Zuzg7 Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 Dupa cca 3 saptamini de asteptari , a venit in sfirsit !!!! In seara asta am reusit sa o vad - pina la sfirsitul saptaminii mi-au promis ca o vad cu numere rosii . Poze cu frumusetea mea : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 15, 2005 Autor Share Postat Februarie 15, 2005 Poza2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 15, 2005 Autor Share Postat Februarie 15, 2005 Poza3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 15, 2005 Autor Share Postat Februarie 15, 2005 Poza4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 15, 2005 Autor Share Postat Februarie 15, 2005 Poza 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 15, 2005 Autor Share Postat Februarie 15, 2005 Poza 6 Din pacate atit am reusit sa fac . P.S. A mai auzit cineva de esapament Termigioni ???? E carbon se pare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 detalii??? Sa o stapanesti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 15, 2005 Autor Share Postat Februarie 15, 2005 CBR F2 ( 1992 ) da are carene de F3 . 98 caluti 22000 Km pe bord - arata bine intretinuta . Pret CIP 1800 Euro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 @ zuzg7 esti din iasi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 16, 2005 Autor Share Postat Februarie 16, 2005 (editat) Da domnu , avem si cunostinte comune - Dragos ( ex Gsx r 250 actual Ninja 1100 ) . Cred ca ne-am si vazut pe la fundatie - am avut o Skoda Octavia Neagra cu ceva tuning pe ea . Microbul mi-a fost inoculat de Dragos si mai apoi de David . Editat Februarie 16, 2005 de Zuzg7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 S-o stapanesti sanatos, si la cati mai multi km fara probleme! Te cunosc de pe autoshow, acolo aveai o activitate forumistica demna de luat in seama, iti doresc ca si aici sa fie la fel. Si ce s-a intamplat cu octavia, s-a facut a6 pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 Sa vedem shi poze cu tine pe cal!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 A mai auzit cineva de esapament Termigioni ???? E carbon se pare ... Ducatistii! Termignoni! Carbon toata ziua! Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 Foarte faina ! S-o stapinesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 16, 2005 Autor Share Postat Februarie 16, 2005 (editat) Nope , octavia s-a transformat in Laguna II pina la urma din considerente financiare DAR nu e departe A6 Domnu MOTOBRAND ceva reminescente de la thread-ul lui Smeagol ? Poze cu mine pe cal o sa vedeti cel mai sigur luni , dupa ce o sa iau motoru cu numere rosii . Nu m-am gindit sincer sa fac poze , dar sper ca voi fi mai promt decit Smeagol ( oricum bravo lui ca l-au tinut nervii , eu unul ignoram de la inceput ceea ce s-a scris ) . Termignoni pardon de greseala , e esapament de calitate ?? Eu in afara de Yoshimura , Akrapo , Hindle , Arrow , Remus nu prea am mai auzit de esapamente moto. Editat Februarie 16, 2005 de Zuzg7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 Domnu MOTOBRAND ceva reminescente de la thread-ul lui Smeagol ? Nu stiu la ce te referi Eu zic ca fierul are valoare cu omul pe el!!! Nu existam noi, nu exista fierul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 Hehe..tipule sa o stapanesti sanatos. Multi km fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 17, 2005 Autor Share Postat Februarie 17, 2005 Multumesc tuturor pentru urari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 18, 2005 Autor Share Postat Februarie 18, 2005 Am intrat pe www.termignoni.it si am vazut ca , Valentino Rossi a folosit pe yamaha lui in 2004 tot esapament Termignoni . Bine , stiu ca e diferenta mare intre esapamentul de competitie si cel de strada , dar m-am mai luminat cind am citit acolo . P.S. Daca mai are cineva esapament Termignoni - impartasiti-mi si mie impresiile. Esapamentul suna frumos , gutural , sunet de bass . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Daca mai are cineva esapament Termignoni - impartasiti-mi si mie impresiile.Esapamentul suna frumos , gutural , sunet de bass . Acum ce faci ? Te lauzi?! Lasand gluma, sa ai parte de mobra si sa fii pe deplin satisfacut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 18, 2005 Autor Share Postat Februarie 18, 2005 Pai ma laud singur ))))))))))))))) De fapt era doar o intrebare ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 bravo...ce baiat destept Sa o satapanesti sanatos !!! Din Italia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Foarte frumoasa. Sa o stapanesti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 20, 2005 Autor Share Postat Februarie 20, 2005 Da , din Italia . Revina asa cum am promis cu poze pe motor . Chiar daca afara era "putina " zapada , nu am rezistat tentatiei sa nu fac citeva ture cu ea , chiar si numai in vit 1 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate