Voschod_boy Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 Daca se poate sa ma ajute cineva cu un loc de parcat mobra..(urmeaza sa imi iau in cateva zile)...Eu stau pe Bd Iorga..plss as vrea sa o tin asa vreo 3 saptamani..ca urmeaza sa plec din iasi si sa revin la toamna Multam' Fain.. Eventual puteti sa imi ziceti si cam de cati bani ar fi vorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GmY_GmY Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 e un subiect fff bun! si pe mine ma intereseaza asa ceva...eu stau pe independentzei are cineva ceva in zona sa imi pot tine motorul???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Ti-l 'tin' eu daca vrei:) E ZX6R nou,verde cumva? (nu ca as face pretentii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 prin tatarasi..zona cimitiru Eternitate..la casa in curte..nu costa nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 prin tatarasi..zona cimitiru Eternitate..la casa in curte..nu costa nimic.. Asta e o oferta? Ca io stau pe la Dispecer si o tin in spatele blocului de ma uit pana si noaptea din 10 in 10 minute pe geam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 evident..loc este in curte ..in garaj deloc :|masina mea sta in curte la vecinu ).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_c Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 si in valea adanca (capat cug ) e loc de parcare ptr mobre. fara taxa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adycbr Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Buna, Ma numar si eu printre cei ce au ramas fara acoperis la motor. Daca poate sa ma ajute cineva cu un loc intr-un garaj as fi recunoscator. Multumesc, Adrian 0744158481 azaharia@medasist.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 (editat) Daca vrei in curte la mine,acoperita cu o prelata sau cu ce preferi...Oricum e in aer liber,la temperatura de afara. Editat Noiembrie 5, 2007 de lucescuciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_c Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 (editat) si la mine ! 0742212989 FARA COST ! Editat Noiembrie 7, 2007 de bogdan_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Buna, Ma numar si eu printre cei ce au ramas fara acoperis la motor. Daca poate sa ma ajute cineva cu un loc intr-un garaj as fi recunoscator. Multumesc, Adrian 0744158481 azaharia@medasist.ro Salutare!!Adrian cu care am facut sc?! same in curte..al meu garaj va fi sigur ocupat de 1 din masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adycbr Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Multumesc mult celor care s-au oferit sa ma primeasca in curte, mai caut, poate totusi gasesc un acoperis, si daca nu - voi lua in considerare ofertele voastre. Multumesc, Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 omule, am eu un garaj. are acoperis si un perete acoperit, in rest e deschis. sta in frig, dar macar nu ninge pe ea. da un pm daca mai ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 caut loc de garaj in zona pod de fier-targu cucu-serarie-bucsinescu zona asta. sau ce altceva mai aveti. va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drpala Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 0744516172 andrei --- Mesaj completat în 17 Mar 2008 19:04 -------------nimeni, nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 vrei sa o "depozitezi" sau sa o parchezi in garaj si zilnic sa circuli cu ea? Esti din IS; daca da in ce zona stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 caut si eu..... sa o tin acolo.... dar sa fie aproape de mine. pod de fier, tarasi.... tg cucu, independentei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Eu stau la billa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 0740231899 ciprian zona tg cucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 (editat) tg cucu... hmm super tare stii detalii mai multe... acoperis.... e safe... chestii din astea edit 1: las` ca sun sa vad despre ce e vorba..... edit 2: gata mi-am gasit garaj Editat Martie 20, 2008 de Chucky_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drpala Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 abia acum am ajuns si io la civilizatie...adik la un net...maine incep sa sun....multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ka27 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Ma poate ajuta cineva cu un loc intr-un garaj sau curte pentru Suzika mea in zona campus Tudor? Bineinteles contra cost. Merci --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 14:02 -------------Uitasem. Nr tel. 0749.28.98.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_motorcycles Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Sal'tare la toata lumea! De curand am ramas fara garaj nah...asa e cand stai cu chirie.. Daca are cineva de inchiriat (sau de dat un sfat) ..in ceea ce priveste inchirierea unui garaj,,in zona CUG..NICOLINA.. pentru doua moto...rog sa dea un semn. (Tel. 0740 62 60 76). Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 salutare caut curte sau garaj pt moto ...contra cost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 daca ai vreo ruda in domeniu sau vreun pont de furat....:wink:yo am locul....imi trebuie ceva coli de tabla sau chestii de construit un adapost ceva.... e in frumoasa, taram cunoscut de tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate