stulewa Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 n-am vorbit cu multa lume despre subiectul asta. eu am intrat cu motorul in lacul de acumulare Vacaresti( cel de langa targul Vitan) e destul da misto: noroi, baltoace, santuri, trambulinute... te solicita ceva si iti formezi sau antrenezi mana ptr mai multe suprafete. acum nu merga sa intri(am fost acu 3 zile cu un amic) pt ca nu mai iesi decat cu troliu sau cu cauciuce cu cuie(s-au dat copiii cu sania pe rampa de intrare)dar cand s-o mai topi zapada... oricum reactia amicului meu a fost: UAU CAT E DE MISTOOOOO... voi ce parere aveti? daca va bate gandul dati-mi au mail ceva, un telefon (0723494817) ca ma bag si io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 zona e super buna de asa ceva, m-am dat si eu cu forbicu. De coborat / urcat sunt mai multe posibilitati, ca zona e foarte mare: incearca dispre blocuri,dar atentie la gropile/fundatie la constructiile care nu s-au mai facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 15, 2005 Autor Share Postat Februarie 15, 2005 m-am apucat sa-mi mesteresc un cauciuc cu cuie ma mananca rau de tot.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 cand esti hotarat suna-ma. vin si eu. dar nu stau in spatele tau sa ma-npusti cu cuiele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 15, 2005 Autor Share Postat Februarie 15, 2005 deabia acum am terminat cauciucul...am 32 de cuie pe roata de spate( suruburi de 6 ) cred ca sunt cam putine... vom vedea. pe fata nu mai pun sa fie mai extrem nu cred ca ies maine ca am treaba, poate poimaine.... lasa-mi nr de telefon (pe mail ) si punem tara la cale. poate fac rost si de un aparat foto digital ca o sa fie circ nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 daca iesiti in week-end vin si eu spectator , cu foto digital cu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 te iau in spate. vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 17, 2005 Autor Share Postat Februarie 17, 2005 mailul meu ( acelasi cu id-ul de mesenger) este: motor4freeride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 17, 2005 Autor Share Postat Februarie 17, 2005 am imcercat sa pun o poza din satelit dar calculatorul meu e prea varza sa o deschida..... poate ma ajuta cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Pe la ce ora va ganditi sa va intalniti? Eu am mers tot timpul, la servici si inapoi, dar mi-ar placea sa ne intalnim mai multi "la una mica", pana vine sezonul adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 ce ziceti de un duminica dimineata, tocmai bine sa trecem si prin targul de masini? oricum vreau sa-mi iau un 8+1 sau echivalent, ca car motorul + echipa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 19, 2005 Autor Share Postat Februarie 19, 2005 pai cum ne vedem dimineata? ne auzim la un telefon? eu am un dt200r negru complet telefonul meu e 0723494817 ps: NU IMI AGAT PLACUTA DE GAT CU " CINE VINE IN LAC?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 19, 2005 Share Postat Februarie 19, 2005 deci ramane la 9.30 -10.00 la punctul moto de langa targul din Vitan, langa dambovita. Vorbim telefonic. Vin si cu masina si cu mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 20, 2005 Share Postat Februarie 20, 2005 actiunea s-a intamplat. am fost dcsan, dobrexu, subsemnatu' si dom profesor Gabi. Dcsan chiar a si tras pe video. Personal mi-a placut foarte tare zona, unde ne-am balacit ca porcii prin toate noroaiele si baltile si etc. Au fost pomenite niste idei de actiuni viitoare foarte super interesante. Asteptam si pe catalin sa zica cand treca buba la motor.Eu sunt pentru reeditare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 Icerc sa pun ceva dar nu prea sunt reusite ca nu face snapshot prea bine de pe captura din VHS. Oricum a fost super de super,cel putin eu m-am simtit ca un copil mic care are o jucarie noua.Dobrescu in schimb era f. sobru probabil ca el sa mai dat si poate ca nu a vrut sa se murdareasca in schimb eu si cu Popescu eram ca niste porci cel putin Popescu avea alta culoare cand am intrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 Popescu a fost maestru de ceremonii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 Munceste ceva forbike-ul nu se-ncurca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 Pacat ca nu intra de putin Dan se hotarase sa dea jos oglinzile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 Asta e singura mai reusita cu Dobrescu si cat de cat clara si pe trei roti cred ca a uitat ca mobra nu era a lui si-i dadea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 IO. OFF: fratilor cine ma ajuta ma invata cum sa transform din VHS in altceva sa iasa pozele mai clare ca nu ma descurc de loc cred ca tre` sa mai studiez problema daca este cineva in domeniu sa-mi dea ceva detalii sau vre-un program ceva sa nu ma mai chinui si sa iasa si ceva de calitate.Nu am avut digitalul ca iesea mai bine cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 Tot IO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 Ducule, vezi sa nu bestelesti caseta. Multe imagini vor fi folosite in sectiunea "Nu faceti ca ei" din filmuletul pe care vreau sa-l fac despre forbice. Mai strangem, si cinstim chiar si operatorii...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate