dannutz Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Salut! Sunt proaspat fericit posesor de CBR 600 F4i! Incerc sa-i scot insa niste stickere de pe rezervor si nu vor sa iasa de nici o culoare - exista solutii/metode/alte chestii pe care le-ati aplicat cu succes? Help!!! Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Salut! Sunt proaspat fericit posesor de CBR 600 F4i! Incerc sa-i scot insa niste stickere de pe rezervor si nu vor sa iasa de nici o culoare - exista solutii/metode/alte chestii pe care le-ati aplicat cu succes? Help!!! Dan Benzina / diluant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Nu baga benzina sau diluant ca strici vopseaua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 feonul.......incalzesti bine si iese foarte usor da cum vine asta.........ma dor unghiile?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 (editat) Peste stickere de obicei se aplica lac (mult)... asa ca daca reusesti sa le scoti, o sa trebuiasca si vopsire/lacuire (macar locala). Yo am scos niste stickere cu smirghelul edit: acum zici de asta cu foenul? Editat Noiembrie 3, 2007 de aadaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Salut! Sunt proaspat fericit posesor de CBR 600 F4i! Incerc sa-i scot insa niste stickere de pe rezervor si nu vor sa iasa de nici o culoare - exista solutii/metode/alte chestii pe care le-ati aplicat cu succes? Help!!! Dan vezi ca exista un spray ....Label Off (parca asa ii zice) este special pt ceea ce vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannutz Postat Noiembrie 3, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2007 @alexutzzz: pai am incercat sa il iau bucata cu bucata da'... @adya suzuki: stii cumva pe unde se gaseste spray din asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 incearca la magazinele moto......Kawa Motors (Razoare) , My moto (Cotroceni) , Dual tour (Ghencea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannutz Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 Thanks. O sa incerc sa vad ce reusesc. Sper sa nu-mi stric rezervorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 stia el ce zice cand a spus ca il dor unghiile ca sunt a dracului tare stickerele. si orice ai face nu pune diluant!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 daca sunt cele peste care se aplica transparent ..cu siguranta va trebui sa revopsesti sau macar sa dai transparentul din nou dupa ce ai matuit cu 1200 la apa. daca sunt aplicate peste le dai jos cu un phon, apoi un polish ca sa nu ramana urmele adezivului spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-run Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 sau poti incerca cu apa calduta si "ata de gura" daca ai reusit sa dezlipesti macar un coltz, nu glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lost eagle Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 incearca sa cu un tampon inmuiat in solvoxol. nu dai pe vopsea, doar pe stiker. asta ar trebui sa il faca sa se desfaca mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 mama ce lectii de chimie pe'aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 feon cu aer cald.am dat eu jos si merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 frate la ce stikere te referi? ca doa rnu alea originale cu honda nu? alea sunt sub lac bagate, si se scot cu un cutter si feon. altele ies maiusor. doar feon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannutz Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 frate la ce stikere te referi? ca doa rnu alea originale cu honda nu? alea sunt sub lac bagate, si se scot cu un cutter si feon. altele ies maiusor. doar feon. holy shit nu la alea originale de honda nu, sunt niste stickere pe care le-a pus fostul proprietar, si imho sunt butt-ugly si vreu sa le dau jos. am primit sfaturi foarte contradictorii in privinta benzinei: unii spun ca nu, in nici un caz ca se strica vopseaua. altii spun ca e cea mai buna solutie, ca vopseaua n-are nimic (si sincer sa fiu, am mai dat si eu benzina, la masina, pe langa, si vopseaua n-a patit nimic). cum e pana la urma? ca feon n-am cum sa-mi duc pana jos (n-am un garaj ) o sa incerc cu spray din ala sa vad daca merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 scoate carena si bag-o in casa:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 sa iti explic: din cate am inteles sunt aplicate peste stratul de lac, deci cu un phon le dai jos fara nici o pb. apoi poti sa treci cu o carpa putin umeda cu benza sa dai jos lipiciul in caz in care a ramas pe transparent dupa ce ai indepartat grafica. benza asupra transparentului nu lasa nici o urma deoarece acesta e bine catalizat. dupa toate cele cumperi putin polish si cu vata lustruiesti tot rezervorul sau carenele, astfel nu mai ramane nici o urma. sper ca am fost destul de clar. e o operatie atat de simpla, mai ales ca sunt stickere nu originale. cu originalele e mai greu. eu o sa blestem cand o sa dau jos cele de pe suzuki. eheee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brisco Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 holy shit nu la alea originale de honda nu, sunt niste stickere pe care le-a pus fostul proprietar, si imho sunt butt-ugly si vreu sa le dau jos. am primit sfaturi foarte contradictorii in privinta benzinei: unii spun ca nu, in nici un caz ca se strica vopseaua. altii spun ca e cea mai buna solutie, ca vopseaua n-are nimic (si sincer sa fiu, am mai dat si eu benzina, la masina, pe langa, si vopseaua n-a patit nimic). cum e pana la urma? ca feon n-am cum sa-mi duc pana jos (n-am un garaj ) o sa incerc cu spray din ala sa vad daca merge. Am decolat mai multe masini, si am si vopsit moto, cu feonul e cea mai simpla si lipsita de riscuri solutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannutz Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 e clar. imi trebuie un foen pe baterii @sinner: as baga eu carenele in casa, da' stickeru cu pricina e pe rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Eu cred ca ai nevoie de o manichiurista buna... Sper ca ai rezolvat ceva si nu bagi in seama gluma mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 ... cred ca merge si cu tuica de pruna...arde tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Ada tu tuica ca iti dau io jos stikerele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate