adi_passs Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 AM EU PE CINEVA LA PRIMARIE CARE SE OCUPA CHIAR DE LOCURILE DE PARCARE . DACA E CINEVA DIN CANTA PACURARI CARE SE BAGA LA UN GARJ PE CARE SA IL LUAM MOKA DIN ZIMBRU SAU DE UNDE SPUNEA CINEVA CA E GRATIS ... SI DE MACARA FAC EU ROST DE LA MINE LA FIRMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 @ eriksson - ai patit-o pe propria piele? eu chiar ma gandesc sa n-o mai tin aici...mai degraba ma mut decat sa se ia vreo unu de motor.... daca ai de gand s-o lasi afara cumpara-ti o prelata nu am patit chestii prea grave (norocul meu) dar totusi ii urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Ieri am vazut: garaj subteran de vinzare in Tatarasi, la Greenpark. eu sunt din dacia/bicaz ...m-as baga ! suna interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 eu sunt din dacia/bicaz ...m-as baga ! suna interesant Vezi ca e vorba de Greenpark, garaj subteran, pretul pe masura. Nu e cosmelie facuta de nea gica ilegal in fata blocului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 scuze am dat reply la alt post... vroiam sa dau la cel de dedesubt a lui Adi_Pass... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihitarnoveanu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Salut.Caut garaj in zona respectiva pt motor(cu acces zilnic) , daca mai este cineva in zona cu motor tinut afara poate ne strangem si gasim sa inchiriem unul. Din cate am inteles se fura pe rupte in iasi si poate dormim mai linistiti. Am eu un garaj in zona respectiva mai sunt in el 2-3 motoare deci e doar de motociclisti zona podu-ros mai exact cantemir (de la bulevardul cantemir undeva in spatele blocurilor) 50 lei pe luna acces zilnic oameni de incredere (bine inteles cine vrea un loc trebuie sa fie de asemenea de incredere) relatii la ID de mess mihitarnoveanu (ca si userul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 recomand locul si persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan S Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Salutare, Tocmai m-am ales cu un motor, si as avea nevoie de un garaj unde sa il tin. Daca stiti pe cineva prin Nicolina, Nicolina 2 care inchiriaza ar fi super . Multumesc, O zi usoara. astept informatii pe personala, sau pe mess: guzganu01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 vezi PM, noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan S Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 pb rezolvata, se poate sterge multam' fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 unde este bre in nic1 sau 2 garaj ia zi bre... ca vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 salut, stie cineva un garaj de inchiriat in zona Tudor Vladimirescu - Bucsinescu - Podul de Fier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anf_andrei Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 salut, stie cineva un garaj de inchiriat in zona Tudor Vladimirescu - Bucsinescu - Podul de Fier? ma intereseaza si pe mine zona asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan S Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 unde este bre in nic1 sau 2 garaj ia zi bre... ca vreau si eu in nicolina 2 am gasit sa o tin in curte la cineva, pentru moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarc7 Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Stie cineva vreun garaj prin zona Tatarasi - 2Baieti? Eventual poate ne combinam mai multi la unu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 salut, stie cineva un garaj de inchiriat in zona Tudor Vladimirescu - Bucsinescu - Podul de Fier? sau macar o curte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarc7 Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 sau macar o curte... Nu-i asa valabila curtea, eu o tin intr-o curte si mi-e mila de ea. Desi are prelata pe ea, de la umezeala mi-au ruginit cateva suruburi, nu mai zic de praf si alte cele. Tot garajul e sfant. Asa ca hai sa ne gasim unul in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ppnipra Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Stie cineva vreun garaj prin zona Tatarasi - 2Baieti? Eventual poate ne combinam mai multi la unu'... ezact tatarasi 2 baietzi...garaj si cu ceva scule....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarc7 Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 ezact tatarasi 2 baietzi...garaj si cu ceva scule....... Te-am trecut pe lista, se mai anunta careva? Am dat cateva telefoane pe la agentii, ca astia mai au contact cu inchirierile si poate avem noroc. Bafta! Mesaj completat ezact tatarasi 2 baietzi...garaj si cu ceva scule....... Mai este valabila treaba cu garajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aza Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Caut garaj de inchiriat pentru moto in Iasi. Stie cineva? Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Salut! In ce zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aza Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Salut! In ce zona? nu conteaza zona .. doar sa fie "safe" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evil_Alien Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Salut,si eu sunt interesat de un garaj.Zona Tudor-Tatarasi de preferat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aza Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2shey Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 este unu in spate la sectia 6 de politie, omul vrea 200 ron, daca mai vine cineva ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate