DCSAN20 Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 Cata repara mobra aia mai repede sa te filmez in actiune si pe tine! Vorba aia tu ai fost cu ideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 21, 2005 Autor Share Postat Februarie 21, 2005 imi pare rau prieteni ca n-am putut sa merg cu voi, motorul meu s-a calat.... i-am dat prea tare si cred ca n-a facut fata pompa de ulei... era singurul lucru care ma scotea din starea de cacao in care ma aflu de cand m-am certat cu mandra.... poate ca-i mai bine asa... incepusem sa conduc prea agresiv si cu siguranta as fi facut vreo nefacuta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 21, 2005 Autor Share Postat Februarie 21, 2005 mda dar tre sa imi si arda sa fac iar ture.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 IO. OFF: fratilor cine ma ajuta ma invata cum sa transform din VHS in altceva sa iasa pozele mai clare ca nu ma descurc de loc ... mai bine de atat nu are cum sa iasa de pe vhs.nu stiam ca e distractie si pe langa casa.asta mi-aduce aminte ca trebuie sa repar dr-u. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.Walker Postat Februarie 23, 2005 Share Postat Februarie 23, 2005 (editat) Uite si poza din satelit . . . Editat Februarie 23, 2005 de J.Walker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 23, 2005 Share Postat Februarie 23, 2005 poza are vreo 3 ani? mie asa-mi pare. cine e de prin zona sa ne zica si noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 24, 2005 Autor Share Postat Februarie 24, 2005 asa e poza are vreo 3 ani dar terenul nu s-a modisicat semnificativ. vesti bune despre mobra: ii trebe doar segmentii si i-am gasit, tre sa ma duc sa-i iau deci atantie ca in curand pe ecrane.... un nou film de DCSAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 24, 2005 Share Postat Februarie 24, 2005 Sa ne dai de stire !! Mai ales ca am cumparat gume la Cagiva intru si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 25, 2005 Autor Share Postat Februarie 25, 2005 am reparat mobra asa ca ce ziceti cind ne bagam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 26, 2005 Autor Share Postat Februarie 26, 2005 ia ziceti maine pe la pranz??? se baga cineva? ca singur nu imi prea vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 I'm in (ca spectator). Danezule, vezi cu pizza aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 Sa faceti poze. Sa vad si eu Cata vezi ca am luat o guma pentru Cagiva daca vrei sa-ti dau asta care o dau jos sa-mi spui e mai buna ca a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 ah ca as fi venit si eu...dar lucrez dupamiaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 27, 2005 Autor Share Postat Februarie 27, 2005 @dcsan: vreau guma aia daca e pe 18' ca a mea e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 @dcsan: vreau guma aia daca e pe 18' ca a mea e ADJUDECAT!!!!!!!!!! Nu e cine stie ce dar oricum e mai buna ca a ta. Problema e sa-ti intre in bascula ca-i balon mai mare decat a ta. Te sun eu cand o sa am ceva timp liber ca acum trag tare ca mi-au luat carnetul niste moldoveni si la propriu si la figurat cand am fost la Iasi pe 23. Nu am decat 15 zile dovada pe urma o sa am concediu o luna si-s liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 15, 2005 Autor Share Postat Martie 15, 2005 are cineva chef de plimbare?(in lac?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate