iunie 2, 2017 Pe salcamilor colt cu rebreanu e statie noua. Nu am fost dar am auzit ca e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 2, 2017 Share Postat Iunie 2, 2017 Pe salcamilor colt cu rebreanu e statie noua. Nu am fost dar am auzit ca e ok. http://www.automotoitp.ro/contact/ nu raspund la telefon.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 2, 2017 Share Postat Iunie 2, 2017 Pai azi nu e inchis? Inclusiv luni?, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowball Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Mai stie cineva ceva despre ITP-ul de la fostul Guban? mai este acolo? s-a mutat? Alte variante testate recent? Sugestii? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Da, mai este la Guban. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorinn Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Mai stie cineva ceva despre ITP-ul de la fostul Guban? mai este acolo? s-a mutat? Alte variante testate recent? Sugestii? Multumesc! http://www.automotoitp.ro/contact/, moto pe Rebreanu, 85RON pt. mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowball Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Multumesc frumos! am notat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 Statia de la Guban functioneaza bine mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate