mendozaccc Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 vin si eu cu vn 800 classic. este o bijuterie pe roti! v-o recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 pai baga bre poz(n)e cu jucaria. sa vada si ochiul altuia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 vin si eu cu vn 800 classic. este o bijuterie pe roti! v-o recomand! cum adik ne-o recomanzi...?...ce...ori e curva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 hehe, normal ca doar a luat-o pe bani! cum adik ne-o recomanzi...?...ce...ori e curva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 (editat) acum revin cu 1 fotografie chiar din ziua nuntii mele cu Ramona. --- Mesaj completat în 11 Nov 2007 16:59 -------------POZE! Editat Noiembrie 11, 2007 de mendozaccc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 Bre, da o vopsisei clar in culoare de nuntă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foyosu' Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 WOW! bai frate, foarte tare bicicleta! si culoarea e mistoaca rau! congratz Gabi alex de la canada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 acum revin cu 1 fotografie chiar din ziua nuntii mele cu Ramona. <small>--- Mesaj completat în 11 Nov 2007 16:59 -------------</small><br/>POZE! asa mai mere...misto paint-ul... sa o calaresti sanatos si fara incidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 acum revin cu 1 fotografie chiar din ziua nuntii mele cu Ramona. <small>--- Mesaj completat în 11 Nov 2007 16:59 -------------</small><br/>POZE! faine(si motocicleta si mireasa). casa de piatra !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 acum revin cu 1 fotografie chiar din ziua nuntii mele cu Ramona. <small>--- Mesaj completat în 11 Nov 2007 16:59 -------------</small><br/>POZE! faine poze si motoru'(casa de piatra) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 cum adik ne-o recomanzi...?...ce...ori e curva ... mi-ai luat vorba din tasta. on topic-Casa de piatra omule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Decembrie 3, 2007 Autor Share Postat Decembrie 3, 2007 MULTUMESC FRUMOS BAIETI PT URARI! (ASEMENEA!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate